2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

amanınn dora paşaaaa Maaşallah sana iyice yakısıklı olmussun kuzummm:) sana cok baktım kendi babamda sarısın mavi gözlüydü inş. oğlusum da benzerrr:):)

maşallah paşam efelere benzemişsin ne kadan mikkemmel olmuş başındak öyle göz rengini iyice yansıtmış teyzemm

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

amanınn dora paşaaaa Maaşallah sana iyice yakısıklı olmussun kuzummm:) sana cok baktım kendi babamda sarısın mavi gözlüydü inş. oğlusum da benzerrr:):)

canım öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. sonrada gönlündekini verir sana sağlıcakla büyütmen dileğiyle

alyacım,boracım,doracım hepinize
ama alyam yani...giyim tarzına bitiyorum ben..anneni tebrik ediyorum,bi zahmet söylersin:)))

geçen haftasonu dr. muza giderken böyleydik..bana kııırmızıııı çoook yakışıyoooor:))

maasallah sübhanallah annesi coook yakışmış cicileri ama o gülüş herseyi sönük bırakmıs maasallah yaa cook seker ALLAH esirgesin.

alla alla doraya yorum yazmıştım:S
denizgözlüm maşallah sana ne kadan yakışıklı olmuşsun
bende efelere benzettim hihii
zezemm kuzuun çok tatlı cicisi de ciciymiş:)maşallah bütün bebeklerimize

Doracim masallah sana,ben de seni karedenuz usaklarina benzettim :)))

zezecim kizin cok tatli masallah.

hayat prenses gerçekten kırmızalar çoook yakışıyor Şeniz
zeyneb ada'm maşallah güleç kızıma,nice uzun sağlıklı ve mutlu yaşları olsuna.s.

zeynep ada, hayat, alya dua, dora, bora hepinize mucuksss atladğım var mı bilmiyorum kal geldi bu güzel fotolara bakakaldım hepinize maşalaah ekim2009 bebekleriiiiiiiiiiii:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…