2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bunu yazmışken komik olayları paylaşayım... ayakkabıcıda kayra ile beraber bakınıyodum o arada kayra ayakkabısını düşürmüş bende farkında değilim orda çalışan çocuk ayakkabıyı getirdi ve dediki ''kardeşinizin ayakkabısı düşmüş''...:roflol: bende ''oğlum o benim diyince'' çocuk bi tuhaf oldu görmeliydiniz.. bizim burda migrosta çalışan kızlarda geçen gün beni durdurdular kayra yı sevmek için ''yeğeniniz çok şeker ne zamandır sevmek için fırsat kolluyoruz'' dediler.. oğlum diyince şaşırdı hepsi beni 18 yaşında zannediyolarmış...:roflol::roflol:

ben bişey sormak istiyorum erkektemı anne güzelleşirdi kızdamı...kızda güzellıgını kız alır bılıyodum ama dün biri bana sen güzelleşmısın kız dedi.aaaaaaaadelikafadulden

DİLEK in hislerine nedense güveniyorum canım. bende şöyle bir mantık yürütmek istiyorum ikiz bebek bekleyen annelerin genellikle bir kızı bir oğlu oluyor bu nedenle bir kız bir erkek olablir diyorum :))

Meryem ciğim 5'e 2 oldu zaten hayacanlıyım tahminler olunca daha da heyecanlı oluyorum bir ton rüya görüyorum ama içinde tahmin edebileceğim hiç bir veri yok aranızda rüya görüp doğru çıkan var mı acaba

ya pembe su cocuklara oglan deyıp durma yaw.erkek o sapına kadarkaydirigubbakcemile3

ben bişey sormak istiyorum erkektemı anne güzelleşirdi kızdamı...kızda güzellıgını kız alır bılıyodum ama dün biri bana sen güzelleşmısın kız dedi.aaaaaaaadelikafadulden

kız annenin güzelliğini alır derler anne bu yüzden çirkinleşirmiş erkektede güzelleşir denir ama benim görümcem kız doğurdu herkes sen çok güzelleştin eminmisin kızın olacağına diyolardıkaydirigubbakcemile3

canım erkek bebek güzelleştirir kız bebek çirkinleştirir diyorlar ama inanma sen bunlara çünkü benim bir arkadaşım hamileydi kız o kadar güzeldi ki aynı özgü namal a benziyordu hamile kaldı o kız gitti geriye bir başkası geldi çok çirkinleşmeye başladı ama oğlu oldu. benim yigenim hamileydi baya güzelleşti biz şaştık karnıda sivriydi ama kızı oldu :)) bunlar faso fiso bence. her iki durumada bizzat şahit oldum :))

süper ya...bende öle oluruum ınşallah çıtır anne kardeşi gibi.....

pembemavi cim ben tahminde bulunayım ya bir kız bir erkek yada ikiside erkek...

el kadar bebelerin cinsiyetine fitne fesat karıştırıyosunuz beee. oğlum oldu yerine ne diyeceğiz peki erkeğim oldu mu diyeceğiz :)

wuaaaaoowwww e haklılar bacım taş gıbı hatunsun allah için.:CüvCüv:
acayıp guzel olodur ha suratlarını gormek:roflol:

sağol canım

desenıze bunların hepsi hurafe boş yanı ohhh rahatladım valla

wuaaaaoowwww e haklılar bacım taş gıbı hatunsun allah için.:CüvCüv:
acayıp guzel olodur ha suratlarını gormek:roflol:

taşım taş yakında çatlıcam valla bu gidişle....sırnaşık şey
o senin güzelliğin şeker sende taş gibisin valla...bomba bomba...

desenıze bunların hepsi hurafe boş yanı ohhh rahatladım valla

aynen öyle canım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah. insan bazen ultrasona bile nasıl inanır onda bile ikilemde kalıyor. eşimin teyze kızı hamile 7 ayı doldurdu. dr.a gidiyor 7 ay boyunca kız kız diyor dr.lar ee doğumda yaklaştıgı için hazırlıklar yapılıyor pembiş pembiş geçen ay dr.a gitmiş dr. erkek bu demiş şaşmış kalmışlar :)) pipiyi görmüşler. tüm hazırlıklar yeni baştan yapılmış beşikler vs tanıdık yerlerden alındıgı için degiştirilmiş Allahtan ama alınan ve örülen kıyafetler kalmış. ikincisi kız olursa yidirirsin sakla dedim gülüştük :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…