2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sinemcim sağol. iki gün evde istirahate aldım kendimi bir yandan da evden çalışıyorum ama kalkmıyorum. gerçi bugün çok oyalandım forumda :)

pembemavi, uzun zamandır sana mesaj yazayım diyordum bi türlü olmadı. Senin bebişlerin cinsiyetleri belli oldu mu?? Herşey yolunda mı?

yine ben geldim :teytey: :teytey:
begümcüm, tam da aklımdaki soruyu cevaplamışsın aslında aa şöyle bi sorum olaca:, kayra uyku konusunda nasıl bi bebekti_?
bebek arabası konusunda kesinlikle katılıyorum, görümcem o chicco lite way kullanıyor, hem bebek arabası hem baston gibi süper kullanışlı ve hafif, benim tercihim o olacak sanırım...
amazoncum çok yorma kendini bi daha tatlım bırak dağınık kalsın :roflol:
kendini ve bebişini yorma a.s.
akşam kocama verdim süpürgeyi süpürdü valla Allah razı olsun...

petişko, bu haber bize demek :)

ama zaten ben ikizlere gebeyim ki gidişat öyle... büyük olasılık. ben sabahtan beri obama ve rasmussen i takipteyim. :)

kadın dogum uzmanını dınlıorum da o dedı sımdı.ay aptal gıbı dogum vıdeosu izledim bide bı fena oldum:bbo:

canım ben gec takip ediyorum kusura bakma ama bence 2 oglusun olacakk gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

canım benim kıyamammmm bebişine çok geçmiş olsun dikkat et kendine bir daha yorma kendini yazık hem sana hem bebişine dr.un dedigi gibi bol bol dinlen.
kızlar tv de doktor dıo kı eger tedavıyle hamıle kalındıysa sezeryan dogum onerıolarmışşş
canım eskiden öyleymiş ama şimdi öyle değil yani tek gebeliklerde öyle degil çoğul gebeliklerde kesinlikle sezeryan yapılıyor. tek gebeliklerde işi riske atmak istemeyen dr.lar sezeryan öneriyorlar normal doğum yaptırarak bebeği riske atmak istemiyorlar kıymetli bebek diyorlar ve doğum kanalından geçerken bebek o stresi yaşamasın diyorlar hayatım
Allah razı olsun canım amin inşalllah. canım inşallah dediğin gibi Rabbim hepimizin gönlüne göre versin umarım hepimiz sağlıklı ve iyi bir eğitim almış evlatlar yetiştiririz

dilekcim sağolasın,

mozi ya izliyoruz ama tiyatro işte her hareketleri her sözleri önceden belirlenmiş. ama bir sempatiklik var yine de. anıtkabire gitti, gülle görüştü, şimdi de mecliste 5er dakikalık muhalefetle görüşmeler yapıyor. anlamadığım odaya gir çık el sıkış zaten beş dakika. ne işe yarayacacksa :))

emsal canım bebek tuttuktan sonra normal gebelıkten hiç bir farkın yok. benım kardesın esı tup bebekı normal dogurdu. valla bende normal ıstıyorum. yeterınce sıkıntısını cektım bırde dogarken gereksızse cekme nıyetım yok

bızım bebeklerımız kıymetsız mı.hadı ordan onlar ne bılır.kendılerının kolayına oyle gelıo bence doktorların.herkesın yavrusu kendıne kıymetlı dımı ama hem de herkesten daha kıymetli.:1closedeyes:

kim daha sıkı kucaklayacak ona bakacak heralde obama:)

Evet ya işkence :enbuyukkk:

Bundada vardır bir hayır pemboş :))

bizimkiler tıbbende kıymetlı:) sisinkiler oylemı 5 dk da oluvermış:roflol:

pembemavi, uzun zamandır sana mesaj yazayım diyordum bi türlü olmadı. Senin bebişlerin cinsiyetleri belli oldu mu?? Herşey yolunda mı?

aussicim iyiym canım ya sen nasılsın. lak lak yapıyoruz burda işte sekizyüz küsür mesaj yazmışım cık cık. sen daha 150 civarı :)

haftasonu azcık lekelenmem oldu. dr. bişe olmaz dedi. evdeyim 2 gün ama yarın dr a gideceğim. cinsiyete dair bir şeyler de söyler belki ...:)

sen nasılsın senin cinsiyet?????

bizimkiler tıbbende kıymetlı:) sisinkiler oylemı 5 dk da oluvermış:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
5 dakika 10 dakika, uğraştık mı uğraştık şekerim kusura bakma yani :dilcikar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
alemsiniz valla :roflol:

valla canım peg prego süper bi marka tavsiye ederim ayrıca maclarenda iyidir... maxi cosinin qinny zippy si süper bi bebek arabası oto koltuğu ile beraber kullanılıyo ilk aylarda sonra normal bi pusete dönüşüyor..hafif ve kullanışlı ben alamadım başta pahalı geldi ama sonra pişman olduk çünkü 2 araba almak zorunda kaldık aynı fiyata geldi...hem istanbulda olanlar haşim işcandan çok uyguna alabilirler bu arabayı ben sordum 600 tl idi herşeyi içinde ayrıca taksitte
yapıyolar..

http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?manufacturers_id=4&products_id=4706

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…