2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

canım enteresan ekim erkek bebeklerinin çoğu birbirine benziyor dikkat ettinmi yüz şekilleri genelde aynı CADIARZU

evet yaaa ben de benzetiyorum biçogunu ama hepsi hemen hemen aynı zamanda dogdukları içindir belki..zamanla hepsi deişecektir..

selduşum öyle tabi ama bu kadar benzeyen bebişi hiç görmemiştim daha önce kaydirigubbakcemile3

ben yatıyom kızlar uykudan bayılcam nerdeyse öptüm herkesiiii opuyorumnanaktan

canım enteresan ekim erkek bebeklerinin çoğu birbirine benziyor dikkat ettinmi yüz şekilleri genelde aynı CADIARZU

evet ya bisey var bu iste buyudukce degirsirler belki degismeselerde guzel olur aslinda hepsi kardes gibi benzesin birbirine fenami olur kaydirigubbakcemile2

oyy musyas maasallah ne büyümüş öle ..nasıl da bakmıs makinaya o da ne yafff öle der gibi..al işte bi güzel daha geldi....erkek annelerini iice kafası karısacak opuyorumnanaktan

BLUUUCUM ıı UYKULAR KISSLAR BEN DE KAÇTIM BENıM HERı F DE OĞLAM DA UYUDU COKTAN AZ DA BEN UYUYAYIM...ÖPTÜK HERKESı OLUSUM DA TÜM KIZLARI opuyorumnanaktan

yasemincim maaşallah zeynebine...
blüüücum mustafa bora bu aralar biraz fazla büyümüş gibi geldi bana maaşallah....zenci dudaklım benim....
orkocum emziğimizi sormuşsun nuk un emziği ama pembe alacam diye slikon olmayandan almışım:))))))) ama bakkal emziği de alsam herhalde emer benim kızım...

kızlar bakın ne buldum çok güldüm yaa:)

Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALİYE'Yİ;

Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'Yİ;

Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI;

Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞ'Nİ ;

Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ ;

Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'YU izle )))

papatyalım,zellda,bahair kısçeleriniz çok dadtluuuuopuyorumnanaktan
ee kısceler güzel olunca kıyafetleri daha bi güzel görünüyo insanın gözüne kısacası güzel taşıyorlar hehebayanssulusmile
blüünun oğluna da bayılıyorum çok şeker yhaa:ecrin_bebek:
bu arada blüücüm hani benim beğendiğim bi tulumu vardıya boranın geyikli onlar mohtercare de 3 lü satılanlardan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…