2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

teyzeleri teşekkür ederiz botları kendisi elime getirdi bende giydirdim emziği de çok heves edip almıştım emmemişti ogün bulmuş ağzından alamadık bi daha da ememdi ogünden sonra demeekki selda dediğin gbi uyduğu için almış heheh çok fena yaa ben gene kahverengi bişiler giydirip deniyeyim emzik işini
nurefsan kilosu bana hala az geliyor ama siz daha iyi anlarsınız hergün gözümün önünde ya bana çiroz geliyor

valla aybik bu ne ev hali böyle. seye benzemis bu Bihterin ev hali gibi. hahaha. oda botsuz dolasmaz biliyorsun evde. Valla ortalıgı yakıyorsunuz yani. bu taytdan bizde alalım. Modaya uyum saglamak lazım. ayakta cekseydin bide bayanssulusmile. Masallah benim prensesime. Evet dogru söyliyorsun Dora pasamdan hic foto yok bu aralar. Hadi kızlar harketlenin biraz.

aybik ben bu alyanın sapksına bitiyorum yaaaa bu hazır biliyorum ama örnek falan birsey yokmu ördirim yaaa aynısından bayanssulusmile. kiş koleksyon nerde bakalım. yeni seyler almadınız mı daha kızlar ya

valla şapka işi fena burda emsalini bulamadım
gidip bi h&m yapıp gelelim mi ne dersin?
ya da h&m buraya getirelim:)))
ben evde tayt ve botla gezerim hep terlik zor gelio :) bihter mihter beni taklit ediodu zaten hehe
sende miraydan eklsene boşlamayın burayı çok sevdiğim bi topic ayrıca zevkine en güvendiğin annişlerdensin
he alışverişe gelince ihtiyacımız var kışlık bişilerle aslında epey küçülenlerimiz var yazlıklara veda etmek lazım ama ben 1 haftadır evden çıkmadım hastayım kendime geliym ilk işim alışverişşş

heee demek kokos hali bu,saclar uzamis artik toplaniyor,guzel.

ben kisliklarini aldim ama cogunu 12 aylik aldim,sanki biraz buyuk gelecekler gibi,gidip degistireyim diyorum yerine 9 aylik alayim,9 aylik tam oluyor 12 aylik buyuk,sasirdim.

seldacım baya uzadı kenarda toplayıp minik bi topuz yapıyorum en sevdiğim model şu aralar bu:)
doğduğundan beri ben bu ölçülerei tutturamadım şuan giydiği trenchoat 3-6 ay düşünebiliyormsn
12 aylık şeylere bakıyorum devasa geliyor ne yapmak lazım bilmiyorum birden büyür de sığmazsa kışın kalın giydirisek fln ne bileym :S:S

bu da bugünlük son resmimiz en sevdiğim elbisesiyle alya..
doğmadan önce alınmıştı oyüzden çok seviyorum
:asigim:

ayyy bu elbise de cok guzelmis ,cok yakismis.

aynen 12 aylikla bana cok buyuk geliyor ,ben bazen 3 aylik aliyorum pantolonlarini ancak oluyor,bazi tisortleri 6 aylik aliyorum ancak oluyor 9 ayliklar buyuk oluyor,bizim kizlar minyon tipli olacak galiba aybik.ama senin kiz uzun olur bence anne baba boylu masallah.

maasallah alya dua annenin ev hali dediğine bile dudak ısırdım:)) cicilerinin hepsi de sana cok yakısmıs .maasallah sübhanallah..

kıyafet oalayına gelince ..ben de yusufa her dafasında kendinden 1 yas büyük kıyafet bulmak zorundayım ama benim sıpa da bi tipsizlik var sanki:))) öle alınca göbeğe tam oluyor kollar büyük geliyor..küçük alınca kollar tam oluyor göbek sıkıyor şaşırdım(( alt tarafa hiiç girmeyelim koca popoya bez de eklennce pantolan büyük almak lazım busefer de paçalar uzun((( cok zor tutturdugum oluyor:))))

hahahhaha cok guzel anlatmissin kafamda canlandirdim da okurken opuyorumnanaktan

pşalara bitmiştim zaten alyaya ayrıu bi bittim prenses o ne hal öyle botlarına kotuna bittim hele o itinayla agzında tuttugun memen ne güsel yakışıyo sana maşallah bıcırıgım çok şekersin oyuncak bebek kadar güzelsin durusun

alya kuzuuummmm her halinle çoook güzelsin maşallah,elibise çok tatlı aybikem...
selduşum bora da ne zamandır 1 yaş giyiyor,dediğn gibi göbek sıkıyor kollar uzun...boy uzun biraz ee kıyafeti mecbur 1 yaş alıyom,eee göbişte bu aralar iyi =)) erkekler biraz daha iri sanırım kızçelere göre...aman onlar iri olmasınlar çıtı pıtı olacaklar büyüyünce ne güzel...bizim paşalar da dalyan gibi hehehhhh =))

Yusuf Bora'nın ilk bayramı ( kurban bayramı) 40 günlük :icecream: :ecrin_bebek:

buda parka memnuniyetsiz fanatik Bora :lepi:

hahahhaha cok guzel anlatmissin kafamda canlandirdim da okurken opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy evet arzucum yaa ben şimdi nerde böööle yakısıklı bi genç görsem 19-20 yaşlarında falan ayyy benim oğlum da böyle mi olacak falan diyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kalpleri temiz huyları güzel olsun da insallah ben inanıyorum ki yüzlerine de yansır:Saruboceq:

waaaşşşşh adaşımız süpersin maasallah...ilk bayram resmini hatırladım sanki küçücükmüş yaa ozaman kocaman oldular yaaa ..ben diyorum benimkine büyüdü de neler yapıyor mafoldumben

anneanneme göstereyim çıkarsa çıkarsa o çıkarır örgü modellerini
bu arada tatlı piroşumun tatlı annesiii daha süper bi haber veremezdin inan nasıl sevindimmm
bana çok uzak forum ama senede 2 kere gitsem razıyım
selda ilahi çok güldürdün beni ama bişi diym yusuf çok güzel taşıyor kıyafetelri ben bitiyorum valla bakarken maşallah Rabbim zaval vermesin
bu arada maşallah boraya çok büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…