2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

tesekkur ederiz teyzesi delikafadulden

41 kere maşallah canlarım bebişlerinizin hepsi birbirinden şeker Rabbim özene bezene yaratmış küçük melek bunların hepsi o ne tatlılık öyle inşallah kendileri gibi kaderleri de güzel olur :Saruboceq:
Ben tam bir bebek hastasıyım hatta çocuk sevebilmek için hafta sonu alışveriş merkezlerine gidiyorum kendim daha öğrenciyim yani şuan yakın planda evlilik bile söz konusu değil akrabalarda da yok ufaklık artıkım hepsi büyüdü çocuk özlemimi sizin ufaklıkları hergün buradan bakarak biraz olsun gideririm inş.
Canlarım siz dünyanın cidden en şanslı insanları arasındasınız böyle bir güzellikle ödüllendirilmek bambaşka bir duygu o mis koku o ufacık minicik içten gülümsemeleri insan onun için dünyaları feda eder dimi opuyorumnanaktan

laelaelaelaelae teyzesii benim erkekimi sen kizami benzettin kaydirigubbakcemile3 hastaneden bu yana zaten hala soruyorlar kizmi erkekmi diye :))) hatta bitane dede vardi alisveris merkezinde yabanci tabiki oglumu severken çinli kiz diye seviyodu aa dedim bu erkek adam sasirdi ozaman kiz gibi guzel bir adam bu dedi ondan sonra kaydirigubbakcemile2

bak bakayim kizmiyim diyo :)))

Son düzenleme:
oyy şeyma kuzum coook dadlu olmus maasaallah opuyorumnanaktan

sağol selduşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…