2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ay meleklerim benim yaaa hepsi çok tatlı hiçbirini ayırmıyorum o yüzden tek tek..allahım hepsini nazarlardan korusun...

bizimde 2.bayramlığımız bunlar aybıkm teyzemiz almış sağolsun yarın 1.bayramlığımızıda giyip ekleriz..

ayy yerinben bu paşayı çok şeker kıss şeyma bu çocuk aynı sen git gide sana daha çok benziyoo yaa neden benim oğlum hiç benzemiyo bana yaa alahtan babasın a benziyo yaa başkasına benzeseydi:uhm:

bebeğin kendısıne benzesın ıstıyosan şey ederken daha ısteklı olucakmışsın :))))))))))))))))))))))))))) hangı taraf ısteklı olursa ona benzermiş

hahahhaha ay yerm ben onu yaaa:)))))çok güldüm kıs doraya o aykkabla pek küçük değilmi acaba ona gizoş:))

dora paşanın neresi bana benziyo kıss şakacı senii benzese zaten kıskanmam ...

:)))))))
aman napalım 2. çocuklarımız bize benzer inşallah... şimdi bunun üstüner de ben 2. yi düşünmüyorum deme....

valla şekercimm allah buna uzun ömür versin düşünmğyorum napalım varsın babasına benzesin kocişi zaten çok seviyomm ah bide anası olmasa klava:

bebeğin kendısıne benzesın ıstıyosan şey ederken daha ısteklı olucakmışsın :))))))))))))))))))))))))))) hangı taraf ısteklı olursa ona benzermiş

nasıl oluyormuş o?
Benim kızlardan biri tıpkı kaynanam,karı bizi mi izledi acabaa :uhm: yasakkelime lmaz: Çok üzgünüm çoook

süpersin yani...:)))))))) çok güldürdün beni...

hiç güleceğim yoktu yaww:roflol::roflol:

gülün gülünn:kedi:
ııııyyygggghh düşünmesi bile felaket,
bayılırdı kendisinde kalalım,
gece banyo yapmazsak yatmıyormusunuz siz birbirinizle derdi,
kesin bişey var bbbıııırrrr,benim kaynanayı bilirsiniz zatenn :mymeka:

neyse konu değiştiriyim de kızlarımın bugün çektiğim bi fotosunu koyayım bari,

Soldaki Hale'm,Sağdaki kaynanama benzeyen Sare'mkaydirigubbakcemile3..

mavi çiçem yerim senin paşanıcokacimcoook
bu da benim cadaloz kızımnaniknanik

Allahimyaa büyümüste toka takarmis,aybiyee senin bu cimcime cok fena olcak haberin olsun..masallahh fistigima.

teyzoşları kuzumun bayramlık cicisi

oy oy pempe pembe cok yakismiss annesi..masallahh kücük hanima.

burcu maşallahh bizde bugun hatta şimdi böyleyiz çirkinlerim benim..

Ikiside harika,ama kücügü yemeden gecemedim:)masallah ikisinede.

sizce uyuyacak göz var mı bu oğlanda laelaelaelaelae

kiyamam yaa zorla uyutcaklar seni:)masallah sanada.

küçük paşa dora buyrunnnnnnnnn

.

Bu sari kafada harika bisiy..masallah

neyse konu değiştiriyim de kızlarımın bugün çektiğim bi fotosunu koyayım bari,

Soldaki Hale'm,Sağdaki kaynanama benzeyen Sare'mkaydirigubbakcemile3..

annesi bu fistiklari bol bol oku masallah kuzularina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…