2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

zeynep ada maasallah san ne güzel gülmüssün öyle...dogumgünün kutlu olsun kuzu ömrün de yüzün kadar güzel olsun insallah...

cümleten teşekkür ederiz teyzelerimopuyorumnanaktan

zeynep adacım..doğum günü fotolarını merakla bekliyodum..yine çok güzel ve güleçsin kuzucum..Allah a emanet olasın

emrecik süpersin şekerim

mavi çok yakışmış zeynebe
annesi sende genç kız gibi olmuşsun face te bakarken kızkardeşin sandım önce hehehe
emre bey de yerinde giyinmiş beyaz kapri ve polo tshirt 10 üzerinden 10
maşallah bütün kuzularımıza
sevgiyle sağlıkla huzurla büyüsünler inş.

hayat prenses gerçekten kırmızalar çoook yakışıyor Şeniz
zeyneb ada'm maşallah güleç kızıma,nice uzun sağlıklı ve mutlu yaşları olsuna.s.

tum minnoslara masallah. zeynep adanin da dogum gunu kutlu olsun. nice saglikli yaslar gorsun insallah

zeynep ada, hayat, alya dua, dora, bora hepinize mucuksss atladğım var mı bilmiyorum kal geldi bu güzel fotolara bakakaldım hepinize maşalaah ekim2009 bebekleriiiiiiiiiiii:lepi:

zeynep ada maasallah san ne güzel gülmüssün öyle...dogumgünün kutlu olsun kuzu ömrün de yüzün kadar güzel olsun insallah...

ekleyemedim resmiiiii.........edit niye olmuyor yahuu

cümleten teşekkür ederiz teyzelerimopuyorumnanaktan

zeynep adacım..doğum günü fotolarını merakla bekliyodum..yine çok güzel ve güleçsin kuzucum..Allah a emanet olasın

emrecik süpersin şekerim

dogum gunun kutlu olsun zeynebcimm nn gulen yuzun hic solmasin.

teşekkürler cici teyzelerimiz herşey çok güzel bir okadarda yorucu geçti hatta ben bişiler yemeyi bile unuttum güzel kızımla ilgilendim servisleri bitirince darısı miniklerin hepsine inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekürler canlarım iyiki varsınızz hepinizi öpüyoruz bal yanaklarınızdan meleklerinizide öpüyoruz aybike saol bebegim osenin gönlünün güzelligi tatlım benim emrecigim çok tatlısın pğaşam sende maşallah a.s.

maşallah emre'me...yakışıklı kuzu spor faaliyetlerine de erken başlamış =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…