2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

şeymacım opuyorumnanaktan

naloş teyzesii çizgi film izliyo doracımm o ara koltuğunda opuyorumnanaktan

YOĞUN ıSTEK ÜZERıNEE ıŞTE TEKRAR FATOŞ EMZıKLı DORA PAŞA buyrunnnnnnnnn

aaa bakkal emzigi doradaki bende alcam bulamadım adamlar tarih oldu abla dedi benim kız modern emzikleri tutmuyoda teknoloji özürlü kızım yeni olan hiçbişiyi almıyo binmiyo oturmuyo malesef yatagımız süs salıncagımızda süs bi zorla oto koltugunda uyuyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yerim onun dötüsünü ben çok şeker maşallah ogluş 41kere maşallah benim kızıda böyle seviyomsa yanlış anlaşılmaya meyikl vermiyim

ahh yasemincim ahhh benimkide o kaliteli emziiiği illa başında biri tutsun öle emmek istiyodu bunu bi verdimm tutmaya ne hacet ağzından geriş vermi yo şaka gibi yaww :))

ahh yasemincim ahhh benimkide o kaliteli emziiiği illa başında biri tutsun öle emmek istiyodu bunu bi verdimm tutmaya ne hacet ağzından geriş vermi yo şaka gibi yaww :))

ozaman acilinden yarın emzik turuna çıkıyom hehe bulayım bi onu denemedim zelda teyzesi ta hollandadan 4tane emzik yolladı hediye birini tutmuyo elle tutunxcada çigniyo atıyo puu die gülüyo zillikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaaamm dorama bak.:)bende buldum bende buldum doruk uyandsn vercem emziği:)bütün kk fatoşlu oldu;:)
gizoşş bişi sorcamm bz dorğu snnet etcesde diolarki dikişli sünt edin daha sağlıklı lazerli olan snrleri zedeliyomş.bişiler anlattılar işte dora nasl oldu dikişlimi oldu??

ya dorann kafasını düzeltsene annesi yamulmuşş.
dorukta kafayı yamuk tutuo deli oluyorum yaa ben düzeltiom o yamultuo yetmler gibi küçük emrah:)))

gözdecim dalga geçme boncukla:mymeka:
nerden buldun fatoşu kııııalkisalkisalkis resim beklioruz heee
özlemişsinizdir alyamı,bugün böleydi:asigim:

cicisini hamileyken yaptırmıştım ozamanalr hayal gibiydi bunu giydireceğim günler,elh Rabbim nasip etti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…