boram küçük adamım benimmm kocaman maşallah sana....
oyyyyy boraa kuzusuuuuuuuuuu yaa kocamann masallahh sana Rabbim korusuun senii ne guzel ayakta durmuş oylee Allahım yarabbim buyuyorlar masallah ya:asigim:
tay tay Bora
teyzem kurban oılayım netatlı bıcırık oldun sen yakışıklım rabbim kem gözlerden korusun seni maşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
boracık koccaman maasallah sana...tam gaz yaramazlığa devam artık:))) annene şimdiden sabır diliyorum ve bir de müjde veriyorum :kilo kaybı:))))
maşallah bütün bebişlereee
aynen selduşum tam gaz
başka türlü kilo veremezdim herhalde gün boyu sağolsun annesine spor yaptırıyor kaydirigubbakcemile3
amin canım,şimdiden doğacak meleklere de maşallahseneye inşallah onlara da bol bol yorum yaparız opuyorumnanaktan
tüm meleklere maaşallah:):)
Bora ve Dora paşalar ayrıca hayranınızım:) oğluşum sizler gibi yakısıklı olsun diye bol bol bakıyorum resimlerinizeee:):) MAaşallahh..
tüm meleklerize kocaman maşallah..
boracım tay tay mı duruyor maşallah sana....
masallahh rabbim hayirli uzu nömür versin minik yavrulara insallah.
seneye bu vakitlar bizde böyle yavrularimizi giydirip giydirip resim cekmek nasip etsin rabbimmmmmmm
tüm meleklere maaşallah:):)
Bora ve Dora paşalar ayrıca hayranınızım:) oğluşum sizler gibi yakısıklı olsun diye bol bol bakıyorum resimlerinizeee:):) MAaşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?