2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

oyyyyy boraa kuzusuuuuuuuuuu yaa kocamann masallahh sana Rabbim korusuun senii ne guzel ayakta durmuş oylee Allahım yarabbim buyuyorlar masallah ya:asigim:

oyyyyy boraa kuzusuuuuuuuuuu yaa kocamann masallahh sana Rabbim korusuun senii ne guzel ayakta durmuş oylee Allahım yarabbim buyuyorlar masallah ya:asigim:

opuyorumnanaktan amin naloş teyzesi , şükürler olsun sağlıkla büyüyorlar :Saruboceq:

boracık koccaman maasallah sana...tam gaz yaramazlığa devam artık:))) annene şimdiden sabır diliyorum ve bir de müjde veriyorum :kilo kaybı:))))

boracık koccaman maasallah sana...tam gaz yaramazlığa devam artık:))) annene şimdiden sabır diliyorum ve bir de müjde veriyorum :kilo kaybı:))))

aynen selduşum tam gaz
başka türlü kilo veremezdim herhalde gün boyu sağolsun annesine spor yaptırıyor kaydirigubbakcemile3
maşallah bütün bebişlereee

amin canım,şimdiden doğacak meleklere de maşallah seneye inşallah onlara da bol bol yorum yaparız opuyorumnanaktan

inşallahh darısı başımıza :Saruboceq: a.s.

tüm meleklere maaşallah:):)

Bora ve Dora paşalar ayrıca hayranınızım:) oğluşum sizler gibi yakısıklı olsun diye bol bol bakıyorum resimlerinizeee:):) MAaşallahh..

tüm meleklere maaşallah:):)

Bora ve Dora paşalar ayrıca hayranınızım:) oğluşum sizler gibi yakısıklı olsun diye bol bol bakıyorum resimlerinizeee:):) MAaşallahh..

Çoook teşekkürler canım opuyorumnanaktan Şeniz
Herkesin kuzusu çoook tatlı emimim senin oğluşunda öyle olacak,Allah ömürlerini de güzel eylesin inşallah boshayallersmile

masallahh rabbim hayirli uzu nömür versin minik yavrulara insallah.
seneye bu vakitlar bizde böyle yavrularimizi giydirip giydirip resim cekmek nasip etsin rabbimmmmmmm

masallahh rabbim hayirli uzu nömür versin minik yavrulara insallah.
seneye bu vakitlar bizde böyle yavrularimizi giydirip giydirip resim cekmek nasip etsin rabbimmmmmmm

aminnn inşallah sizinkilere de inşallah,sağlıkla gelsin melekleriniz :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…