2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emsal ama senin kızın da olabilir ben bir an öyle hissettim. güzel de yetiştirirsin sen bak onu. buradaki konuşmalarından bildiğim :)

canım arkadaşım benim sağol inşallah Rabbim hepimize istedigimiz gibi evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. aslına bakarsan pek önemi yok kız yada erkek olmasının ama ne bileyim işte...belkide yanlış düşünüyorumdur ama zaman zaman erkek olmasını istedim. öyle bir devirde yaşıyoruz ki ve o kadar zorlandım ki anne olmak için tamam yaşımız genç çok geç kalmış sayılmayız Allah a şükür ama kızım olursa ve ben onun yanında olamazsam nasıl hayatta kalır kim ona sahip çıkar diye düşünüyorum (ben çok çektiğim için bu konuda annemden hemen sonra evlilik kimsesizlik vs.)ama erkek olursa bir şekilde kendini kurtarır hayata karşı daha dirayetli olur birilerine ihtiyac duymaz yaşamak için diyorum ama ne derece doğru düşünüyorum bilemiyorum tabiii

kızlar aklınızda bulunsun bebek karyolası almak isteyenler yan korkuluklarına dikkat etsin. şimdi asansörlü korkuluklar cok rahat oluyo bebek buyuyunce içinden almak için eyilip bel agrısı cekmeye gerek yok... cok hos bi detay benim hosuma gitti....

yok canım senın bebegın ıcın erkek gecıyo ıcımden. kendımle ılgılı yorum yapamıyorumkı ama erkek olsun ısterdım 1 kız 1 erkek super olurdu. hayırlısı artık. randevun kacta canım

anladım canım çok sağol inşallah diyorum ama tabii herşeyden önce hayırlısı. benimde bazen erkek geçiyor dedim aslında bunun sebebi ne biliyormusun ?? benim annem vefat etti 6. seneye girecek. annecigimi hamile kalmadan önce hiç rüyamda görmezdim ben tedavi ile gebe kaldım hamile oldugumu ve hamile kalacagımı bilmeden önce annemi her gece rüyamda görüyordum beni çok güzel yerlere götüyordu yeşillikler sular vs. çok güzel görüyordum sürekli sonra hamile kaldığımı öğrendim Allah a şükürler olsun. annemi görmeye devam ettim rüyamda hala ediyorum iki günde bir görüyorum çok şükür :)) geçen gün rüyamda bana bir hırka giydirdi kızım bunu sana aldım hamilesin ya geniş geniş giy sırtını sıcak tutar dedi ve üzerime giydirdi rengi maviydi. ondan sonra acaba erkekmi diye düşünmeye başadım eşimde erkek bebek görmüş rüyasında bende bir kaç kez erkek gördüm ama etrafımda bir çok kişi kızın olacak rüyalar tersine çıkar falan dedi ondan sonra kız fikride içime yerleşti sanırım :)) senin içinde hayırlısı neyse o olsun arkadaşım ama bende senin bu siteye yazmaya başladıgından beri ilk günkü sorunlardan sonra oğlun olsun istedim halada istiyorum umarım bir oğlun olur canım. hem bir kızın bir oğlun olsun diye hemde anlattığın ve üzüldüğün sebebten dolayı canım

öyle emsal, benim de kız çocuklarıyla ilgili endişelerim benzer. yani çoğunlukla çevre ile ilgili. geçen gün bir hocamla konuştum ki kendisi dünyanın en rahat insanıdır. ayıp, günah, en ufak kaygısı yoktur. iki oğlu var. dedim kızınız olmasını istemez miydiniz? kesin bir hayır dedi. çok acayip bir zamandayız dedi. dedim içimden sen de böyle böyle düşünüyorsan biz ne yapacağız. öyle yani. allah yardımcısı olsun kız annelerinin babalarının. ama her işte de bir hayır aramak lazım. öyle kız evlat olur ki bin erkeğe bedel. öyle bir erkek evlat olur ki çektirmedik çile bırakmaz.

allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasib etsin hepimize...

canım baston puset tavsiye etmem markası ne olursa olsun... cevremde kullanan insanlar memnun deil.. :1no2:

canım haklısın en iyisi 2 tane almak ama saglamlık arıyorsanız baston puset uygun olmaz diye dusunuyorum:)

valla beni aldığım öyle dandik dundik incecik baston pusetlerden değil zaten biraz araştırırsanız görürsünüz... +0 aydan itibaren rahatça kullanılabiliyor yatıyor iç poları var... bide mclarenın var onuda tavsiye ederim ama param yeter iyisini alayım ve 1 taşla iki kuş derseniz kesinlikler ve kesinlikle maxi cosi alın... istanbulda oturanlar içinde haşim işcan en uygunu...

canım benım cok sagol. allah gonlumuze gore versın. allahım annene cennet kapılarını nasıpt etsın. ne guzel annen senı hıc yalnız bırakmıyo. senı koruyan bır melegın var. basıma gelenlerden sonra ıstıyorum erkek olsun. kardesler bırbırlerıne destek olur. sabırsızlıkla haberını beklıyorum.

peti araba konusunda muallakta kalma ya. ilk 7-8 ay zaten mecbur araba. çünkü pusetler yatamıyor. o zamana kadar da dik oturamıyorlar biliyorsun. baktın ki araba zor geliyor. ilerleyen zamanda ekonomik, hafif ve katlanabilir bir puset alırsın. ama arabayı iyi seçersen çok hafif olanları var mesela, bence pusete gerek kalmaz...

emsal ama senin kızın da olabilir ben bir an öyle hissettim. güzel de yetiştirirsin sen bak onu. buradaki konuşmalarından bildiğim :)

bu arada canım 9 ay belli olmuyor diyen bendim. çok uzun yıllar önce degil 1 ay önce eşimin teyze kızı 7 ay kız bekledi herşeyi hazırladı ama 2 hafta önce bebeğinin erkek oldugunu öğrendi. haa tabii dr.un tecrübeside önemli yanılgı paylarında. birde net olarak görmek lazım net görünüyorsa tereddütte kalınacak bişey yok ama yüzde oranları verilirse bende inanmam. senin için dediğim gibi ne zaman gideceksin dr.a bilmiyorum.gittiğinde her ikisini birden öğrenemeyeceksin ama döndüğünde birinin erkek oldugunu öğreneceksin bence :)) daha sonra bir kız bir erkek için hazırlıklara başlayacaksın inşallahhhh

kızlar hepinize merhaba,
az önce doktordan geldim, ikili testimin sonucunu göstermek için. temiz çıktı testimiz çok şükür.
Dün biraz temizlik yapmıştım kızlar yorulmuştum, belim de ağrımıştı. Doktor bebek rahatsız görünüyor, yordun mu kendini dedi hemen.Hareketleri kalp atışı falan güzel dedi ama rahim kasılmış biraz o yüzden bebek rahatsız duruyor dedi, lütfen kendini yorma git yat dinlen dedi. magnezyum bi de minoset verdi. Korkulacak birşey yok geçer dedi, Lütfen 4 ayı bitirene kadar dikkat edin kendinize iş yapmayın iyiyim diye dedi kızdı bi de. Bebişimi öyle görünce üzüldüm kızlar ya başına böyle birşey gelen varmı acaba.?
10-15 gün içinde düzelir dinlen dedi bana.

Son düzenleme:
haklısın canım dediğin gibi kız yada erkek Rabbim her ikisininde hayırlısını versin. Rabbim hayırlısı ile hepimize yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

amin canım cümlemizin. canım benim güzel dileklerin için çok sağol tüm ölmüşlerimizin inşallah.bende senden güzel haberler bekliyorum canım :))

kızlar maaşallah sayfalar ucup gitmiş geçmişi okumaya çalısıyorum ama akşama kadar bitmicek anacımm
pembecim geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine ve uzme kendinii

valla cnm benimde ev aldı başını gidiyor hafta sonları öyle ortalı toparlıyorum eşimde süpürüyor zaten en az 2 -3 saat ütü yapıyorum onun için havalarda kötü 2 kere doğuma kdar kadın alırım sonra zaten yaparım kendim napıyım

kızlar tv de doktor dıo kı eger tedavıyle hamıle kalındıysa sezeryan dogum onerıolarmışşş

emsalcim Allah annecini nurlarda yatırsın..
Allah gönlüne göre versin bebişini sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bu zmanda bence kız erkek farketmiyor çevre ve aileden aldıkları eğitim cok önemlii

petişko, bu haber bize demek :)

ama zaten ben ikizlere gebeyim ki gidişat öyle... büyük olasılık. ben sabahtan beri obama ve rasmussen i takipteyim. :)

kızlar hepinize merhaba,
az önce doktordan geldim, ikili testimin sonucunu göstermek için. temiz çıktı testimiz çok şükür.
Dün biraz temizlik yapmıştım kızlar yorulmuştum, belim de ağrımıştı. Doktor bebek rahatsız görünüyor, yordun mu kendini dedi hemen.Hareketleri kalp atışı falan güzel dedi ama rahim kasılmış biraz o yüzden bebek rahatsız duruyor dedi, lütfen kendini yorma git yat dinlen dedi. magnezyum bi de minoset verdi. Korkulacak birşey yok geçer dedi, Lütfen 4 ayı bitirene kadar dikkat edin kendinize iş yapmayın iyiyim diye dedi kızdı bi de. Bebişimi öyle görünce üzüldüm kızlar ya başına böyle birşey gelen varmı acaba.?
10-15 gün içinde düzelir dinlen dedi bana.

Filizcim çok geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşmen dileğiyle...

Pembemavi lekelenmeni daha yeni okudum bu nedenle geçte olsa cevap yazmak istedim. Aklına kötü şeyler getirme tatlım. Doktorunda zaten normal dediyse endişelenecek birşey yoktur inşallah.

Emsalcim hoşgeldin tatlım. Ben herhalde sabahtan diye düşünmüştüm randevunu seni göremeyince, ohhh iyi yapmışsın insan yatak keyfi yaparak güne daha bir güzel başlıyor. Ama bugünde İzmirde hava inadına kapalı.. Neyse canım saat 20:00'e de pek birşey kalmadı. Bakalım bebişimizin cinsiyeti neymiş. Bu arada rüyalarına inan cinsiyet konusunda. Çünkü birgece bende bir rüya görmüştüm ertesi gün rüya tabirlerinde bebek bekleyen biri görmüşse kız çocuğu olacağına delalet eder diyordu yani hamilelikteki cinsiyet rüyaları genellikle doğru çıkıyor zaten bana da erkek gibi geliyor. Hayırlısı olsun tatlım.Sen iyi haberlerle gel de bu akşam cinsiyeti hiç farketmez canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…