DİLEKcim bu arada benim dr. randevum akşam saat 8 de zaman geçecek bilmiyorum. o yüzden uzun süre yatak keyfi yaptım bebeğimle konuştum hayaller kurdum :) sonra ufak ufak kalktım kahvaltımı yaptım. hemen sizlere geldim geçmişi okudum Allah a şükür herkez iyi yaramaz bişey yok. BİRCAN ı çok tebrik ederim oğluşu olacakmış :)) bir kaç kişi daha vardı cinsiyet öğrenen aklıma gelmeyen hepsini çok tebrik ederim. GÜLCAN kayınvalidesine gidecekmiş şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim hayırlısı ile git gel inşallah canım Allah a emanet ol kendine ve yavruna dikkat et. bu arada bakıyorum bir kaç kişi cinsiyet tahmini yapmış ve tutturmuş benim neyim olacak arkadaşlar bende artık öğrenmek istiyorum yaaaaaaaaaaa :))))
begüm maşallah inceciksin. göbeğin de çok güzel gidiyor.
ama bir şey diyeceğim hakikaten güzel hamile göbeği diye bir şey var. yani vücut fit göbek dimdik ve biçimli olunca nefis oluyor. bu da tabi 20li yaşlarda ince bir vücutla mümkün azcık da boy :)
yemek yedim midem kaynadı biraz
yemek yiyenlere afiyet olsun bebişlere yarasın...
mozicim makarnanın üstüne her şey eklenebilir, bakla ,kereviz, ıspanak, peynir....
bir makarnacı açalım biz senle sermayeden yer dururuz ha ne dersin? :) sermayeden yeriz gerçi biz
tünaydın kızlar.. haftasonu süper geçmiş anlaşılan... bircancım gözün aydın canım tosun paşamız geliyomuş yer teyzesi onu...göbekte süper çıkmış gösteriyor kendini bıcırıkkaydirigubbakcemile3
diğer cinsiyet öğrenen arkadaşlarında gözü aydın... bizde cuma günü gidiyoruz doktora bakalım bizimki hala kızmı kaydirigubbakcemile3
petiş yap ve ye anam bakla bende yaptım şimdik ayrıca enginarda yaptım zeytinyağlıdan başkbişey yiyemiyorum valla...
buda şimdi çektiğim göbüşüm[/URL][/IMG]
pembe canım boya soruyordun evrime sordum sağolsun yazıyım dedı ŞenizSelam Anneler,
Boya konusunu sormuşsunuz; nacizane tavsiyem, gidip kuaför ortamında saçınızı boyatmamanız, kuaförlerin dediği bitkisel boyalara kanmamanız.Bize zararlı olan amonyak kokusuve amonyak maddesi.. kuaforde yanınızda yapılan boyanın kokusunu bıle teneffüs etmeniz sakıncalı.
Loreal in amonyaksız sac boyaları var.. bu boya ile evde boyarsanız, bır sakıncası yok.. bu boya sacta cok kalan bır boya degıl, içinde amonyak olmadıgı ıcın ama en azından sacında cok beyaz cıkan arkadaslar ıcın tüm rengin aynı olması adına cok ıse yarıyor.
İkincisi;
Hata olan arkadaslarıma; öksürüğünüz var ıse, bir büüyk kara turpun içini oyup üstünü de kapak gibi kesip içine bal koyun, bu balı turpun ıcınde 8 saat en az bekletin, ve sonra turpun suyu ıle karısmıs o karısımı ıcın, sonra tekrar koyup bekletın, en az ıkı gün bunu yapın, balgamınızı sökecektir.
Kırıklıgı, nezlesi olanlar içinde.. bir tencerenın ıcıne evde hangi meyve varsa; limon,portakal, elma bunları kabukları ıle ıyıce yıkayıp üçe beşe bölüp tencerenın ıcıne koyun, ıcıne tane karabiber, yoksa toz da olur, karanfil,nane, tarcın, kekik ( kekik ve karabiberi cay kasıgının ucu kadar katın suyun ıcıne) atıp kaynamıs suyun içine hepsini koyun,15 dakıka kaynatın, 15 dakıka o suyu dınlendırın,sonra bardak bardak için.. sizi ayağa kaldıracaktır.
evet okudum yıne hamıleymıs. ınsallah buı sefer kımyasal falan olmazmsms ve pembemavi size bişey söylemek istiyorum sedayıldız ı hatırlıyormumusunuz bizim diger topikten ??
sen oyle deyınce actım gobegıme baktım bikaydirigubbakcemile3
hosgeldın hayatım.nasıl kuzucukların?valla soylemeye cekınmıstım ıcıne atıcam ben de bı tane engınarcokacimcoook
Begüm'ün göbüşünede maşallah
begüm maşallah inceciksin. göbeğin de çok güzel gidiyor.
ama bir şey diyeceğim hakikaten güzel hamile göbeği diye bir şey var. yani vücut fit göbek dimdik ve biçimli olunca nefis oluyor. bu da tabi 20li yaşlarda ince bir vücutla mümkün azcık da boy :)
begum korkma tatlım degsmemıstr kzın.bu kzıım dıe bagırıo zaten.oyy yerım onuŞeniz
slm canım hadi en güzel haberlerini bekliyoruz bu arada ecemle ben komşu çıktık
gördüğünüz gibi sermayeden yemeye kafayı takmış durumdayım. hahaha
sağol canım benim.. bakalım bu gün öğrenirsin inşallah
kızlar ya soda içmenin bir zararı yok dimi. ben miğdemi rahatsız hiseetiğim zamanalrda içiyorumda merak ettim
evet okudum yıne hamıleymıs. ınsallah buı sefer kımyasal falan olmaz
begum korkma tatlım degsmemıstr kzın.bu kzıım dıe bagırıo zaten.oyy yerım onuŞeniz
sakın hep makarna yemeyın ha. solucan gıbı cocuklar dogurursunuz sora:roflol:
saka bı yana herseyden yeyın canlarım.ozellıkle yesıl yapraklı sebzeler.valla kuzucuklar ıcın katlanın artık napcan bacım:1hug:
mozicim makarnanın üstüne her şey eklenebilir, bakla ,kereviz, ıspanak, peynir....
bir makarnacı açalım biz senle sermayeden yer dururuz ha ne dersin? :) sermayeden yeriz gerçi biz
kızlar ya soda içmenin bir zararı yok dimi. ben miğdemi rahatsız hiseetiğim zamanalrda içiyorumda merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?