2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba kızlar,

bircancım,canım çok sevindim,

kızlar, ben hasta oldum, bademcik şişti, gribe çevirmesinden çok korkuyorum,bu yüzden moralim bozuk halsizlikte var.portakalı yiyemiyorum zorla suyunu içiyorum ama ondanda fayda yok,mahvoldum.

canım zaman zaman olabiliyormus zaten dr unda onemlı değil demiş. senın ikiz oldugundan rahımde saga sola kılcal damarlara daha çok denk gelırler. yarın ınsallah cınsıyette o0grenırsın

canım haklısın da 10. haftada benzer bir şey yaşadığım için her tuvalete gidişimde tuvalet kağıdını endişeyle kontrol eden biriydim zaten. görünce moral yere düştü. sonuçta can sıkıyor tabi...

pembe mavi canım üzülme bak doktor olabilir dmeiş bebeklerinide sıkma lütfen.
hem bak ayrın bebeklerini görüceksin neşelen biraz . cinsiyetlerini bile öğrenebilirisn

:roflol: bacım aynısını bana geçen gün eşim söyledi. Karnıma baktı baya şişti dedi. Bende bu daha neki yeni başladık dedim. Daha ne kadar şişebilirki diyor :roflol:

işimi hallettım geldım
pembe gecmıs olsun dınlen bol bol yorma kendını de bebelerını de.
bırcan kıs ne guzel buyumus gobekın masallah
gulcan cabuk gel tatlım ozletme kendını.
demet gecmıs olsun kıvı ye bol bol cok ıyı gelıo aklında olsun bır an once ıyıles cnm.

canım ya geçmişler olsun

kızlar ben kaçıyorum ablama gidicem..dönüşte görüşürüz inşallah önce kuzucuklarımı sonra annelerini tek tek öpüyorum..:1hug:

sıkmaz olurmu canım. benımde basıma geldı bılıyorsun. dr sorun yok demiş. o rahatlatıyor. içerde çok fazla hareket var. sen canını sıkma Allahın ıznı ıle ıkısıde çok ıyıler. sadece çok hareketlıler:)

:roflol:hehe bu babalar alem valla.....9. ayda ne diyecekler bılmıyom artık

msms gülcan mozi peti bircan sağolun kızlar. yarın onları sağlıklı bir rahmin içinde kıpır kıpır göreyim de moralim düzelsin inşallah

Geçmiş olsun cnm

Pembecim haklısın can sıkar ama doktorun önemli değil demiş. Biraz dinlen iş miş yapma yorma kendini. Hem bak doktorada gidicen. Belki cinsiyetlerini söyler. :lepi:

benım esıme gore gobegım buyumemıs henuz ole dıo.peaah.lülülülülülü
annesıyle ya da rkadaslarıyla konusurken soruyolar yok daha bellı olmuo benım gobek onunkınden buyuk dıo mıllete:dilcikar:

böyle riskler aklına gelince insanın cinsiyet falan merak etmiyor hiç. kız-kız, kız,erkek, erkek -erkek bütün kombinasyonların başımın üstünde yeri var. yalnızca iki kız sadece gençkızlık dönemleri yüzünden endişelendiriyor ama öyle de olsa olsun. allah yardım eder inşallah..

benım esıme gore gobegım buyumemıs henuz ole dıo.peaah.lülülülülülü
annesıyle ya da rkadaslarıyla konusurken soruyolar yok daha bellı olmuo benım gobek onunkınden buyuk dıo mıllete:dilcikar:

ayy çok şeker yaaa bu erkek lere bı türlü yarınılmıyo büyük olsa suç küçük olsa suç....aaaaa napcaz kı

msms gülcan mozi peti bircan sağolun kızlar. yarın onları sağlıklı bir rahmin içinde kıpır kıpır göreyim de moralim düzelsin inşallah

pembe ya sen moralını yuksek tut ki bebelerın uzulmesın ıcerde.bazen o kadar evham yapıoruz ki.rısklı donemı de atlattın allahın ıznıyle.benım de 3 ay yenı bıttıgınde 1 damla kanamam olmustu ama pembe gıbı bole allahım o gece aglaya aglaya şırkıldım.bebelerımız bızım ıcın cok değerlı ama sen canını sıkmamaya hep olumlu dusunmeye calıs kı olumlu enerjıyı uzerıne cekesın.rabbım sıfa versın.bı daha olmaz ınsallah.

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek
21-glcnsyt...........erkek
22-tıgerboxer........erkek
23-aslıhanyılmaz...erkek
24-nevestabircan ....erkek
25-telli..................erkek

oğluma bir erkek kardeş geliyormuş Allah nasip ederse.

Son düzenleme:

dogru dıyosun canım böle endişelenınce ınsan daha iii anlıyor kıymetını..kız erkek hiç fark etmıyo sağlık olsunlarda benımde ılk haftalarda cok az bı kanamam olmuştu şükür doktor sorun yok demişti ama ınsan nasıl korkuyo....senınde kuzucuklar iyidir annesi eee ıkı tane olcak kadar

canım ben senı eklemıştım 16 dasın

canım inşallah merak edilecek bişey degildir ikiz bebeklerde olabliyormuş aklına kötü şeyler getirme. inşallah hayırlısı yavrularını kucağına alırsın Allah ın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…