2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bazen farklı geliyor ama okul servislerinden ben cama yapışırım :) iki elimle birlikte el sallarım sana anlarsın sende kaç yaşındasın canım ben 83'lüyüm

tamam canım bende beklerim balkonda bir aksilik olmazsa..ben 84 doğumluyum canım..

sorma canım kız derse düşüp bayılırm harelde

aaaa komşu çıktılar ne güzel valla

valla yaa iyi oldu güzelim akşamları kocamı bekler gibi beklicem valla arkadaşımı..

canım benim sanada iyi yolculuklar iyi dinlen kaynanan gillerde özletme kendini...

bırcan artık çıkmıs karnın baya. sende karnın dısında bır yerını buyutemeyenlerdensın;:) kaç kılo aldın basından berı

ecem saol tatlım su gibi gelirim ınş.

bircan büyümüş göbüş yaaaa maşallah diyene paşana

bana gelince benim biraz canım sıkkın. haftasonu lekelenmem oldu. dr. önemli değil dinlenin dedi. yarın dr a gideceğim olmasaydı iyiydi...

ecem84 sorma canım ya benımde yanlarım cok doldu tamam ınce bellı biri değildim ama bu kadar da değildim ayyy benımkıdemı kız acaba

evet şeker komşu çıktık valla sen ne taraftasın...

Bircancım maşallah sen bayağı büyütmüşsün göbüşü görmeyeli.. Yerim ben içindeki prensimizi..Gerçekten göbeğin çok tatlı olmuş canım

Maşallah Bircanım

ben o karnın içindeki meleği yerim ya..ama hakkatten tam erkek karnı..akşam bende çekileyim valla benim karnım yanlara doğru genişliyo..allah sonumuzu hayır etsin..

kızlar günaydın herkese. gerçi öğle olmuş ama :)
bircan güzel göbek. böyle devam :)

sağolun kızlar ya tşk. ederim maşallah anzar değmesin oğluşuma ama nedense normalde biraz daha küçük resimde biraz büyük çıkıyo bide biraz şişiriyorum çekerken sanırım kaydirigubbakcemile3

bana gelince benim biraz canım sıkkın. haftasonu lekelenmem oldu. dr. önemli değil dinlenin dedi. yarın dr a gideceğim olmasaydı iyiydi...

canım zaman zaman olabiliyormus zaten dr unda onemlı değil demiş. senın ikiz oldugundan rahımde saga sola kılcal damarlara daha çok denk gelırler. yarın ınsallah cınsıyette o0grenırsın

ecem84 sorma canım ya benımde yanlarım cok doldu tamam ınce bellı biri değildim ama bu kadar da değildim ayyy benımkıdemı kız acaba

dün akşam kayınvalidemdeydik yemek yedim tabi karnım biraz daha şişti ve eşimin tüm dikkat karnımda..''yaa sen niye bu kadar şiştin'' dedi bende bu halime şükür ediceğin günler yakında dedim..adam hep aynı kalcaz zannediyor galiba..:roflol:

pembe dıkat et canım önemlı bişey değildir ama olsun...yarında cınsıyetlerı ögrenırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…