begüm canım maşallah göbüşüne bende senın mınyonum ama olsun tatlım hiç bir zaman yaşımızı göstermıyoruz.yenı hamılelıgımde bı bayanla tanıştım ben senı ögrencı sandım dedii... ayyy dedim bide bebek beklıyom.......
dilek 2 oğlan
peti 1 kız 1 oğlan
msms biri kesin kız
gülcan 1 kız 1 oğlan
ben 1'i kesin erkek
gamma 1 kız 1 oğlan,
mozi 2 oğlan
kızlar bunlar da benim minnoşlara dair yapılan tahminler tahmin yürütmek isteyen varsa severek alırım listeye :)
dilek 2 oğlan
peti 1 kız 1 oğlan
msms biri kesin kız
gülcan 1 kız 1 oğlan
ben 1'i kesin erkek
gamma 1 kız 1 oğlan,
mozi 2 oğlan
kızlar bunlar da benim minnoşlara dair yapılan tahminler tahmin yürütmek isteyen varsa severek alırım listeye :)
ben bişey sormak istiyorum erkektemı anne güzelleşirdi kızdamı...kızda güzellıgını kız alır bılıyodum ama dün biri bana sen güzelleşmısın kız dedi.aaaaaaaadelikafadulden
ben bişey sormak istiyorum erkektemı anne güzelleşirdi kızdamı...kızda güzellıgını kız alır bılıyodum ama dün biri bana sen güzelleşmısın kız dedi.aaaaaaaadelikafadulden
bunu yazmışken komik olayları paylaşayım... ayakkabıcıda kayra ile beraber bakınıyodum o arada kayra ayakkabısını düşürmüş bende farkında değilim orda çalışan çocuk ayakkabıyı getirdi ve dediki ''kardeşinizin ayakkabısı düşmüş''...:roflol: bende ''oğlum o benim diyince'' çocuk bi tuhaf oldu görmeliydiniz.. bizim burda migrosta çalışan kızlarda geçen gün beni durdurdular kayra yı sevmek için ''yeğeniniz çok şeker ne zamandır sevmek için fırsat kolluyoruz'' dediler.. oğlum diyince şaşırdı hepsi beni 18 yaşında zannediyolarmış...:roflol::roflol:
bunu yazmışken komik olayları paylaşayım... ayakkabıcıda kayra ile beraber bakınıyodum o arada kayra ayakkabısını düşürmüş bende farkında değilim orda çalışan çocuk ayakkabıyı getirdi ve dediki ''kardeşinizin ayakkabısı düşmüş''...:roflol: bende ''oğlum o benim diyince'' çocuk bi tuhaf oldu görmeliydiniz.. bizim burda migrosta çalışan kızlarda geçen gün beni durdurdular kayra yı sevmek için ''yeğeniniz çok şeker ne zamandır sevmek için fırsat kolluyoruz'' dediler.. oğlum diyince şaşırdı hepsi beni 18 yaşında zannediyolarmış...:roflol::roflol:
el kadar bebelerin cinsiyetine fitne fesat karıştırıyosunuz beee. oğlum oldu yerine ne diyeceğiz peki erkeğim oldu mu diyeceğiz :)
pembemavi cim ben tahminde bulunayım ya bir kız bir erkek yada ikiside erkek...
süper ya...bende öle oluruum ınşallah çıtır anne kardeşi gibi.....
Maden suyunu her gün bir tane içmeniz.. bebeğinizin doğumdan sonra sarılık olma riskini neredeyse ortadan kaldırıyor.. şişenin üstünde maden suyu dıye yazanları ıcersenız sakıncası olmaz.
Canım, o kadar ayrıntılı bılmıyorum ama.. boyayı alacagın yere amonyaksız lorealin boyasını ıstıyorum dersen yardımcı olurlar sana.
kız annenin güzelliğini alır derler anne bu yüzden çirkinleşirmiş erkektede güzelleşir denir ama benim görümcem kız doğurdu herkes sen çok güzelleştin eminmisin kızın olacağına diyolardıkaydirigubbakcemile3
canım erkek bebek güzelleştirir kız bebek çirkinleştirir diyorlar ama inanma sen bunlara çünkü benim bir arkadaşım hamileydi kız o kadar güzeldi ki aynı özgü namal a benziyordu hamile kaldı o kız gitti geriye bir başkası geldi çok çirkinleşmeye başladı ama oğlu oldu. benim yigenim hamileydi baya güzelleşti biz şaştık karnıda sivriydi ama kızı oldu :)) bunlar faso fiso bence. her iki durumada bizzat şahit oldum :))
öyle yok öyle yok. en kuvvetli tahmininizi rica ediyorum
wuaaaaoowwww e haklılar bacım taş gıbı hatunsun allah için.:CüvCüv:
acayıp guzel olodur ha suratlarını gormek:roflol:
wuaaaaoowwww e haklılar bacım taş gıbı hatunsun allah için.:CüvCüv:
acayıp guzel olodur ha suratlarını gormek:roflol:
desenıze bunların hepsi hurafe boş yanı ohhh rahatladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?