sorma canım kız derse düşüp bayılırm hareldeogrenırsen mutlaka haber ver canım. gercı bız bılıyoruz ama olsunkaydirigubbakcemile3
ayyy çok heyecanlandım canım ya servis nasıl bişey..herkese bakmayım bare demi heççç....
cnm bazen farklı geliyor ama okul servislerinden ben cama yapışırım :) iki elimle birlikte el sallarım sana anlarsın sende kaç yaşındasın canım ben 83'lüyüm
sorma canım kız derse düşüp bayılırm harelde
aaaa komşu çıktılar ne güzel valla
bırcan artık çıkmıs karnın baya. sende karnın dısında bır yerını buyutemeyenlerdensın;:) kaç kılo aldın basından berı
ay kıııs maşallah biraz daha büyümüüüş.sağlıkla gelsin inşallahhh.
bu arada demetcim geçmiş olsun ,ıhlamur,portakal,kivi.başka çare yok.
sad ve ecem84 maşallah komşu çıktınıs harika yaaa.:enbuyukkk:
Bircancım maşallah sen bayağı büyütmüşsün göbüşü görmeyeli.. Yerim ben içindeki prensimizi..Gerçekten göbeğin çok tatlı olmuş canım
Maşallah Bircanım
ben o karnın içindeki meleği yerim ya..ama hakkatten tam erkek karnı..akşam bende çekileyim valla benim karnım yanlara doğru genişliyo..allah sonumuzu hayır etsin..
kızlar günaydın herkese. gerçi öğle olmuş ama :)
bircan güzel göbek. böyle devam :)
ay kıııs maşallah biraz daha büyümüüüş.sağlıkla gelsin inşallahhh.
bu arada demetcim geçmiş olsun ,ıhlamur,portakal,kivi.başka çare yok.
sad ve ecem84 maşallah komşu çıktınıs harika yaaa.:enbuyukkk:
bana gelince benim biraz canım sıkkın. haftasonu lekelenmem oldu. dr. önemli değil dinlenin dedi. yarın dr a gideceğim olmasaydı iyiydi...
bana gelince benim biraz canım sıkkın. haftasonu lekelenmem oldu. dr. önemli değil dinlenin dedi. yarın dr a gideceğim olmasaydı iyiydi...
ecem84 sorma canım ya benımde yanlarım cok doldu tamam ınce bellı biri değildim ama bu kadar da değildim ayyy benımkıdemı kız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?