canım benimmmmm bende seni düşünüyordum nerelerdeler diye nasılsınız bakalım kuzucuk nasıl?? yatak keyfi yaptık ama dedigin gibi bu gün hava kötü insanın içi daralıyor zaten bu gün kalbim yine fena çarpıyor birde hava sıkıyor içimi.zaman geçmek bilmiyor canım yaa ama şükür ki saat 4 buldu neredeyse 7 gibi çıkarız sanırım.canım arkadaşım benim çok sağol senin hislerine güveniyorum :)) ama dediğin gibi hayırlısı Allah tan canımFilizcim çok geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşmen dileğiyle...
Pembemavi lekelenmeni daha yeni okudum bu nedenle geçte olsa cevap yazmak istedim. Aklına kötü şeyler getirme tatlım. Doktorunda zaten normal dediyse endişelenecek birşey yoktur inşallah.
Emsalcim hoşgeldin tatlım. Ben herhalde sabahtan diye düşünmüştüm randevunu seni göremeyince, ohhh iyi yapmışsın insan yatak keyfi yaparak güne daha bir güzel başlıyor. Ama bugünde İzmirde hava inadına kapalı.. Neyse canım saat 20:00'e de pek birşey kalmadı. Bakalım bebişimizin cinsiyeti neymiş. Bu arada rüyalarına inan cinsiyet konusunda. Çünkü birgece bende bir rüya görmüştüm ertesi gün rüya tabirlerinde bebek bekleyen biri görmüşse kız çocuğu olacağına delalet eder diyordu yani hamilelikteki cinsiyet rüyaları genellikle doğru çıkıyor zaten bana da erkek gibi geliyor. Hayırlısı olsun tatlım.Sen iyi haberlerle gel de bu akşam cinsiyeti hiç farketmez canım.
çok bılıyolar ben normal doğurucam:)
olur mu hiç butun bayram tatılı onu yapmaya ugrastık bis.oyy kuzucum benım ooo.gamyoncuiremsu
olur mu hiç butun bayram tatılı onu yapmaya ugrastık bis.oyy kuzucum benım ooo.gamyoncuiremsu
Al bendende o kadar :roflol::roflol:
evet canım biliyorum. bende normal istiyorum bir aksilik çıkmazsa inşallah canım dediğin gibi rahat rahat doğum yapmak varken o kadar acı zorluk çekilmezemsal canım bebek tuttuktan sonra normal gebelıkten hiç bir farkın yok. benım kardesın esı tup bebekı normal dogurdu. valla bende normal ıstıyorum. yeterınce sıkıntısını cektım bırde dogarken gereksızse cekme nıyetım yok
bızım bebeklerımız kıymetsız mı.hadı ordan onlar ne bılır.kendılerının kolayına oyle gelıo bence doktorların.herkesın yavrusu kendıne kıymetlı dımı ama hem de herkesten daha kıymetli.:1closedeyes:
begüm maxi cosinin hangi modelini aldın bunların fiyatları çok uçuuuk
benim kafamdaki şu: bayağı araştırdım: en ucuz Peg Perego Aria Twin Bebek Arabası / Puset fiyatı akakce.com'da
aynısının ikiz olmayanı da var. ondan da çok memnunlar.
valla canım peg prego süper bi marka tavsiye ederim ayrıca maclarenda iyidir... maxi cosinin qinny zippy si süper bi bebek arabası oto koltuğu ile beraber kullanılıyo ilk aylarda sonra normal bi pusete dönüşüyor..hafif ve kullanışlı ben alamadım başta pahalı geldi ama sonra pişman olduk çünkü 2 araba almak zorunda kaldık aynı fiyata geldi...hem istanbulda olanlar haşim işcandan çok uyguna alabilirler bu arabayı ben sordum 600 tl idi herşeyi içinde ayrıca taksitte
yapıyolar..
☞ Maxi-Cosi Quinny Zapp Bebek Arabası & Cabriofix Anakucağı : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Eşyaları, Bebek Giysileri, Bebek Giyimi
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 bayramda cagırdık bı dahakı bayramda kucagımızda olurlar ınss
varya konusturacaksınız beni. hanı bir demet tıyatroda saldıray abı vardı éyaa dr ayak üstü bir seviştik sen hemen hamile raporu vermişsin" diyordu sızınde o hesap:):):)
İnş. tatlım.
Bayram çocuğu bunlar taze taze kaydirigubbakcemile3
canım benimmmmm bende seni düşünüyordum nerelerdeler diye nasılsınız bakalım kuzucuk nasıl?? yatak keyfi yaptık ama dedigin gibi bu gün hava kötü insanın içi daralıyor zaten bu gün kalbim yine fena çarpıyor birde hava sıkıyor içimi.zaman geçmek bilmiyor canım yaa ama şükür ki saat 4 buldu neredeyse 7 gibi çıkarız sanırım.canım arkadaşım benim çok sağol senin hislerine güveniyorum :)) ama dediğin gibi hayırlısı Allah tan canım
varya konusturacaksınız beni. hanı bir demet tıyatroda saldıray abı vardı éyaa dr ayak üstü bir seviştik sen hemen hamile raporu vermişsin" diyordu sızınde o hesap:):):)
ooo emsal ondan hiç korkmuyorum. ben oğlumu sıkı sıkı koklamadan ölme gibi bir niyetim yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?