2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

bilmem kii valla senin resimleri görüp çekmiş olabilir..:))) senin bide kız olursa bundan daha süslüsü olur eminim:dance::dance:

maşallah prens ve prenseslere

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bora : yusuuuufff hadi beyabey gezmelere gidelim,sahilde dolaşırız ne dersinnn arkadaşımmmm ? olumunekankayizsmile

maşallah selduşum yakışıklıma,Allah nazarlardan korusun

olumunekankayizsmile kız da tavalrız demi bora:))))gamyoncuiremsusositososito

tsk ederim canım..ya benimki de önceleri ep gerigeri gitti sonra bi baktım bigün patpat öne gitmeye basladı..bi bakmısız kosacaklar insallah...ama şimdi diyorum keske biraz daha gec aykalansaydı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

maşallah yusuf utkana vee
maşallah adaşı yusufa ...

opuyorumnanaktan

Maşallah yusufuma ekım bebeklerınde favorimmm yusufumm benim maşallah yusuflar hep güzel olurlar bahtları açık olsun yüzleri gibi güzel ömürleri olsun maşşş maşşş

tsk ederiz şeyma teyzesiii...şımartıyorsun bizi.Şeniz kayramı öp benim yerime!!!!!

defne sen cok kokossun,baban yandi ,hangi birine kizimin pesini birak diyecek adam da sasiracak,sana masallah ,babana kolay gelsin kaydirigubbakcemile3

ahhh zümrütümm ahhh oğlumda hevesimi alıyommm bendee ...
Tombik paşama kurban olsunlarr sende gelinini çok süslersin cnm...Hem hatırlarsan ben daha ilk doğdukları zaman rüyamda görmüştüm senin 2. kız olcak bak görürsün...inşallahh maşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yirim onun pempiş tokasını bennn maşallah
sağolasın tatlı teyzoşuuu opuyorumnanaktan
defne maasallah san kuzuuu..yesinler tokanı ..ayy bide tüylü yaa:)))))))

süslüyüz teyzesii biz çok süslüü opuyorumnanaktan

Defnecik maaşallah.Çok can yakacaksın çooook.

Zeyneb Ada eyvah ki ne eyvah sen şimdiden başlarsan burası istanbul demeyekaydirigubbakcemile3
Çok güzel maaşallah.

Seldus;neyse ki başka şehirdeler bizim Yusuflar yoksa iki yakışıklı bir şehre çoksengözlerimebaksanab

Dora paşa o deri koltuk üzerinde iş adamlarına benzemişsin şöyle yakışıklı yakışıklı maaşallah

masallah yavrulara hepsi de bir birinden seker
rabbim korusun bu melekleri insallahhh
yeni yila sizde bizim meleklere bakarsiniz artikin:)

hahaha çok iyi before-after olmuş ha. Defne kuzum öpüyorum seni, sols izmire gelirsiniz işallah tatile yaa. maşallah kuzuyaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…