maşallah prens ve prenseslere
Bora : yusuuuufff hadi beyabey gezmelere gidelim,sahilde dolaşırız ne dersinnn arkadaşımmmm ? olumunekankayizsmile
maşallah selduşum yakışıklıma,Allah nazarlardan korusun
masallah bebegıne seldus..........cok seker olmus...butun bebısler ayaklanmaya basladı.benımkısınde tık yok...anca gerı gerı gıdıyo..bıraz durunca ondanda sıkılıyo...bız bıraz gerıden gelıyos sanınım
Seldus;
Benim oğlumun adaşı ne yakışıklı bişeymiş öyle.
Ben ilk kez gördüm resmini,geçmişe bakmamıştım.Maaşallah Yusuf Utkan'a.
Aman birde ayaklanmış ona ayrıca maaşallah.
Bizimki yere bastırayım diyorum hemen kaldırıyor ayakları.
:) tsk ederiz adasımızın annesi:))) ben demiştim sana yusuflar yakısıklı oluyor diye:)))) maasallah yusuf kuzusuna da annesi rabbim nazarlardan korusun :Saruboceq:
]
maşallah yusuf utkana vee
maşallah adaşı yusufa ...
Maşallah yusufuma ekım bebeklerınde favorimmm yusufumm benim maşallah yusuflar hep güzel olurlar bahtları açık olsun yüzleri gibi güzel ömürleri olsun maşşş maşşş
defne sen cok kokossun,baban yandi ,hangi birine kizimin pesini birak diyecek adam da sasiracak,sana masallah ,babana kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
Tombik paşama kurban olsunlarr sende gelinini çok süslersin cnm...Hem hatırlarsan ben daha ilk doğdukları zaman rüyamda görmüştüm senin 2. kız olcak bak görürsün...inşallahh maşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ahhh zümrütümm ahhh oğlumda hevesimi alıyommm bendee ...
sağolasın tatlı teyzoşuuu opuyorumnanaktanyirim onun pempiş tokasını bennn maşallah
defne maasallah san kuzuuu..yesinler tokanı ..ayy bide tüylü yaa:)))))))
Sıcaklardan çok bunaldımm bizz bi gidebilsek tatile ii olcak artık :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?