kızlar ya soda içmenin bir zararı yok dimi. ben miğdemi rahatsız hiseetiğim zamanalrda içiyorumda merak ettim
soda yasaka canım ama maden suyu ıcebılırsın. meyvalılarını içme. sade içebılırısn
bilmammi canım. rabbim emeklerini boşa cıkarmasın ınsallahinşallah canım ama sanmıyorum değeri çok güzel maşalllaahh 11 gün değeri çünkü. azmine sabrına hayran kaldığım bir arkadaşım. inşallah hayırlısı ile yavrusunu kucagına alır 6. denemesiydi biliyorsun
inşallah canım inşallahh akşama öğrenir yazarım inşallah size yarın okursunuz :))
Begüm valla son zamanlarda 5 kişi falan erkek dedi sen kız diyorsun bakalım kimin tahmini doğru çıkacak
evrişin verdiği turp+bal karışımını çok fazla öksürdüğüm için küçükken bana yaparlardı, hem tadı iyi yenebiliyor yani :roflol: Hem de gerçekten süper etkili bi ilaç a.s
kızlar ya soda içmenin bir zararı yok dimi. ben miğdemi rahatsız hiseetiğim zamanalrda içiyorumda merak ettim
evriş çok sağolasın acaba lorealin şu penolope cruzun reklamına çıktığı casting creme serisi var o mu ben ondan kullandım gebelikten önce çok da başarılı bir ürün o mu acaba?
özgecim senin göbüş ne güzel olmuş öyle allah nazarlardan saklasın hepimizi valla süperiz:lepi:
aminn canım inşallahhhh.bilmammi canım. rabbim emeklerini boşa cıkarmasın ınsallah
canım benim çok sağol :))merakla bekliyoruz hadi bakalım
emsal böyle haberler beni çok mutlu ediyor. ben çok uğraşmak zorunda kalmadım allaha bin şükür. ama böyle yıllarca ted. olanlar hele, hamile kaldıklarında nasıl seviniyorum anlatamam. allah tamamına erdirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?