teşekkürler zümrüt teyzeeemmm :kedi: sengözlerimebaksanabYakışıklı Borammm yerim senin arkadan arkadan karizmatik bakışlarınııı:asigim:
Naomi çatlasınnn daha güzeli var işte...maşallahh kara kuzucuğumaa benim:asigim:
Tombik kuzum yerim senin o bezelyelerini koca adam oldu bu tatlişko:asigim:
ece teyzeeemmmmm Şeniz opuyorumnanaktanbora seni de öperim ve tüm bebişlere maşallah...
Bora çooook karizmasın vay mahallenin kızlarına
Zeynep Ada sen tam şekersin
Dora paşa sende tam paşasın hemde en yakışıklısından
Atladığım bebiş varsa onlarada maaşallah.
Yusuf bu aralar birazcık hasta,fotoğraf vermek istemiyor bu haliyle:)
Birazdan dışarı addalara gidicezzz gitmeden bi poz verelim dedikk
Burda da pakize bebeğimizle poz veriyoruz :roflol:
sağolasın teyzoşuuuu maşalahhh Yusuf bebeğime deYa annesi ben Defneye ne yazsam azz maaşallah
Pakizeye bak kıskançlıktan bir deri bir kemik kalmış:))
Çok güzel prensesine çok güzel günler yazılmış olsun.
(Benim oğlan yine yapıştı ekrana:)))
ben çok istiyorum da kocik in işlerindeen n yoksa ana kız bize kalsa bugün atlıcaz yarın ordayız paşamı görmeyezümrüüttt kızımı bir kere de buralara attaaaaa getir :lepi:
kız defne maasallah sana kuzuu!!!!
zeynep adayı öleee cıbıl cıbıl görünce bizim de denize gidesimiz geldisempatiksalakcinni ama bulundugumuz yerde deniz yookk(( biz de havuza girmeye karar verdik..bahçeye inmeden dayımızı beklerken ,deniz sortumuz ve sörfcü tshirtmüzle bi kaç poz!!!
birzdan yüzecezz:))))
topusu düştüüüü(( !!!!
su dayım da bi havuzu şişiremedi:))) isooooooo!!!! :))))))
bu arada bize bu cicleri gönderen zellda teyzemize tekrar tekrar tsk ederiz:))))
zeynep adayı öleee cıbıl cıbıl görünce bizim de denize gidesimiz geldisempatiksalakcinni ama bulundugumuz yerde deniz yookk(( biz de havuza girmeye karar verdik..bahçeye inmeden dayımızı beklerken ,deniz sortumuz ve sörfcü tshirtmüzle bi kaç poz!!!
birzdan yüzecezz:))))
topusu düştüüüü(( !!!!
su dayım da bi havuzu şişiremedi:))) isooooooo!!!! :))))))
bu arada bize bu cicleri gönderen zellda teyzemize tekrar tekrar tsk ederiz:))))
ay yerim ben senin gobusunu tosunumm ,yakisiklim,cok yakismis gule gule yuzz
yürüyoz bile zaten dermişim naniknaniksırnaşık şeymaşalalhhh maşallahhh yürürr yakında :) çokta yakışmış cicilerii çokk iyi günlerde giysin
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hay maşallah renkler tenine nekadar güzel yakışmış tam paşa olmuş ya tatlım maşallah yerim senin plaj sabolarını çok ciciler içindeki ayakları ısırırım:) buarada kuzu ayaklanmış maşallah yandım kuşum bu yürür hemde öyle böyle değilopuyorumnanaktan
Selduş um bayıldım bayıldım paşanaaa çok yakışmış cicileri güle güle eskitsin paşamm nede güzell duruyoo maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?