yarın doktordan iyi haberler alırsın inşallah.dinlen doktorun dediği gibi.bu arada sabah salata yapıyordum aklıma sen geldin.benim erkek ve baştan beri salata yiyorum.bence senin bir kız bir erkek kombinasyonu:)bana gelince benim biraz canım sıkkın. haftasonu lekelenmem oldu. dr. önemli değil dinlenin dedi. yarın dr a gideceğim olmasaydı iyiydi...
anadolu yakası maltepe be canım size 70 km.çünkü eşim bekarken halkalı'da oturuyordu ve git gel 70+70 140 km yapıyorum senin için diyordu.bigün ben gitmeye kalktım anam bi baktım neredeyse silivriye geçiyordum gişelerde aradım bizimkini.bi daha sen gelme ben gelirim dedi:)istanbullular buluşursak eminönü yapalım,karşıda bi orayı biliyoms:)evet şeker komşu çıktık valla sen ne taraftasın...
herkese merhaba kızlar,
bircancım,canım çok sevindim,
kızlar, ben hasta oldum, bademcik şişti, gribe çevirmesinden çok korkuyorum,bu yüzden moralim bozuk halsizlikte var.portakalı yiyemiyorum zorla suyunu içiyorum ama ondanda fayda yok,mahvoldum.
...
anam sen okadar neşelısınkı sana şakura diyesim gelıyo:roflol:yerimseniben
...
gülcan bu arada sen süper çalışmışsın o gece ama bir daha o kadar uyank kalma lütfen. uykunu düzenli tut. senin için demiyorum minnoş için diyorum. :)
moziiiii cok tatlı olmusun gordum gobekiniiikaydirigubbakcemile5
emsal sad çok teşekkürler evet işte ikiz biraz insanı korkutuyor. ben de moralimi iyi tutmaya çalışıyorum.
mozi göbek fotosu nerede?
tam kız göbeği:=) onceden hiçö anlamazdım ama artık çzödüm göbek işini:)Saol tatlım a.s.
Göbek fotom göbek topiğinde pemboş
aynı gun pişmişi yiyebılırsın canım. cuma bende yedım:)yaaaaa bakla yıyebılırmıyııııııııııııııııııııımmmm????????
yaaaaa bakla yıyebılırmıyııııııııııııııııııııımmmm????????
tam kız göbeği:=) onceden hiçö anlamazdım ama artık çzödüm göbek işini:)
yaaaaa bakla yıyebılırmıyııııııııııııııııııııımmmm????????
aynı gun pişmişi yiyebılırsın canım. cuma bende yedım:)
canım maşallah
Ela canım bakla konusunu bilmiyorum ağır bir sebze ben bir kaç hafta önce az bişiy fava yemiştim bişiy olmadı ne desem bilemiyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?