2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

kıss gözde rengi ne farkeder ne güzelde yakışmış ağzına kuzununnn çok tatlı yaa o pantolon ve kazağada ayrıca bayıldım yani....

kıslarrr fatoş emziği kaynatcakmıyım acil cvb..sizler kaynattnzmıııı?brncisini kaynattm bozuldu püff die söndü babası almş gelrken napsamm??

kıss gözde rengi ne farkeder ne güzelde yakışmış ağzına kuzununnn çok tatlı yaa o pantolon ve kazağada ayrıca bayıldım yani....
saol teyzesi doramada alıp yollarımki beeeen:))hırksını zeynep teyzesi almş:)pek yakışıo doruğa pantolonuda c&adan..hihoyyyt
Doruk paşam çook tatlısın teyzeeeem opuyorumnanaktan
dorukta seniii kocamaaaaaaaaan öptü teyzesii:))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıslar bişi sorcam elma sirkesi ve sandoz sakızıyla haftada 2 kilo zayflıolarmş sizce süte geçermi bebeğe zarrarı olurmu?.ben artık eski halime dönmk istiyorum:)

Ben burayı yeni gördüm bebişleriniz çok tatlı maşaAllah Rabbim uzun ömür versin hepsine, bende 22 ekim de doğum yaptım inş.ilerleyen günlerde bende resim koyarım.
Aşkbuya; bende merak ediyom elma sirkesini eğer öğrenirsen bana da söylersen çok sevinirim artık bu kilolar canımı çok sıkıyo çok depresifim...

gözde bende canım artık eski halime dönmek istiyoooooooooooooommmmm ((
beyazcım maşallah kuzuya :))

saol teyzesi doramada alıp yollarımki beeeen:))hırksını zeynep teyzesi almş:)pek yakışıo doruğa pantolonuda c&adan..hihoyyyt

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hımm berradan hediye yani pantolon çok ta zevkli kızımız var canım

bizde bugün dr.a gittik..böyleydik.bu arada bizimde emziğimiz pempeee delikafadulden

ayy o pembiş emzikli bebişi yerim çook tatlı olmuş benim kuzum...Şeniz

vallahi süpersin o zaman... benimkilerin üst baldırdan sonrası geçmiyorkaydirigubbakcemile3

vallahi süpersin o zaman... benimkilerin üst baldırdan sonrası geçmiyorkaydirigubbakcemile3

ayh benimde hepsi oluyo aslında ama göbiş kapanmıyodu pek..bacak kısımlarıda sıkıyodu..bu sabah dedim olucakmı bakim deniyim bi..anamm bi bakdım olduuu..kocik bile şaşırdı aferin hatun diookaydirigubbakcemile3

ay meleklerimin hepsinede maşallah...her giydikleri yakışıyor bu kuzuların...kiloya sıra gelince ben bütün pantolaonlarıma giriyom kapatıyomda ammmaaaa oturduğumda önümden koca bir göbek fışkırıyo..nefret ediiyom o göbekten..

maşallah bebişlerimizee

bendee ((((( yoksa tum pantalonlar oluyorr

gizem teyzesi berracım hırkasını hediye almş:)pantolunuda annesi almştı oğluma ikisi çok güzel bi takım oldu:)
bide ne güzel sölüolar yaa pantolonlarn içne giriolarmş demesenize yahuu aaaa.:)
ben kilo verceğme almşm daha çok:)
napsak yaa rejim yapamıom sütüm gidio günde 8 tabak bulgur yediğimi biliorum bi ara:))))
allahtan boy var yani yoksa ben yanmştım:))
ee napsam şu sandaloz sakızımı nedr işe yarrmı çiğneyp yutcakmşz arkasndan ılıksuya elma sirkesi katıpğ iççekmişiz haftada 2 kilo gidiomuşşş.....:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…