2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

peti ben de cevap verdim ha.

bu arada gerçekte gergen hanımın 2 oğlu olacakmış konuştunuz mu bunu ha?

yee canım benım ben yıyorum bişey olmuyo offf şöle dereotlu süper valla afiyet olsun....
benı ev sevdiğim yemek baklanın iç baklası olurya tazesi tabi ayyyy ben bayılıyorum ona....

Evet yanlara yayıldım bende didem gibi kaydirigubbakcemile3

Ye bacım yeee bişi olmaz

kızlar bu aksam ıcın pısırıcem.yarın foruma gırdım gırdım,gıremezseem bılın kı bakla zararlıymış o zaman sız yemezsınızkaydirigubbakcemile3

yemek yedim midem kaynadı biraz
yemek yiyenlere afiyet olsun bebişlere yarasın...

tünaydın kızlar.. haftasonu süper geçmiş anlaşılan... bircancım gözün aydın canım tosun paşamız geliyomuş yer teyzesi onu...göbekte süper çıkmış gösteriyor kendini bıcırıkkaydirigubbakcemile3
diğer cinsiyet öğrenen arkadaşlarında gözü aydın... bizde cuma günü gidiyoruz doktora bakalım bizimki hala kızmı kaydirigubbakcemile3
petiş yap ve ye anam bakla bende yaptım şimdik ayrıca enginarda yaptım zeytinyağlıdan başkbişey yiyemiyorum valla...

kızlar bu aksam ıcın pısırıcem.yarın foruma gırdım gırdım,gıremezseem bılın kı bakla zararlıymış o zaman sız yemezsınızkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız ilahi valla bişiy olmaz merak etme cokacimcoook afiyet olsun

var ya hergün hiç durmadan makarna yiyebilirim. dolapta yemek var benim de onlara rağmen makarna yapıp yiyesim var. tövbe tövbe...

hosgeldın hayatım.nasıl kuzucukların?valla soylemeye cekınmıstım ıcıne atıcam ben de bı tane engınarcokacimcoook

msms cim ben geçmiş takip ediyordum ama artık edemeyeceğim affedin. çünkü o zaman çok vakit gerekiyor ama ben artık çalışıyorum. o yüzden ancak en son 3 sayfayı okuyup (muhabbeti bölmemek ve ortadan girmemek adına) öyle giriyorum foruma...

zaten bende zaman zaman edemiyorum. sondan yakalamaya calısıyorum:) hayırlı olsun işin canım

begüm maşallah inceciksin. göbeğin de çok güzel gidiyor.

ama bir şey diyeceğim hakikaten güzel hamile göbeği diye bir şey var. yani vücut fit göbek dimdik ve biçimli olunca nefis oluyor. bu da tabi 20li yaşlarda ince bir vücutla mümkün azcık da boy :)

buda şimdi çektiğim göbüşüm
[/URL][/IMG]
begum korkma tatlım degsmemıstr kzın.bu kzıım dıe bagırıo zaten.oyy yerım onuŞeniz
Aynısı bendede var pemboş. Makarna yiyim başka bişi istemem ama herşeyden yemek zorundayıss

sakın hep makarna yemeyın ha. solucan gıbı cocuklar dogurursunuz sora:roflol:
saka bı yana herseyden yeyın canlarım.ozellıkle yesıl yapraklı sebzeler.valla kuzucuklar ıcın katlanın artık napcan bacım:1hug:

slm canım hadi en güzel haberlerini bekliyoruz bu arada ecemle ben komşu çıktık

yok yok 33 yaşındada güzel hamile göbeği gördük biz:)

mozicim makarnanın üstüne her şey eklenebilir, bakla ,kereviz, ıspanak, peynir....

bir makarnacı açalım biz senle sermayeden yer dururuz ha ne dersin? :) sermayeden yeriz gerçi biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…