2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kullanmıs bırı olarak park yatak mı tavsıye edıosun begum.boyle kullananlardan tavsıyeler almak cok onemlı bız ne de olsa tecrubesısız.baska hangı konuda tavsıyelerın var

peticim ben de biraz görüşlerimi yazayım. hafta sonu ikiz konusuna ve bu yatak konusuna çalıştım. :)

park yataktan çok memnun anneler. aslında ben hiç estetik bulmuyorum. ama ekonomik, hafif kolayca başka odalar taşınabilir. tatile beraber götürülebilir. vs. ileride de oyun parkı gibi de kullanılabilir deniyor.
ben 2 olmasa bile 1 tane alacağım şahsen

kullanmıs bırı olarak park yatak mı tavsıye edıosun begum.boyle kullananlardan tavsıyeler almak cok onemlı bız ne de olsa tecrubesısız.baska hangı konuda tavsıyelerın var

park yatak kesinlikle öneririm beşik alsanız ayaklandımı kullanamazsınız..park yataklar iki üç katlı kullanılıyorlar ayrıca alt açmalarıda var çk kullanışlı yani... ben chicconun aldım müziği titreşimi başucu ışığıda var...3 yaşına kadar rahat kullanıcam sonrada onun istediği yatak odası alınacak...arabadada ağır olan arabaları tercih kesinlikle etmeyin biz bu yüzden 2 araba aldık...sizin taşımanız kolay olmalı tek başına çocukla dışarı çıkınca arabayı taşımak çok zor...en hafif arabayı tercih edin...eğer paranız yetiyorda maxi cosi öneririm eğer daha ygun işey arıyosanız chicco lightway süper ben kullanıyorum...

ahh canım benim ne güzel yaa biri yanımda oynuyor biri karnımda onuyor diyor yerim ben onları :)) sağol canım ya nihayet biri yorum yaptı :)) hadi bakalım inşallahh canım. içimde bir ses erkek diyor benimde sürekli oğluşum diye sevesim geliyor karnımı ama etrafımdaki herkez senin kızın olacak dediği içinmidir bilinmez bazen o tarafada kayıyorum yogun olarak. bakalım inşallah bu akşam öğreniriz arkadaşım

bircancım gözün aydın geçmişe bir göz attım oğlun olacakmış hayırlı olsun...
hzenbil senin içinde çok üzüldüm canım takma kafana yaaa.. beter olsun inşallah

slm kızlar simdi hastaneden geldikk ve 3 lü testimizi yaptırdık..... sizler napıyosunuz bakalım...

ya sankı baston pusetler cok dandikmiş gıbı gelıo bana nıyeyse.bı de sankı yenıdogan bebelr ıcın deıl de yasında bebelr ıcın uygunmus gıbı gelıo.sızın fıkrınız ne.yanlıs mı dusunuorum

nekadarlık oldu bebıs. bende kesın sonuc alamadım delı olcam . ılkınde %90 kız dedı bunda dıyemıyo. kızda olabılır erkekde dıyo. 20 gun sonra ogerenecem catlıcam meraktan. sonucunu kesın yaz. hıc ıcımden kız gecmıyo hep erkek gecıyo nıyeyse:1rolleyes:

emsal ama senin kızın da olabilir ben bir an öyle hissettim. güzel de yetiştirirsin sen bak onu. buradaki konuşmalarından bildiğim :)

canım baston puset tavsiye etmem markası ne olursa olsun... cevremde kullanan insanlar memnun deil.. :1no2:

canım 17 haftalık oldu Allah ın izni ile. ilk gittim 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 14. haftada gittim kıza benziyor dedi evet ya kız erkek ama hangisi :)) ama hiç biri kendi dr.um degildi bu akşam inşallah dr.umuz söyleyecek kesin olarak. gelir gelemez yazarım merak etme canım :)).kendi bebeğin için mi erkek geçiyor içinden ??

canım haklısın en iyisi 2 tane almak ama saglamlık arıyorsanız baston puset uygun olmaz diye dusunuyorum:)

yok canım senın bebegın ıcın erkek gecıyo ıcımden. kendımle ılgılı yorum yapamıyorumkı ama erkek olsun ısterdım 1 kız 1 erkek super olurdu. hayırlısı artık. randevun kacta canım

ben bebek arabası almayı düşünmüyorum arkadaş sepet vercek süslü püsli birde park yatak gibi bişiy almak niyetindeyim yaza doğru puset almayı düşünebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…