maşallahh butun melekleree Allah esirgesin hepsini boramm teyzem sen ayaktadamı duruyorsun masallahh sanaa bizim saygın ck tembel cok :)))
naloşumm sağol teyzesi,adım atmaya çalışyor ellerini bırakarak artık bora :))
canları içinde olsun canım eninde sonunda yürüyecekler nasıl olsa,öpüyorum yakışıklı oğluşunu opuyorumnanaktan
maşallahh teyzoşuma emeklemesinide biliyor degilmi yiyesim geldii vallaa oyy op kokla annesi benim yerime boramı
arzumm inş. canları sagolsun yurucek bir gun elbet hiç istemesemde saygın yürüteçle geziyor arada birde ogrendii ooyy peşinde koşturuyorum
sağol seldusum... tüm bebiklere maaşallahtüm bebeklere maasallah sübhanallah hepsi birbirinden dalu ..
nil bebesi maasallah sana yaaa bakmalara doyamadım resmine...
oyyy burayı güzeller sarmışşş maşallahhh sizee Hayatt fıstığım çok tatlısınnn senn o pirinçleri yerim sevimlilikte yapıyo,
defne muzurr seni ya maşalalhh ne kadar şirinsinn sevimli möcükk Alpte pek yakışıklı :)
nil güzel kızımızz sen hanımhanımcık duruyosun acaba öylemisin ? maşallahh sana da
Bora paşaa sana çok çokkk maşlalhhh daha şimdiden ayaklandı :))
opuyorumnanaktan Şeniz teşekkürler gizoş teyzemmboram maşallah teyzem sana yaa...
oyyy burayı güzeller sarmışşş maşallahhh sizee Hayatt fıstığım çok tatlısınnn senn o pirinçleri yerim sevimlilikte yapıyo,
defne muzurr seni ya maşalalhh ne kadar şirinsinn sevimli möcükk Alpte pek yakışıklı :)
nil güzel kızımızz sen hanımhanımcık duruyosun acaba öylemisin ? maşallahh sana da
Bora paşaa sana çok çokkk maşlalhhh daha şimdiden ayaklandı :))
tay tay Bora
kücük adammmmmmmmmmm ya ben seni naparım biliyormusun gelcem ısırcam o bacaklarını. durmus orda bakıyor . masallah arzucummmm allah nazardan korusunn
şaşkın boram benim yerim seni yerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?