2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

Bora çooook karizmasın vay mahallenin kızlarına

Zeynep Ada sen tam şekersin

Dora paşa sende tam paşasın hemde en yakışıklısından

Atladığım bebiş varsa onlarada maaşallah.

Yusuf bu aralar birazcık hasta,fotoğraf vermek istemiyor bu haliyle:)

Ya annesi ben Defneye ne yazsam azz maaşallah

Pakizeye bak kıskançlıktan bir deri bir kemik kalmış:))

Çok güzel prensesine çok güzel günler yazılmış olsun.

(Benim oğlan yine yapıştı ekrana:)))

teşekkürler zümrüt teyzeeemmm :kedi: sengözlerimebaksanab
bora seni de öperim ve tüm bebişlere maşallah...
ece teyzeeemmmmm Şeniz opuyorumnanaktan

annesi yusuf arkadaşımla çapkınlık yapalım kaydirigubbakcemile5

Birazdan dışarı addalara gidicezzz gitmeden bi poz verelim dedikk

Burda da pakize bebeğimizle poz veriyoruz :roflol:

zümrüüttt kızımı bir kere de buralara attaaaaa getir :lepi:

sağolasın teyzoşuuuu maşalahhh Yusuf bebeğime de
zümrüüttt kızımı bir kere de buralara attaaaaa getir :lepi:
ben çok istiyorum da kocik in işlerindeen n yoksa ana kız bize kalsa bugün atlıcaz yarın ordayız paşamı görmeye
kız defne maasallah sana kuzuu!!!!

sağolasın tatlı teyzoşu maşallahh meleklerimize

teyzesinin balköpüğü yine addaalara gitmek içinpozlar mı veriyo annesine güzellikmi yapıyo maşallah pamugumaa allah bahtını güzel etsin kendi gibi defnem çok şekersin maşallah

zeynep adayı öleee cıbıl cıbıl görünce bizim de denize gidesimiz geldisempatiksalakcinni ama bulundugumuz yerde deniz yookk(( biz de havuza girmeye karar verdik..bahçeye inmeden dayımızı beklerken ,deniz sortumuz ve sörfcü tshirtmüzle bi kaç poz!!!

Son düzenleme:

ay yerim ben senin gobusunu tosunumm ,yakisiklim,cok yakismis gule gule yuzz

hay maşallah renkler tenine nekadar güzel yakışmış tam paşa olmuş ya tatlım maşallah yerim senin plaj sabolarını çok ciciler içindeki ayakları ısırırım:) buarada kuzu ayaklanmış maşallah yandım kuşum bu yürür hemde öyle böyle değilopuyorumnanaktan

ay yerim ben senin gobusunu tosunumm ,yakisiklim,cok yakismis gule gule yuzz

olumunekankayizsmile tsk ederiz selda teyzesii..gören herkes bayıldı cicilerine..tekrar tekrar tsk ederiz zemuszemus

maşalalhhh maşallahhh yürürr yakında :) çokta yakışmış cicilerii çokk iyi günlerde giysin
yürüyoz bile zaten dermişim naniknaniksırnaşık şey tsk ederiz anıl teyzemiz ve adasımız yakısklı yusufcuk:)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok aol yasemincim..evet herkes coook yakıstırdı..görenler sevecem diye cocugu yüzdürmediler bile:))))

Selduş um bayıldım bayıldım paşanaaa çok yakışmış cicileri güle güle eskitsin paşamm nede güzell duruyoo maşallahhhh

tsk ederiz teyzesi..rabbim hepimizin bebeklerine nazardan kötü gözden korusun insallah içinde benim evladımı da!!!!öpüyoruz hepinizi.....

Bora : yusuuuufff hadi beyabey gezmelere gidelim,sahilde dolaşırız ne dersinnn arkadaşımmmm ? olumunekankayizsmile

maşallah selduşum yakışıklıma,Allah nazarlardan korusun

masallah bebegıne seldus..........cok seker olmus...butun bebısler ayaklanmaya basladı.benımkısınde tık yok...anca gerı gerı gıdıyo..bıraz durunca ondanda sıkılıyo...bız bıraz gerıden gelıyos sanınım

Seldus;
Benim oğlumun adaşı ne yakışıklı bişeymiş öyle.
Ben ilk kez gördüm resmini,geçmişe bakmamıştım.Maaşallah Yusuf Utkan'a.
Aman birde ayaklanmış ona ayrıca maaşallah.
Bizimki yere bastırayım diyorum hemen kaldırıyor ayakları.

Bizim beyefendi ancak arabada yayılsın.

Eklentiler

• $Görüntü0810.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 37
Maşallah yusufuma ekım bebeklerınde favorimmm yusufumm benim maşallah yusuflar hep güzel olurlar bahtları açık olsun yüzleri gibi güzel ömürleri olsun maşşş maşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…