yee canım benım ben yıyorum bişey olmuyo offf şöle dereotlu süper valla afiyet olsun....
benı ev sevdiğim yemek baklanın iç baklası olurya tazesi tabi ayyyy ben bayılıyorum ona....
Evet yanlara yayıldım bende didem gibi kaydirigubbakcemile3
Ye bacım yeee bişi olmaz
ayfer sağol canım
peti az ye bişe olmuyorsa devam et. beni hemen etkilemişti ama bende normalde olmazdı. bence bebişler yaptı onu bana.
bu arada benim yediğim pazar günü pişmiş ben salı günü yemiştim. zeytinyağlı.
kızlar bu aksam ıcın pısırıcem.yarın foruma gırdım gırdım,gıremezseem bılın kı bakla zararlıymış o zaman sız yemezsınızkaydirigubbakcemile3
kızlar bu aksam ıcın pısırıcem.yarın foruma gırdım gırdım,gıremezseem bılın kı bakla zararlıymış o zaman sız yemezsınızkaydirigubbakcemile3
peti ben de cevap verdim ha.
bu arada gerçekte gergen hanımın 2 oğlu olacakmış konuştunuz mu bunu ha?
var ya hergün hiç durmadan makarna yiyebilirim. dolapta yemek var benim de onlara rağmen makarna yapıp yiyesim var. tövbe tövbe...
tünaydın kızlar.. haftasonu süper geçmiş anlaşılan... bircancım gözün aydın canım tosun paşamız geliyomuş yer teyzesi onu...göbekte süper çıkmış gösteriyor kendini bıcırıkkaydirigubbakcemile3
diğer cinsiyet öğrenen arkadaşlarında gözü aydın... bizde cuma günü gidiyoruz doktora bakalım bizimki hala kızmı kaydirigubbakcemile3
petiş yap ve ye anam bakla bende yaptım şimdik ayrıca enginarda yaptım zeytinyağlıdan başkbişey yiyemiyorum valla...
zaten bende zaman zaman edemiyorum. sondan yakalamaya calısıyorum:) hayırlı olsun işin canımmsms cim ben geçmiş takip ediyordum ama artık edemeyeceğim affedin. çünkü o zaman çok vakit gerekiyor ama ben artık çalışıyorum. o yüzden ancak en son 3 sayfayı okuyup (muhabbeti bölmemek ve ortadan girmemek adına) öyle giriyorum foruma...
begum korkma tatlım degsmemıstr kzın.bu kzıım dıe bagırıo zaten.oyy yerım onuŞenizbuda şimdi çektiğim göbüşüm[/URL][/IMG]
Aynısı bendede var pemboş. Makarna yiyim başka bişi istemem ama herşeyden yemek zorundayıss
tünaydın kızlar.. haftasonu süper geçmiş anlaşılan... bircancım gözün aydın canım tosun paşamız geliyomuş yer teyzesi onu...göbekte süper çıkmış gösteriyor kendini bıcırıkkaydirigubbakcemile3
diğer cinsiyet öğrenen arkadaşlarında gözü aydın... bizde cuma günü gidiyoruz doktora bakalım bizimki hala kızmı kaydirigubbakcemile3
petiş yap ve ye anam bakla bende yaptım şimdik ayrıca enginarda yaptım zeytinyağlıdan başkbişey yiyemiyorum valla...
kızlar ben kaçıyorum ablama gidicem..dönüşte görüşürüz inşallah önce kuzucuklarımı sonra annelerini tek tek öpüyorum..:1hug:
begüm maşallah inceciksin. göbeğin de çok güzel gidiyor.
ama bir şey diyeceğim hakikaten güzel hamile göbeği diye bir şey var. yani vücut fit göbek dimdik ve biçimli olunca nefis oluyor. bu da tabi 20li yaşlarda ince bir vücutla mümkün azcık da boy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?