2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

gözde canım ilk resmimizdi zaten çok şükür kızım annesini üzmüyor uslu uslu büyümeye çalışyor

Son düzenleme:
oy maşallah hepsi bir melek,buda bizimki anneannesine bir yan gülücük atarken..

Eklentiler

• $IMG_4218.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 64
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebelerimizee hepsi birbirinden güzell

alya tokada takarmışşşşşşşşşş

simaysiii
blueflover
gizem pembeinci ve diğer arkaşlarım hepsine maşallah maşalalhhhhhhh

Sağol teyzesi,senin bebişi hiç göremedik,bir göstersen be lllalllcim,bi de sana birşey soracağım,sen Cemil Beye birşey aldın mı doğumda?

Sağol teyzesi,senin bebişi hiç göremedik,bir göstersen be lllalllcim,bi de sana birşey soracağım,sen Cemil Beye birşey aldın mı doğumda?

bitanemm bi ara ank.buluşması yaparız bebişler biraz daha büyüsünde o saman ancak görürsün oğluşumu eşim nete foto eklememe gıjıkdaa...malesef o yüzden ekleyemiorumm.....:bbo:
birde ben hediye almadım cemil beye....yerimseniben

ceydamm tatlışkom yerim senii pembik olmuş annesi gibimkaydirigubbakcemile3
kayram yakışıklım benimm annesi herzaman çok şık gidiyorsun minnoşlarıkaydirigubbakcemile5
mıstıkcanım çok tatlısın mavi çiçem gözleri kime benzio bayıldım maşallahhh!!

gözde canım ilk resmimizdi zaten çok şükür kızım annesini üzmüyor uslu uslu büyümeye çalışyor

ay sevndm cnmm..:)bzm oğlan pek yaramaz bütün gün kucak ve sallanmk istiyorrolsun canı saolsun ama pek yoruyor beni..
bu arada ben zeyunple blştum halan daha sen bana gelceksn sözün var..ayarlada bigün prenses kznla bzm oğlanı blşturalm zeynepte gelr hymary var bzm burda oturuo oda gelrr..:))opuyorumnanaktan

teşekkür ederis aybikemopuyorumnanaktan
eşiminde benim de ela gözlerimiz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…