ahanda ekliyorum...
dedesinin objektifinden nil kızı
nil kuzusuuuu ama ben seni yerimmmm cokacimcoook
oyyy benim fıstığım maşallah kocaman
bizi görmediniz bilemafoldumben
masallah nilosuma ve alyacigima
yazin son gunlerini degerlendirelim dedik kaydirigubbakcemile3
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
ahanda ekliyorum...
bacak basen yerinde canim o konuda annesine cekmemisceylinnnn yerim o bacakları maşallah
buyumus mu dersin bana sanki hic buyumuyor gibi geliyor hergun goruyorum diyemi acaba,hergun boyunu kilosunu olcuyorum bilmiyorumkismilezorla maşallah dedirtmek adetim değil ama eski günlerine avuşsun bu topic istiyorum
teşekkür ederim kızlar öpüyoruz sizleri
ceylin maşallah yazın tadını çıkaran bebeklerden oldu büyümüş te geldi gözüme Rabbim nazarlardan korusun
bacaklari oyle oturdugu icin kalin cikmis heheheh 8 kilo sanirim cunku tartiya beraber ciktigimizda 8 kilo olarak cikiyor.maaşallah ceyline.. zelldacım bu evlat nille aynı kilo da değilmi? bacaklar nilinkinin 2 katı ayol... kaç kilo bu çekirge...
Tesekkurler melikecigim , sizlerin doguma da az kaldi Allah kurtarsin insallah saglikla gelsin junior ekim bebisleri gamyoncuiremsuoyy maasallah sanaaa:)
bacak basen yerinde canim o konuda annesine cekmemis
zemuszemus
buyumus mu dersin bana sanki hic buyumuyor gibi geliyor hergun goruyorum diyemi acaba,hergun boyunu kilosunu olcuyorum bilmiyorumkismile
bacaklari oyle oturdugu icin kalin cikmis heheheh 8 kilo sanirim cunku tartiya beraber ciktigimizda 8 kilo olarak cikiyor.
Tesekkurler melikecigim , sizlerin doguma da az kaldi Allah kurtarsin insallah saglikla gelsin junior ekim bebisleri gamyoncuiremsu
heyecan hat safhada korkuda cabası.. amiiin hayırlısıyla sağlıkla gelselerde bizde eklesek resimleri:)::)
ahanda ekliyorum...
annesi ben bu sut kuzuyu koklaya koklaya yemek ıstıyorumm
-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?