canım zaman zaman olabiliyormus zaten dr unda onemlı değil demiş. senın ikiz oldugundan rahımde saga sola kılcal damarlara daha çok denk gelırler. yarın ınsallah cınsıyette o0grenırsın
dün akşam kayınvalidemdeydik yemek yedim tabi karnım biraz daha şişti ve eşimin tüm dikkat karnımda..''yaa sen niye bu kadar şiştin'' dedi bende bu halime şükür ediceğin günler yakında dedim..adam hep aynı kalcaz zannediyor galiba..:roflol:
herkese merhaba kızlar,
bircancım,canım çok sevindim,
kızlar, ben hasta oldum, bademcik şişti, gribe çevirmesinden çok korkuyorum,bu yüzden moralim bozuk halsizlikte var.portakalı yiyemiyorum zorla suyunu içiyorum ama ondanda fayda yok,mahvoldum.
canım haklısın da 10. haftada benzer bir şey yaşadığım için her tuvalete gidişimde tuvalet kağıdını endişeyle kontrol eden biriydim zaten. görünce moral yere düştü. sonuçta can sıkıyor tabi...
dün akşam kayınvalidemdeydik yemek yedim tabi karnım biraz daha şişti ve eşimin tüm dikkat karnımda..''yaa sen niye bu kadar şiştin'' dedi bende bu halime şükür ediceğin günler yakında dedim..adam hep aynı kalcaz zannediyor galiba..:roflol:
herkese merhaba kızlar,
bircancım,canım çok sevindim,
kızlar, ben hasta oldum, bademcik şişti, gribe çevirmesinden çok korkuyorum,bu yüzden moralim bozuk halsizlikte var.portakalı yiyemiyorum zorla suyunu içiyorum ama ondanda fayda yok,mahvoldum.
canım haklısın da 10. haftada benzer bir şey yaşadığım için her tuvalete gidişimde tuvalet kağıdını endişeyle kontrol eden biriydim zaten. görünce moral yere düştü. sonuçta can sıkıyor tabi...
benım esıme gore gobegım buyumemıs henuz ole dıo.peaah.lülülülülülü
annesıyle ya da rkadaslarıyla konusurken soruyolar yok daha bellı olmuo benım gobek onunkınden buyuk dıo mıllete:dilcikar:
msms gülcan mozi peti bircan sağolun kızlar. yarın onları sağlıklı bir rahmin içinde kıpır kıpır göreyim de moralim düzelsin inşallah
böyle riskler aklına gelince insanın cinsiyet falan merak etmiyor hiç. kız-kız, kız,erkek, erkek -erkek bütün kombinasyonların başımın üstünde yeri var. yalnızca iki kız sadece gençkızlık dönemleri yüzünden endişelendiriyor ama öyle de olsa olsun. allah yardım eder inşallah..
1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek
21-glcnsyt...........erkek
22-tıgerboxer........erkek
23-aslıhanyılmaz...erkek
24-nevestabircan ....erkek
25-telli..................erkek
26-eda_naz...........erkek
Bende kendimi ekledim oğluma bir erkek kardeş geliyormuş Allah nasip ederse.
böyle riskler aklına gelince insanın cinsiyet falan merak etmiyor hiç. kız-kız, kız,erkek, erkek -erkek bütün kombinasyonların başımın üstünde yeri var. yalnızca iki kız sadece gençkızlık dönemleri yüzünden endişelendiriyor ama öyle de olsa olsun. allah yardım eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?