2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

tsk ederiz aybike teyzesi opuyorumnanaktan zaten kuzuma bir bebek giyim mağazasından katolog çekimi için teklif bile geldi :1rolleyes:

ya kızlar bu beden problem bizdede var. ceket bende almıstım ya aybik sizinkinin aynısını zaradan büyük geldi geri verdim sonra. simdi tekrar aldim birtane 12-18 ama kollar o kadar uzun ki ne zaman olur bilmem.benim kızımda cok uzun boylu degil. ama simdi 9-12 de almak istemiyorum büyük aldım herseyi. umarım olur giyisiler. o trenchcoat o zaman cok begenerek aldım ve üzülerek geri verdim ama emanet gibi duruyordu.

H&M olayını biliyordum ben ama ben tabiki sevinemiyorum burda bu duruma. hatta kıskanıyorum. online satis olursa sevinirim.

aybik bende senin zevkine o kadar hayranım ki. masallah yani sana.

oyyy maşallah adaşımızaaa dur bakayım ben de bulabilcem mi ilk bayram resmni =))
selduşum aynını bende düşünüyorummmm,nerde yakışıklı efendi bir çocuk görsem oğluşumu hayal ediyorummm

üzülmee bengüüü ben size yollarım beğendiğiniz ne varsa aşk olsunnnnn
ceketin küçüğünü aldım kollar yeni yeni olmaya başladı düşün:) 3-6 ay düşün artık
bu yaşta ariz mi olcak kuzuuuuu :))maşallahh foto ekle beklioruz gözümüz artiz görsün nüffenn

selduş tşkk bu arada adaşımızın da yeni fotosunu bklioruz

canım ben buraya resim ekleyemiyorum ((( ama sizin bebeklere hayranlıkla bakıyorum hepsine maasallah....

oyyy maşallah adaşımızaaa dur bakayım ben de bulabilcem mi ilk bayram resmni =))
selduşum aynını bende düşünüyorummmm,nerde yakışıklı efendi bir çocuk görsem oğluşumu hayal ediyorummm

he he :)) zemuszemuszemuszemus

oyy kıyamam ben onaaa kuzu ne kadar deişmiş yaaa..buarada ilk bayram harçlıgı da gözümden kaçmadı cebinde kalmış:))))kim verdi bakem:)))))

maşallah kocaman olmuş paşam ya kızlar bişi desem inanırmısınız siz konuyu açtınız bvende bakıyım resimlere dedimde ben bayramda zeyneb ne giydirdi m hatırlamıyorum oderece hafızam gidiyo geliyo çok unutkanım neyapcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…