maasallah alya dua annenin ev hali dediğine bile dudak ısırdım:)) cicilerinin hepsi de sana cok yakısmıs .maasallah sübhanallah..
kıyafet oalayına gelince ..ben de yusufa her dafasında kendinden 1 yas büyük kıyafet bulmak zorundayım ama benim sıpa da bi tipsizlik var sanki:))) öle alınca göbeğe tam oluyor kollar büyük geliyor..küçük alınca kollar tam oluyor göbek sıkıyor şaşırdım(( alt tarafa hiiç girmeyelim koca popoya bez de eklennce pantolan büyük almak lazım busefer de paçalar uzun ((( cok zor tutturdugum oluyor:))))
hahahhaha cok guzel anlatmissin kafamda canlandirdim da okurken opuyorumnanaktan
alya kuzuuummmm her halinle çoook güzelsin maşallah,elibise çok tatlı aybikem...
selduşum bora da ne zamandır 1 yaş giyiyor,dediğn gibi göbek sıkıyor kollar uzun...boy uzun biraz ee kıyafeti mecbur 1 yaş alıyom,eee göbişte bu aralar iyi =)) erkekler biraz daha iri sanırım kızçelere göre...aman onlar iri olmasınlar çıtı pıtı olacaklar büyüyünce ne güzel...bizim paşalar da dalyan gibi hehehhhh =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?