2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ay maşallah ne tatlı ne şeker bu bebişler Rabbim sizlere bağışlasın. bize de yavrularımızı hayırlısıyla bi an once kucaklamayı nasip etsin. amin

yasemincim küçük prenses olmuş kızın maşallah canım

burcucum şekeri bangonun üstüne koymuşsun tam yemelik olmuş kaydirigubbakcemile3

maşallh bebişereeee..alahım bzlere bağşlasın..
musyas kıs fatura ödemeye bilem gttnz demek haa vayy..bende geçn babsıyşla baklkala yolladm ekmk almaya..evde sıkıntıdan patlıcam artık 40 ı çkmadan dışarı çkmaz diolarr..bu arada bzm babamızda kıskanıo anneisne benzio felan diolar banada benzio siz o büyüsünde görün felan dio..ama senn 40ın çktı dimi..şimdi 40 dolmadan dışarı çkan varmı söleyn bakım gezmelere başladnzmı özellkle gizemcim sen kesn çkmşsndr die düşünüorum yanılıormuyum acaabaaa=))))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 40 ımızı beklıyemedık bugun gezmeye gıttık kaydirigubbakcemile2

ben yarı 40 ı görüp azad olucam inşallah, şafak 29 ekim, daha da kimse beni eve sokamaz.

ay ay ayy ben bütün bebişleri yerimmmmmm
bu arada şeymacım eren tıpkı sen babayı görmedik ama vallahi bakınca seni görür gibi oldum
bu arada biz bugün 10 günlük olduk sağlık ocağına gittik 2 topuk kanı için çıkmışkende birazcık arabamızla hava aldık sonrada babamızla pastanede randevulaştık ,
askbuya sormuşsun ya ona binayen sölüorum 40 ımızı beklemeden sürtmelere başladık kızımlakaydirigubbakcemile3

şeyma bu sana benziyor aynı çok şeker maşallah çirkin seni

annemde öyle dıyor yaww ama bana çok çirkin gelioo ben bu kadar çirkinmiyim :roflol::roflol:
şeymacım maşallah gerçektende sana benziyor canım
sağol canım sendemı benzettinnn o zman güzel yaww bu kuzu :roflol:

canım şimdilik kımse babaya benzetmedi yani 2.anneye benzermiş zaten bu tanıda gerçek oldu...
demek gezdınız heee ohh ıyı yaptınız bız sağlık ocağında aldırmıcaz 2.topuk kanını hast alıcakmış gerek yokmuş...nasıl tuttun kız kann alınırken ayyyy

maşallah bütünn meleklere ne şeker olmuşlarr hepsi birbirindenn kokoş kaydirigubbakcemile3

:asigim:

maşallah bütünn meleklere ne şeker olmuşlarr hepsi birbirindenn kokoş kaydirigubbakcemile3

Canım kusura bakma bebekten nete giremez oldum.Kuzey bebek uzun badireler atlattıktan şuan tam 21 günlük oldu.Senin oğluşunda çok tatlı maşallah annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…