2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saol hayatım ya.teşşkur ederım

karışık duygular içindeyim msms.

gebe kalmadan önce heeep erkek isterdim. ted. olurken ikiz olursa iki erkek olsun derdim. sonra insanlar çevremdekiler 1 kız 1 oğlan olacak dedi genelde. ve nedense de bunu dilediler :) inşallah diye diye hem de. :))

ben de onların dileklerine kaptırdım bir kız bir erkek gibi hissettim bir süre ama. bu aralar yine içimde 2 erkek hissi dolanıyor. allahım sağlıklısını versin yarabbim....

ama ben cinsiyet öğrensem bile bağlanmayacağım. demin emsal mi dedi 9 ay kız bekliyorlar erkek çıkıyor ya da tam tersi :))

yok yok tıp ılerledı artık. dr bana bı resım verdı kız cıkarsa kesın karısmıs derim okadar garanti:) benım kuzenın kızı 16 yasında ona dogana akdar erkek dedıler bır dogdu kız kadın şok:) ama 16 yıl once normal

ve ilk 2 kız gelecek tahmini de geldi. hzenbilden

1 kız 1 erkek
msms
emsal
peti
gülcan
gamma
ayfer

2 erkek
begüm
mozi
dilek

2 kız
hzenbil

canım sen o 9 ay kız deyıp erkek cıkanlara bakma.ya doktor gosterıo organını sen bıle farkedıosun yanı.o goremeyen doktorlara hödük dıorum ben sadece.doktoruna guvenıosan baglanabılrsınhihoyyyt

benim bütün bebeklik aşılarım tammış 2002 yılında tetenozda olmuştum şimdi olcam mı yine

allah gerçekten gönlünden ne geçiyorsa onu versin canım...benden size tavsiye hemen yatak odası falan almayın 6. ayı bekleyin kıyafetlerdede bekleyin ve çok şey almayın biz çok şey almıştık bi çoğu giyilmedi bile...ben kıyafetide bu sefer 6. aydan sonra alıcam...

her gun bır bardak yogurt yıyorum.2 gunde bır 1 tane muz yıyorum.vıtamın ve kan hapımı ıcıorum.sabah tartıldım toplamda 2 kılo almısım.:sm_confused:nerde su kılo lıstemız

selam kızlar herkese merhabalar... sayfam aıçk ama bir türlü ne okuyabiliyom ne yazabiliyom.. okulda iş bitmiyo malesef.. umarım herkes çoook iyidir. bu arada benim mide nulantılarım başladı daha önce yoktu sizde de varmı bulantılar.

bircan ekledim listeye canım.

begümm haklısın. ben de öyle karar verdim. ilk 3 ay için bana ve onlara yeterli kıyafet anakucağı/portbebe.

1 adet park yatak. büyük bir şifonyer. o kadar. park yatağı ilk 3-5 ay beraber kullanacaklar (uzmanların tavsiyesi) sonrasında yapılacak bebek odası...

selam arkadaşlar
cumartesi erkekimi gördüm bu moral beni bir hafta idare eder artıkın idrar kültürü için tahlil verdim inşallah geçmiştir saç boyama meselesi konuşulmuş benim beyazlar liseden beri var yaşda az diil 27 tabi ama doğuma kadar boyamayı düşünmüyorum belki son zamanlarda soyarım malum bebeklerimizden kendimize bakmaya fırsat kalmıcak ahh o günler gelseeeee
cinsiyet öğrenen arkadaşlarım hayırlı olsun hepinize
kalp sıkışması konusunda tam bir koca karı gibi oldum iki merdiven çıkıp nefes nefese kalıyorum kan basıncı arttı iyice tabi bebeklere kan pompalıyoruz
ayy ne uzun yazdım ya sonuçtaaaaa herkese iyi haftalaaaaaar

sağol canımmmmm erkekini görmene çok sevindim

biz kayraya park yatak aldık çok da memnunuz inan bebekler hiçbir şekilde o yataklarda yatmıyor yatamıyor benim çevremde herkes böyle hevesle aldılar ama bebekler hala annelerinin yanında...bende national da gördüm üçüzler ikizler beraber aynı yatakda yatıyolardı çok şekerdiler...

her gun bır bardak yogurt yıyorum.2 gunde bır 1 tane muz yıyorum.vıtamın ve kan hapımı ıcıorum.sabah tartıldım toplamda 2 kılo almısım.:sm_confused:nerde su kılo lıstemız

bende ama excel tablosu yaptım ama nasıl ekleniyor bilen varmı acep???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…