kızlar tv de doktor dıo kı eger tedavıyle hamıle kalındıysa sezeryan dogum onerıolarmışşş
petişko, bu haber bize demek :)
ama zaten ben ikizlere gebeyim ki gidişat öyle... büyük olasılık. ben sabahtan beri obama ve rasmussen i takipteyim. :)
Nasıl durumlar pemboş.? Obama memnunmu Türkiyede olmaktan :)
canım ben gec takip ediyorum kusura bakma ama bence 2 oglusun olacakk gamyoncuiremsugamyoncuiremsudilek 2 oğlan
peti 1 kız 1 oğlan
msms biri kesin kız
gülcan 1 kız 1 oğlan
ben 1'i kesin erkek
gamma 1 kız 1 oğlan,
mozi 2 oğlan
kızlar bunlar da benim minnoşlara dair yapılan tahminler tahmin yürütmek isteyen varsa severek alırım listeye :)
canım benim kıyamammmm bebişine çok geçmiş olsun dikkat et kendine bir daha yorma kendini yazık hem sana hem bebişine dr.un dedigi gibi bol bol dinlen.kızlar hepinize merhaba,
az önce doktordan geldim, ikili testimin sonucunu göstermek için. temiz çıktı testimiz çok şükür.
Dün biraz temizlik yapmıştım kızlar yorulmuştum, belim de ağrımıştı. Doktor bebek rahatsız görünüyor, yordun mu kendini dedi hemen.Hareketleri kalp atışı falan güzel dedi ama rahim kasılmış biraz o yüzden bebek rahatsız duruyor dedi, lütfen kendini yorma git yat dinlen dedi. magnezyum bi de minoset verdi. Korkulacak birşey yok geçer dedi, Lütfen 4 ayı bitirene kadar dikkat edin kendinize iş yapmayın iyiyim diye dedi kızdı bi de. Bebişimi öyle görünce üzüldüm kızlar ya başına böyle birşey gelen varmı acaba.?
10-15 gün içinde düzelir dinlen dedi bana.
canım eskiden öyleymiş ama şimdi öyle değil yani tek gebeliklerde öyle degil çoğul gebeliklerde kesinlikle sezeryan yapılıyor. tek gebeliklerde işi riske atmak istemeyen dr.lar sezeryan öneriyorlar normal doğum yaptırarak bebeği riske atmak istemiyorlar kıymetli bebek diyorlar ve doğum kanalından geçerken bebek o stresi yaşamasın diyorlar hayatımkızlar tv de doktor dıo kı eger tedavıyle hamıle kalındıysa sezeryan dogum onerıolarmışşş
Allah razı olsun canım amin inşalllah. canım inşallah dediğin gibi Rabbim hepimizin gönlüne göre versin umarım hepimiz sağlıklı ve iyi bir eğitim almış evlatlar yetiştiririzemsalcim Allah annecini nurlarda yatırsın..
Allah gönlüne göre versin bebişini sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bu zmanda bence kız erkek farketmiyor çevre ve aileden aldıkları eğitim cok önemlii
öyle valla kullandıgımız tum yollar kapalı:) bakalım nasıl gelces ıse:) uçarmıyız naparız bılmıyorum:) papa geldıgınde bir ton yol yurumek zorunda kalmıstım. sımdı hamıle hamıle off offfKesinlikle cnm. Olan size olcak :)
bızım bebeklerımız kıymetsız mı.hadı ordan onlar ne bılır.kendılerının kolayına oyle gelıo bence doktorların.herkesın yavrusu kendıne kıymetlı dımı ama hem de herkesten daha kıymetli.:1closedeyes:canım benim kıyamammmm bebişine çok geçmiş olsun dikkat et kendine bir daha yorma kendini yazık hem sana hem bebişine dr.un dedigi gibi bol bol dinlen.
canım eskiden öyleymiş ama şimdi öyle değil yani tek gebeliklerde öyle degil çoğul gebeliklerde kesinlikle sezeryan yapılıyor. tek gebeliklerde işi riske atmak istemeyen dr.lar sezeryan öneriyorlar normal doğum yaptırarak bebeği riske atmak istemiyorlar kıymetli bebek diyorlar ve doğum kanalından geçerken bebek o stresi yaşamasın diyorlar hayatım
Allah razı olsun canım amin inşalllah. canım inşallah dediğin gibi Rabbim hepimizin gönlüne göre versin umarım hepimiz sağlıklı ve iyi bir eğitim almış evlatlar yetiştiririz
kim daha sıkı kucaklayacak ona bakacak heralde obama:)dilekcim sağolasın,
mozi ya izliyoruz ama tiyatro işte her hareketleri her sözleri önceden belirlenmiş. ama bir sempatiklik var yine de. anıtkabire gitti, gülle görüştü, şimdi de mecliste 5er dakikalık muhalefetle görüşmeler yapıyor. anlamadığım odaya gir çık el sıkış zaten beş dakika. ne işe yarayacacksa :))
öyle valla kullandıgımız tum yollar kapalı:) bakalım nasıl gelces ıse:) uçarmıyız naparız bılmıyorum:) papa geldıgınde bir ton yol yurumek zorunda kalmıstım. sımdı hamıle hamıle off offf
dilekcim sağolasın,
mozi ya izliyoruz ama tiyatro işte her hareketleri her sözleri önceden belirlenmiş. ama bir sempatiklik var yine de. anıtkabire gitti, gülle görüştü, şimdi de mecliste 5er dakikalık muhalefetle görüşmeler yapıyor. anlamadığım odaya gir çık el sıkış zaten beş dakika. ne işe yarayacacksa :))
bızım bebeklerımız kıymetsız mı.hadı ordan onlar ne bılır.kendılerının kolayına oyle gelıo bence doktorların.herkesın yavrusu kendıne kıymetlı dımı ama hem de herkesten daha kıymetli.:1closedeyes:
pembemavi, uzun zamandır sana mesaj yazayım diyordum bi türlü olmadı. Senin bebişlerin cinsiyetleri belli oldu mu?? Herşey yolunda mı?
bizimkiler tıbbende kıymetlı:) sisinkiler oylemı 5 dk da oluvermış:roflol:
begüm maxi cosinin hangi modelini aldın bunların fiyatları çok uçuuuk
benim kafamdaki şu: bayağı araştırdım: en ucuz Peg Perego Aria Twin Bebek Arabası / Puset fiyatı akakce.com'da
aynısının ikiz olmayanı da var. ondan da çok memnunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?