2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evriş canım evet o kara turp çok iyi geliyor ama hamile ve hasta iken yaptım ama içemedim ben zaten pek öle bitkisel şeyleri sevmem ama ablam sever ve hep yapar bana göre değilmiş bunu öğrendim

bilmammi canım. rabbim emeklerini boşa cıkarmasın ınsallah

Begüm valla son zamanlarda 5 kişi falan erkek dedi sen kız diyorsun bakalım kimin tahmini doğru çıkacak

emsal böyle haberler beni çok mutlu ediyor. ben çok uğraşmak zorunda kalmadım allaha bin şükür. ama böyle yıllarca ted. olanlar hele, hamile kaldıklarında nasıl seviniyorum anlatamam. allah tamamına erdirsin inşallah...

kızlar sızde de olomu bılmıom benım bazen sol kolum dırsegımden omzuma kadar o ara o kadar agrıo kı nereye koyacagımı bılemıorum.fff

özgecim senin göbüş ne güzel olmuş öyle allah nazarlardan saklasın hepimizi valla süperiz:lepi:

begüm canım maşallah göbüşüne bende senın mınyonum ama olsun tatlım hiç bir zaman yaşımızı göstermıyoruz.yenı hamılelıgımde bı bayanla tanıştım ben senı ögrencı sandım dedii... ayyy dedim bide bebek beklıyom.......

evrişin verdiği turp+bal karışımını çok fazla öksürdüğüm için küçükken bana yaparlardı, hem tadı iyi yenebiliyor yani :roflol: hem de gerçekten süper etkili bi ilaç a.s

evrişin verdiği turp+bal karışımını çok fazla öksürdüğüm için küçükken bana yaparlardı, hem tadı iyi yenebiliyor yani :roflol: Hem de gerçekten süper etkili bi ilaç a.s

valla banada yaptırmıstı. Ben sevmem garıptır tadı dedım ama yaptırdı ıctım cok ıyı gelmıstı

kızlar ya soda içmenin bir zararı yok dimi. ben miğdemi rahatsız hiseetiğim zamanalrda içiyorumda merak ettim

Maden suyunu her gün bir tane içmeniz.. bebeğinizin doğumdan sonra sarılık olma riskini neredeyse ortadan kaldırıyor.. şişenin üstünde maden suyu dıye yazanları ıcersenız sakıncası olmaz.

evriş çok sağolasın acaba lorealin şu penolope cruzun reklamına çıktığı casting creme serisi var o mu ben ondan kullandım gebelikten önce çok da başarılı bir ürün o mu acaba?

Canım, o kadar ayrıntılı bılmıyorum ama.. boyayı alacagın yere amonyaksız lorealin boyasını ıstıyorum dersen yardımcı olurlar sana.

dilek 2 oğlan
peti 1 kız 1 oğlan
msms biri kesin kız
gülcan 1 kız 1 oğlan
ben 1'i kesin erkek
gamma 1 kız 1 oğlan,
mozi 2 oğlan

kızlar bunlar da benim minnoşlara dair yapılan tahminler tahmin yürütmek isteyen varsa severek alırım listeye :)

annem kardeşime hamileyken çok genç değildi ve midesi zaten rahatsızdı (şimdi bile ülser var..)
bebek de midesini beter edince günde 3 tane maden suyu içerdi...
kardeşimde tek etkisi, 8-9 aylıktı maden suyu içiyordu hem de sadelerini :roflol: :roflol:
sarılığa etkisi de doğrudur hiç yaşamadık öyle bi durum..
ben de içeyim devam edeyim o zaman :)

bilmammi canım. rabbim emeklerini boşa cıkarmasın ınsallah
aminn canım inşallahhhh.
merakla bekliyoruz hadi bakalım
canım benim çok sağol :))

yaşamayan bilemez tabii diğmi neler yaşandığını? Allah a şükür canım Rabbim kimseyi böyle sınamasın isteyen herkeze ana baba olmayı nasip etsin inşallah. o kadar heyecanlı ki anlatamam heyecan korku hepsini bir arada yaşıyor canımm :)) inşallah hayırlısı yavrusunu kucağına alır o ve hepimiz bekleyen herkes inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…