2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slmdı tetanoz asısı olcaz ya 20.haftayı doldurunca.normalde ben carsamba 19.haftayı doldurcam ama bebegım bır hafta onden gıdıo yanı 20.haftayı doldurmus olucam bebegımın gelısımıne gore.bu tetanoz asısı 20.haftayı doldurduktan sonra ıstedıgın zaman yapılıo mu yoksa bellı bı hafta aralıgı mı var???

pembe kesin biri kız a ekleme yapıyorum. diğeride erkek. rüyama sonuna kadar guvenıyorum. ama bak erkek bır kız bır erkek. bır kız bır oglan değil:)

Son düzenleme:
o halde şöyle düzltiyorum :)

1 kız 1 erkek
msms
emsal
peti
gülcan
gamma

2 erkek
begüm
mozi
dilek

kızlar makarnalar baklalar enginarlar mahfettinis burda beni beeee.gidip hemen yapmam lazımm.ama makarna olayı bendede çok var.salata ve de.bak ben sana diyim pembe bir kız bir erkeeek.

bircancım soda içilebilirmiş ama Türk Kızılayı markasını öneririm.

ohh be sonunda gırebıldım sıteye naber kızlar nekadar dokturmussunuz boyle

ay şekercim hazenbilcim hoşgeldinn.iyisindir inşallah.

canım 20 diye biliyorum.sen gelişimine göre değerlendir derim ama doktora danışmak en iyisi her zaman.

Ülkemizde sağlık ocaklarında tetanoz aşısı 20. gebelik haftasını tamamlamış olan anne adaylarına ücretsiz olarak sağlanır.

Eğer çocukluktaki aşılarınız tam ise ve rapelinizin yapıldığı zaman üzerinden 10 seneden daha az geçtiğine emin iseniz gebelik döneminde bu aşıyı yaptırmanıza gerek yoktur.
Eğer çocukluktaki aşılarınız yapılmamışsa tercihan gebelik öncesi dönemde, bu mümkün değilse, gebelikte doktorunuzun önerisine göre toplam üç doz tetanoz aşısı olmalısınız.
Eğer rapeliniz yapılmamışsa, ya da tam hatırlamıyorsanız, gebelikte ilk üç aylık dönemin sonunda bu aşıyı yaptırmalısınız.

1 kız 1 erkek
msms
emsal
peti
gülcan
gamma
ayfer

2 erkek
begüm
mozi
dilek

msms belki de yarın size 2 kız haberi getiririm :)

hosbulduk canım. sukur cok ıyıyım sen nasılsın

çoğalsın ela oğlumun secme sansı çok olsun. çok yakısıklı teyzesı:)

ayy yakısıklı batu.oglum ıns capkın olur bayılıorum soyle hem ufacık hem de capkın olan bebelere.oglum senınkıyle takılsın o zaman beraber capkınlıga cıksınlar

bu arada hoşgeldin canım nasılsın bebişler nasıl ??

hosbulduk canım. cok ıyıyım. bebıslerde cok ıyı. bırı karnımda oynuyo bırı yanımdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bu arada senın oglun olcak ıcımden oyle gecıyo. bakalım tutacakmı

Son düzenleme:
ben bişey sormak istiyorum erkektemı anne güzelleşirdi kızdamı...kızda güzellıgını kız alır bılıyodum ama dün biri bana sen güzelleşmısın kız dedi.aaaaaaaadelikafadulden

1 kız 1 erkek
msms
emsal
peti
gülcan
gamma
ayfer

2 erkek
begüm
mozi
dilek

msms belki de yarın size 2 kız haberi getiririm :)
pek sanmıyorum:) yaa zaten bırı kesınde ıkıncısı sanmıyorum ya:) senın içinden gecen ne. aslına bakarsan en dogrusu o. hatırlarsan sanada ben en basında demiştim. tek olacak erkek olacak benım dıye:) ee tuttu. sen ne hissediyorsan o aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…