2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

buldum :)))))
link deil direct link yazan yeri kopyala yapıstır canım...jpg ile biten kısmı ok...ben senin yerine yapıyorum

işte karsınızda porselen ebek DEFNE buyrunnnnnnnnn

Sağolasın canım benim ellerine sağlık selduşum
Tulum kardeşliği de müthil bi hızla sürüyo olmayan bizler çatlasın dimi kaydirigubbakcemile3

deneme yanılmayla yapmaya calıştım ama minnoşum baya kocaman cıktııı :) teşekkürler solsticecimm kıskandım valla dayanamadım ben de ekledim sonunda :) bu arada şapka yöntemini denedim ve sonuc başarılı hem de bir günde :) tütütü

sevindim canım başarılı olduğuna gerçi böyle daha orjinal oluyolardı ama kaydirigubbakcemile3 nazar değmesin

yine harika kuzular maasallah....bu kıslar cooook can yakacak cooookkk aklinialirimsmile

Ama haksızlık bu yaaaaaakannehir
bizdee isterizzzzzzzzzzz,bizde isterizzzzzzzzzzzzohaoldumsmile
kızlarrrrrr ist,de hiç gören yokmu bu tulumlardan

baharcım burada bir bebek mağazasından aldım ama ellerine 1 koli gelmişti... ihraç ürünlermiş ve çok az kalmıştı ellerinde...baya bir satış yapmışlar...en son gittiğmde geçen hafta bir kaç tane ve küçük beden kalmıştı malesef

anladım canım. dedim bilindik bi markaysa bakayım diye sordum... teşekkür edrim cevabın için...napıyo zenci dudaklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…