2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimmmmm bende seni düşünüyordum nerelerdeler diye nasılsınız bakalım kuzucuk nasıl?? yatak keyfi yaptık ama dedigin gibi bu gün hava kötü insanın içi daralıyor zaten bu gün kalbim yine fena çarpıyor birde hava sıkıyor içimi.zaman geçmek bilmiyor canım yaa ama şükür ki saat 4 buldu neredeyse 7 gibi çıkarız sanırım.canım arkadaşım benim çok sağol senin hislerine güveniyorum :)) ama dediğin gibi hayırlısı Allah tan canım
çok bılıyolar ben normal doğurucam:)

canım ne güzel söylemişsin :))) Allah izin verirse bende nomal doğum düşünüyorum çünkü sezeryan olup bebeğimi kucağıma alamamaktan ona bakamamaktan çok korkuyorum. inşallah hayırlısı ile o günleri görürüz ve doğumumuzu hayırlısı ile yaparız hepimiz

olur mu hiç butun bayram tatılı onu yapmaya ugrastık bis.oyy kuzucum benım ooo.gamyoncuiremsu

yavrum neden bizimkiler kıymetlı dıyolar? cünkü bizimkilerde bizden çok onalarım emekleri var onlara göre kıymetli. yoksa 5 dakıkada olanda koskoocccccccccaa bır bayram tatılı boyunca olanda delikafadulden yanlıslıkla anne rahmıne düşende hepsi kıymetlı. hepsi mucize gibi yafff

ooo emsal ondan hiç korkmuyorum. ben oğlumu sıkı sıkı koklamadan ölme gibi bir niyetim yok:)

evet canım biliyorum. bende normal istiyorum bir aksilik çıkmazsa inşallah canım dediğin gibi rahat rahat doğum yapmak varken o kadar acı zorluk çekilmez

ahhhhh canım benimmmmm tabiki herkesin yavrusu kıymetli Rabbim eksikliğini göstermesin. kulağa hoş gelir yada gelmez tıbbı olarak bu yavrulara o isim veriliyor. benim yavrumun seninkinden farkı yok yada seninkinin benimden farkı yok. sadece biri geç gelmiş ve zor elde edilmiş digeri istenildiği anda ve kolay gelmiş o kadar canım :))

ama bunların arkaları çok dik ve sert... kullanışsız olru gibi geldi..
ki onu geçtim müthiş pahalı... 400 bile fazla geliyor bana ki 600-800 liralardan bahsediliyor bunlarda -tatlicadiarzu-
bi de yatak konusunu sormuştum begüm, kayra uyku konusunda nasıl bi bebekti diye...
çünkü park yataklarda hışırtı sorunu oluyormuş sallandığı zaman... e uslu akılı bi bebek olacağı da malum değil...
sallanırken hışırdıyorsa hem ben hem de bebek sinir olacaksak sesten almayı düşünmüyorum...çok da istiyordum park yatak...
ben de ahşap sepet yaptırmayı düşünüyorum artık, zaten sonrasında baza ve yatağı hazır

sen bu hışırtı konusunda ne diyorsun_?

varya konusturacaksınız beni. hanı bir demet tıyatroda saldıray abı vardı éyaa dr ayak üstü bir seviştik sen hemen hamile raporu vermişsin" diyordu sızınde o hesap:):):)

varya konusturacaksınız beni. hanı bir demet tıyatroda saldıray abı vardı éyaa dr ayak üstü bir seviştik sen hemen hamile raporu vermişsin" diyordu sızınde o hesap:):):)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

İnş. tatlım.
Bayram çocuğu bunlar taze taze kaydirigubbakcemile3

en çok sevindiğim kısmı da bu zaten :jeyyar:
bayramda dıdısının dıdısını gezmiceeemmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Canım buralardayım ama ara sıra işlerim çıkıyor ve ben onları yaparken tabii topic bayağı ilerliyor ve ben geçmişten başlıyorum okumaya daima kaçırdığım birşey olmasın diye..
Biz iyiyiz tatlım umarım sizde öylesinizdir tabii şimdi sizde birazda heyecan vardır:))
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlım. Dualarım seninle ve bebişinle. Sen bu mutluluğu çoktan haketmişsin zaten:) Allah hiç bozmasın inşallah.

şaka bir yana her allahın gecesi şükrederek uyumamız lazım hepimizin. böyle bir mucizeye ulaşabildiğimiz için. hele bizler gibi böyle emek ve zahmetlerle uğraşanlar için bir iki ay içinde hamile kalanlar çok şanslı. allah her daim bu şansınızı açık etsin... maşallah

ben tedavi olurken yanında bebek, küçük bir çocuk olan bir anne baba gördüğümde hemen şunu düşünürdüm içimden. "demek yapabiliyorsunuz " :)

ne ayak ustu ya.ne dıyom sana been :mymeka: 10 gunluk bayram tatılınde zayıfladım ben:roflol:

yaa ben bayramda dogururum dıyordum ama ablam tam 40+0 da dogurmus benımde oyle olursa karnım burnumu geçmiş olucaz bayramda bekleme modunda gecırıcez:)

ooo emsal ondan hiç korkmuyorum. ben oğlumu sıkı sıkı koklamadan ölme gibi bir niyetim yok:)

Allah korusun kızzzzzzzzz ben yazdıklarımda onu kastedmedim :)) hani sezeryanda geç toparlanıyor insan bildigin ameliyat işte kolay toparlanılmaz agrısı sızısı dikişi falan var ben o yüzden istemiyorum. bebeğimi kucagıma alıp göğsüme bastırıp misssss gibi kokusunu ciğerlerime doldurmak istiyorum da ondan dedim hayatım bebeğime bakamamaktan korkuyorum diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…