2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

aminn saolun güzel teyzeleri hepsinin yüzü gülsün bahtları güzel olsun inşallah öpüyoruz paşalarla prensesleri 4 dişimizleeee 4. dişimizde gözüktü şükürr

ay ne güzel kafasına toka taktırıyor, bizim 10 tel saçımız var, benim de toka takma hevesim, ama taktırmıyor cadı kızım. Dağınık geziyor işte, saçlarını dağıtırsın diye bir şarkı vardı değil mi??

saolun teyzeleri cnm toka takarken çizgi film yada reklam açıyoz yoksa oda sevmiyo bayagı uzun sürüyo takması hehe büyümüşmü bana hep aynı geli,yo minikim ya

eksi renkli günlerine kavuşsun bu topic özlüyorum o günleri
sanırım nazardan korkulduğu için anneler fotoğraf eklemeye çekiniyor
Rabbim meleklerimizi nazarlardan korusun,
dualarla ekliyorum Alya Dua'mı:asigim:

Son düzenleme:
maaşallah Alya ya...
aybikim renksiz olan sadece bu topik değil ki...:) bütün topikler renksizleşti... kimse uğramaz oldu.... ayrıca nazar olayına gelince ben nilin face den fotolarını hasta olunca kaldırdım 1 ay önce... ama gene hasta oldu gene oldu hem de daha çok korkuttu... face e gene fazla yüklemem ama buraya gene arda yüklrim...

maşallah nilime yerim ben onu yerr
benden nazardan çok korkuyorum ama insan paylaşmak ,akranı diğer bebekleri görmek te istiyor
duayla ekleyelim Rabbime emanet edelim
Allahın izniyle bişey olmaz

maşallah nilime yerim ben onu yerr
benden nazardan çok korkuyorum ama insan paylaşmak ,akranı diğer bebekleri görmek te istiyor
duayla ekleyelim Rabbime emanet edelim
Allahın izniyle bişey olmaz

öyle yaptım canım... açıkçası biz burda birbirimizi tanır hale geldiğimiz için insan evet merak ediyor... yani yolda da bir sürü insan görüyor.. herşeyden öte en beğeniyle bizler bakıyoruz evlatlarımıza... Allaha emanet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…