emsal ama senin kızın da olabilir ben bir an öyle hissettim. güzel de yetiştirirsin sen bak onu. buradaki konuşmalarından bildiğim :)
yok canım senın bebegın ıcın erkek gecıyo ıcımden. kendımle ılgılı yorum yapamıyorumkı ama erkek olsun ısterdım 1 kız 1 erkek super olurdu. hayırlısı artık. randevun kacta canım
ya sankı baston pusetler cok dandikmiş gıbı gelıo bana nıyeyse.bı de sankı yenıdogan bebelr ıcın deıl de yasında bebelr ıcın uygunmus gıbı gelıo.sızın fıkrınız ne.yanlıs mı dusunuorum
canım baston puset tavsiye etmem markası ne olursa olsun... cevremde kullanan insanlar memnun deil.. :1no2:
canım haklısın en iyisi 2 tane almak ama saglamlık arıyorsanız baston puset uygun olmaz diye dusunuyorum:)
anladım canım çok sağol inşallah diyorum ama tabii herşeyden önce hayırlısı. benimde bazen erkek geçiyor dedim aslında bunun sebebi ne biliyormusun ?? benim annem vefat etti 6. seneye girecek. annecigimi hamile kalmadan önce hiç rüyamda görmezdim ben tedavi ile gebe kaldım hamile oldugumu ve hamile kalacagımı bilmeden önce annemi her gece rüyamda görüyordum beni çok güzel yerlere götüyordu yeşillikler sular vs. çok güzel görüyordum sürekli sonra hamile kaldığımı öğrendim Allah a şükürler olsun. annemi görmeye devam ettim rüyamda hala ediyorum iki günde bir görüyorum çok şükür :)) geçen gün rüyamda bana bir hırka giydirdi kızım bunu sana aldım hamilesin ya geniş geniş giy sırtını sıcak tutar dedi ve üzerime giydirdi rengi maviydi. ondan sonra acaba erkekmi diye düşünmeye başadım eşimde erkek bebek görmüş rüyasında bende bir kaç kez erkek gördüm ama etrafımda bir çok kişi kızın olacak rüyalar tersine çıkar falan dedi ondan sonra kız fikride içime yerleşti sanırım :)) senin içinde hayırlısı neyse o olsun arkadaşım ama bende senin bu siteye yazmaya başladıgından beri ilk günkü sorunlardan sonra oğlun olsun istedim halada istiyorum umarım bir oğlun olur canım. hem bir kızın bir oğlun olsun diye hemde anlattığın ve üzüldüğün sebebten dolayı canım
emsal ama senin kızın da olabilir ben bir an öyle hissettim. güzel de yetiştirirsin sen bak onu. buradaki konuşmalarından bildiğim :)
haklısın canım dediğin gibi kız yada erkek Rabbim her ikisininde hayırlısını versin. Rabbim hayırlısı ile hepimize yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.öyle emsal, benim de kız çocuklarıyla ilgili endişelerim benzer. yani çoğunlukla çevre ile ilgili. geçen gün bir hocamla konuştum ki kendisi dünyanın en rahat insanıdır. ayıp, günah, en ufak kaygısı yoktur. iki oğlu var. dedim kızınız olmasını istemez miydiniz? kesin bir hayır dedi. çok acayip bir zamandayız dedi. dedim içimden sen de böyle böyle düşünüyorsan biz ne yapacağız. öyle yani. allah yardımcısı olsun kız annelerinin babalarının. ama her işte de bir hayır aramak lazım. öyle kız evlat olur ki bin erkeğe bedel. öyle bir erkek evlat olur ki çektirmedik çile bırakmaz.
allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasib etsin hepimize...
canım benım cok sagol. allah gonlumuze gore versın. allahım annene cennet kapılarını nasıpt etsın. ne guzel annen senı hıc yalnız bırakmıyo. senı koruyan bır melegın var. basıma gelenlerden sonra ıstıyorum erkek olsun. kardesler bırbırlerıne destek olur. sabırsızlıkla haberını beklıyorum.
petişko, bu haber bize demek :)
ama zaten ben ikizlere gebeyim ki gidişat öyle... büyük olasılık. ben sabahtan beri obama ve rasmussen i takipteyim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?