2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülcan bu arada sen süper çalışmışsın o gece ama bir daha o kadar uyank kalma lütfen. uykunu düzenli tut. senin için demiyorum minnoş için diyorum. :)

cnm sakın uzulme pembemavi yanımda çalışan bir arkadaşımda ikizleri oldu onada dr yat dinlen demişti sakın moralini bozma benimde öyle olmuştu moral çok önemli canıkom

bana gelince benim biraz canım sıkkın. haftasonu lekelenmem oldu. dr. önemli değil dinlenin dedi. yarın dr a gideceğim olmasaydı iyiydi...
yarın doktordan iyi haberler alırsın inşallah.dinlen doktorun dediği gibi.bu arada sabah salata yapıyordum aklıma sen geldin.benim erkek ve baştan beri salata yiyorum.bence senin bir kız bir erkek kombinasyonu:)
evet şeker komşu çıktık valla sen ne taraftasın...
anadolu yakası maltepe be canım size 70 km.çünkü eşim bekarken halkalı'da oturuyordu ve git gel 70+70 140 km yapıyorum senin için diyordu.bigün ben gitmeye kalktım anam bi baktım neredeyse silivriye geçiyordum gişelerde aradım bizimkini.bi daha sen gelme ben gelirim dedi:)istanbullular buluşursak eminönü yapalım,karşıda bi orayı biliyoms:)

iç iç canım başka çare yok.kivide ye yada sık suyunu iç.yoksa çeker durursun.ben çektim biliyorum yaa.

ecem hafta sonu eşlerimizlede buluşabiliriz ben her hafta sonu cenente falan çıkıyoruz miniço gittik kızımıza bişeyler aldık anam kızlarımızda arkadaş olur oleyyy :)

pembe sen bakladan zehırlenıodun ya.ben bugun bakla pşısırıcem ama taze yanı.yıyebılırmıyım???

gülcan bu arada sen süper çalışmışsın o gece ama bir daha o kadar uyank kalma lütfen. uykunu düzenli tut. senin için demiyorum minnoş için diyorum. :)

teşekür ederim canım yavrumu düşündüğün için normalde o kadar geç yatmam en fazla 12 falan ama o akşam çay ve kahve içmiştim aaayyyy bıdaha tövbe ondan uyuyamadım.

DıLEKcim bu arada benim dr. randevum akşam saat 8 de zaman geçecek bilmiyorum. o yüzden uzun süre yatak keyfi yaptım bebeğimle konuştum hayaller kurdum :) sonra ufak ufak kalktım kahvaltımı yaptım. hemen sizlere geldim geçmişi okudum Allah a şükür herkez iyi yaramaz bişey yok. BıRCAN ı çok tebrik ederim oğluşu olacakmış :)) bir kaç kişi daha vardı cinsiyet öğrenen aklıma gelmeyen hepsini çok tebrik ederim. GÜLCAN kayınvalidesine gidecekmiş şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim hayırlısı ile git gel inşallah canım Allah a emanet ol kendine ve yavruna dikkat et. bu arada bakıyorum bir kaç kişi cinsiyet tahmini yapmış ve tutturmuş benim neyim olacak arkadaşlar bende artık öğrenmek istiyorum yaaaaaaaaaaa :))))

emsal sad çok teşekkürler evet işte ikiz biraz insanı korkutuyor. ben de moralimi iyi tutmaya çalışıyorum.

mozi göbek fotosu nerede?

ayfer ben mayısta istanbula gelcam benım kociş küçükyalıda kurs görüyo E5 yolunun üstündeymiş askeri bırlık size yakın galıba canım ..ben gelınce buluşalım...

yaaaaa bakla yıyebılırmıyııııııııııııııııııııımmmm????????

yee canım benım ben yıyorum bişey olmuyo offf şöle dereotlu süper valla afiyet olsun....
benı ev sevdiğim yemek baklanın iç baklası olurya tazesi tabi ayyyy ben bayılıyorum ona....

ayfer sağol canım

peti az ye bişe olmuyorsa devam et. beni hemen etkilemişti ama bende normalde olmazdı. bence bebişler yaptı onu bana.

bu arada benim yediğim pazar günü pişmiş ben salı günü yemiştim. zeytinyağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…