2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

msms ve pembemavi size bişey söylemek istiyorum sedayıldız ı hatırlıyormumusunuz bizim diger topikten ??

Selam Anneler,

Boya konusunu sormuşsunuz; nacizane tavsiyem, gidip kuaför ortamında saçınızı boyatmamanız, kuaförlerin dediği bitkisel boyalara kanmamanız.Bize zararlı olan amonyak kokusuve amonyak maddesi.. kuaforde yanınızda yapılan boyanın kokusunu bıle teneffüs etmeniz sakıncalı.

Loreal in amonyaksız sac boyaları var.. bu boya ile evde boyarsanız, bır sakıncası yok.. bu boya sacta cok kalan bır boya degıl, içinde amonyak olmadıgı ıcın ama en azından sacında cok beyaz cıkan arkadaslar ıcın tüm rengin aynı olması adına cok ıse yarıyor.

ıkincisi;

Hasta olan arkadaslarıma; öksürüğünüz var ıse, bir büüyk kara turpun içini oyup üstünü de kapak gibi kesip içine bal koyun, bu balı turpun ıcınde 8 saat en az bekletin, ve sonra turpun suyu ıle karısmıs o karısımı ıcın, sonra tekrar koyup bekletın, en az ıkı gün bunu yapın, balgamınızı sökecektir.

Kırıklıgı, nezlesi olanlar içinde.. bir tencerenın ıcıne evde hangi meyve varsa; limon,portakal, elma bunları kabukları ıle ıyıce yıkayıp üçe beşe bölüp tencerenın ıcıne koyun, ıcıne tane karabiber, yoksa toz da olur, karanfil,nane, tarcın, kekik ( kekik ve karabiberi cay kasıgının ucu kadar katın suyun ıcıne) atıp kaynamıs suyun içine hepsini koyun,15 dakıka kaynatın, 15 dakıka o suyu dınlendırın,sonra bardak bardak için.. sizi ayağa kaldıracaktır.

Son düzenleme:

sağol canım benim.. bakalım bu gün öğrenirsin inşallah

sen oyle deyınce actım gobegıme baktım bikaydirigubbakcemile3

mozicim makarnanın üstüne her şey eklenebilir, bakla ,kereviz, ıspanak, peynir....

bir makarnacı açalım biz senle sermayeden yer dururuz ha ne dersin? :) sermayeden yeriz gerçi biz

gördüğünüz gibi sermayeden yemeye kafayı takmış durumdayım. hahaha

sağollllll canım seninki gibi bir tosun geliyor bizde gösek senin paşa kadar olduğunu

pembe canım boya soruyordun evrime sordum sağolsun yazıyım dedı Şeniz

hosgeldın hayatım.nasıl kuzucukların?valla soylemeye cekınmıstım ıcıne atıcam ben de bı tane engınarcokacimcoook

ye bacım ye enginarı herkes yemez ama ben bayılırım valla...cokacimcoook

Begüm'ün göbüşünede maşallah

canım sağol seninkide süper valla bence kız gibi ama hayırlısı...

ince bir vücut ve boymu delikafadulden hadi vücut kurtarıyoda boy 159 cm anam ama neyse bodur tavuk her daim piliç diyek geçek... böyle avunuyoz valla...

begum korkma tatlım degsmemıstr kzın.bu kzıım dıe bagırıo zaten.oyy yerım onuŞeniz

ay inşallah be petiş kızım benim ooo kuzum....:CüvCüv::CüvCüv:

slm canım hadi en güzel haberlerini bekliyoruz bu arada ecemle ben komşu çıktık

inşalah canım..cumayı iple çkiyorum...evet geçmişte okudum ne şanslısınız valla...:lepi:

kızlar ya soda içmenin bir zararı yok dimi. ben miğdemi rahatsız hiseetiğim zamanalrda içiyorumda merak ettim

evriş çok sağolasın acaba lorealin şu penolope cruzun reklamına çıktığı casting creme serisi var o mu ben ondan kullandım gebelikten önce çok da başarılı bir ürün o mu acaba?

evet okudum yıne hamıleymıs. ınsallah buı sefer kımyasal falan olmaz

inşallah canım ama sanmıyorum değeri çok güzel maşalllaahh 11 gün değeri çünkü. azmine sabrına hayran kaldığım bir arkadaşım. inşallah hayırlısı ile yavrusunu kucagına alır 6. denemesiydi biliyorsun

Yiyoruz bacım napalım herşey bebelerimiz için

mozicim makarnanın üstüne her şey eklenebilir, bakla ,kereviz, ıspanak, peynir....

bir makarnacı açalım biz senle sermayeden yer dururuz ha ne dersin? :) sermayeden yeriz gerçi biz

Bize dayanırmı kızım makarnacı falan. Tüketiriz orayıda :)

kızlar ya soda içmenin bir zararı yok dimi. ben miğdemi rahatsız hiseetiğim zamanalrda içiyorumda merak ettim

Maden suyu iç cnm. Meyveli soda felan sakın aman diim onlar zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…