2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

bu arada zeynep yerim senin gülüşünü kuzum benimrabbim seni hep bööle güzel güldürsün insallah...

musyas sen hayatın resimlerini görebiliyormusun
ben neden göremiyorum kopyaladım belki kendim ekleyince görürüm diye ama yok merak ettim nasıl olmus kıyafetler diye ama....mafoldumben

tekrar ekliyoruz ozaman...
bizde bugün seldus teyzemizizin gönderdiği cicilerimizi giydik..
teşekkür ederiz seldus teyzemize..

he he evet gördüm:)))) biraz büyük gelmiş sanırırm ama cok yakısmıs kuzuma maasallah...umarım kendisi de beğenmiştir:))))

seldus teyzemiz senin için yeniden ekledik görebiliyormusun..*???
musyas teyzemiz teşekkür ederiz..opuyorumnanaktan

çok beğendik çok zevkliymişsin tekrar teşekkü ederiz...a.s.

ni dimek zevkle ya aslında aceleye geldi eşim alısveriş yaparken beklemeyi hiç sevmez de .. ee bi de kucagında yusuf utkan la beklemek zoruna gitti bunlar cok güzel al hadi al hadi diye bi saat mırıldanıp durdu yanımda ..bi de sen bu işi bılmıyorsun bu badiyle bu elbise hiç olmaz deyip kızımın üzerindekini beğendi yani elbise ve coraplar bana badi eşimin zevkine ait..beğenmenize sevindim...oysa ben alısveriş yapmaya bayılırım hele kıs kıyafetlerine daha cok..beraber her cıkısımızda eve küs dönerim..:kedi:

buldum :)))))
link deil direct link yazan yeri kopyala yapıstır canım...jpg ile biten kısmı ok...ben senin yerine yapıyorum

işte karsınızda porselen ebek DEFNE buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…