bebegıne hiç bişey olmaz merak etme. hiç bişey yıyemezsende çorba falan içmeyi dene. bırde yoğurt yersen mıdenı rahatlatır. yemekdıkce ılerler hastalıgınarkadaslar cok tesekkur ederim allah razi olsun hepinizden.ya hamilelikde cok kotu oluyor grip ve ates ikisi bir arada mahv oldum yatagin icinden yaziom.kendinize dikkatedinnnn ben cok korkuom insllah bebisime bisey omamisdir :Saruboceq:diyeeeeeeeeee hic biseyi midem kabul etmiyor 4gundur acim diye bilirim.
saol özgecim eee artık babannesine gidiyoz iyi bakar harelde ıılk torun gelıyoKendine ve kuzumuza iyi bakasın, hemencik aramıza dönesin inş. :1hug:
anam sen okadar neşelısınkı sana şakura diyesim gelıyo:roflol:yerimsenibenguluncani, tatlım sakura olacak şakura değil a.s
Tamam Gülcancım listeye ben devam ederim. Sana iyi yolculuklar canım. Dikkat et kendine yollarda. Ama eğer sen gidersen ve orda da dediğin gibi internet bulamazsan biz ne zaman öğrenicez oğluşumuzun olacağını senağlama
Neyse çok kalma oralarda , özletme kendini... Bye
5848BL geçmiş olsun canım benimmm
Çok geçmiş olsun Demetcim yaa. Doktorunla görüştün mü hiç belki tavsiyeler verebilirdi çünkü gebelikte ateşin iyi birşey olmadığını biliyorum. Allah acil şifalar versin tatlım. Bir an önce iyileşip aramıza dönmeni bekliyoruz.
gecmiş olsun canım bol bol vitaminli şeyler ye
Demetcim çok geçmiş olsun bol bol su iç bende yeni atlattım..idrarla falan mikrobu atmaya çalışıcaz artık..dinlenmene bak hayatım..tekrar geçmiş olsun canım a.s.
ayyy evet o pullu perdeli ev benim hayatım çokmu kötü duruyorsenağlama senağlama
gülcan senin ne zaman kontrolun canım. ne zaman öğrenicez cinsiyetini
ogrenırsen mutlaka haber ver canım. gercı bız bılıyoruz ama olsunkaydirigubbakcemile3canım ayın 15 i gibi falan ama kayınvalıdemın tanıdıgı bi dr falan varsa kandırıyım bide orda gideyim doktora...belkı o söyler
Gülcan güle güle git bizde seni özleriz uzatma arayı valla
gülcan canım dikkat et kendine olur mu? bizi merakta bırakma
yok canım ben çok beğendim tülünü valla nerden aldın eskidende bakardım o balkona lacivertti boyası eşim hasta fb bak derdim bunlarda fb galiba 7 yıl bitti aynı cad.geçiyorum sabah akşam ezberledim artık evleri
sen nereye dr gidiyorsun canım
kızlar benimde nezle geçmedi daha napıcaz bilmiyorum limonla portakal ıhlamur içmekten ağaçları çıkıcak içimde yakında
yok canım ben çok beğendim tülünü valla nerden aldın eskidende bakardım o balkona lacivertti boyası eşim hasta fb bak derdim bunlarda fb galiba 7 yıl bitti aynı cad.geçiyorum sabah akşam ezberledim artık evleri
sen nereye dr gidiyorsun canım
evet tatlım lacivertti boyası ve o boya evin her duvarında vardı sağolsun kiracı koyu rengi çok seviyormuş zor açtık valla şimdi kum beji..canım benim ne zaman istersen beklerim oturmaya..akşam kaç gibi geçiyorsun evde olduğum zaman çıkarım balkona..
benimde evim kum beji ozaman haberleşmemiz gerekir cnm ben söforun arkasında oturuyorum normalde ozaman otarafa geçerim 6:05 geçene 6:15 gibi cnm el sallarım sana
sorunu görmemişim valla canım ben incirlide ferhat uysala gidiyorum..doğumuda kısmetse doğan hastanesinde yapıcam..ama dr çok memnunum hem fiyatı uygun hemde çok ilgili her muayeneyi cd ye çekiyor ve dört boyutlu..adam resmen eşiminde benimde aklımızdaki soruları görüp cevaplıyor..sen nereye gidiyorsun canım..
demetcim geçmiş olsun canım dıkkat et kendıne
selam kızlarrr a.s.
demetcim çok geçmiş olsun canım, bol bol ıhlamur derim meyveyle beraber, inşallah çabucak atlatırsın :1hug:
h.sonu görümcedeydim ben de, c.tesi boğazım acımaya başladı.. iki gün 3'er kupa limonla içtim, dün bişey kalmamıştı...
kimsede bi problem yok sanırım, üçlüler de yapılıyor yavaş yavaş, güzel sonuç alanlara da hayırlı olsun a.s.
darısı başımıza artık
bebegıne hiç bişey olmaz merak etme. hiç bişey yıyemezsende çorba falan içmeyi dene. bırde yoğurt yersen mıdenı rahatlatır. yemekdıkce ılerler hastalıgın
ayyy çok heyecanlandım canım ya servis nasıl bişey..herkese bakmayım bare demi heççç....
ben bakırköye çamlık hastanesine gidiyorum cnm dr çok şeker orda doğum yapıcam valla doğan pahalı cnm hem yengemde dr yanında çalışoyor onun için rahatım 1.000 tl SSK doğum diyorlar Doğanda ne kadarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?