pembecim antalyada buldun mu bu arabadann yoksa netten mi alacaksın
ne ayak ustu ya.ne dıyom sana been :mymeka: 10 gunluk bayram tatılınde zayıfladım ben:roflol:
şaka bir yana her allahın gecesi şükrederek uyumamız lazım hepimizin. böyle bir mucizeye ulaşabildiğimiz için. hele bizler gibi böyle emek ve zahmetlerle uğraşanlar için bir iki ay içinde hamile kalanlar çok şanslı. allah her daim bu şansınızı açık etsin... maşallah
ben tedavi olurken yanında bebek, küçük bir çocuk olan bir anne baba gördüğümde hemen şunu düşünürdüm içimden. "demek yapabiliyorsunuz " :)
şaka bir yana her allahın gecesi şükrederek uyumamız lazım hepimizin. böyle bir mucizeye ulaşabildiğimiz için. hele bizler gibi böyle emek ve zahmetlerle uğraşanlar için bir iki ay içinde hamile kalanlar çok şanslı. allah her daim bu şansınızı açık etsin... maşallah
ben tedavi olurken yanında bebek, küçük bir çocuk olan bir anne baba gördüğümde hemen şunu düşünürdüm içimden. "demek yapabiliyorsunuz " :)
ne ayak ustu ya.ne dıyom sana been :mymeka: 10 gunluk bayram tatılınde zayıfladım ben:roflol:
olsun:) en gec bende görsem o bana muhtaç sadece bende ona:) d,iğerleri onunişine yaramazki o kuzum annesının gögsüne yapısana kadar aglar zırlar meme meme diye benı beklerkı:)Allah korusun kızzzzzzzzz ben yazdıklarımda onu kastedmedim :)) hani sezeryanda geç toparlanıyor insan bildigin ameliyat işte kolay toparlanılmaz agrısı sızısı dikişi falan var ben o yüzden istemiyorum. bebeğimi kucagıma alıp göğsüme bastırıp misssss gibi kokusunu ciğerlerime doldurmak istiyorum da ondan dedim hayatım bebeğime bakamamaktan korkuyorum diye :))
en çok sevindiğim kısmı da bu zaten :jeyyar:
bayramda dıdısının dıdısını gezmiceeemmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
lan benım 16 ayda hoşafım çıktı ozaman:) sonra dr a dedım yapma etme elını opiyim ablam sen hallet su işi dedım:)
sinemcim buldum hem de internetten daha ucuza. (internetten hep daha ucuzunu bulurdum herşeyin oysa) 600 tl. she-mall deki jokerden. ama çok erken almaya cesaret edemedim. inşallah pahalanmaz.
aminnnnn canımm sağlıkla sıhatle inşallah. her daim buna dua edıyorum benım ve tum yavrularını bekleyenlerı saglıkla kavustur dıe dua edıyorum. hepimiz 9 ay umutla beklıyoruz geliş şekli nasıl olursa olsun tüm gelecegımızı artık onların uzerıne planlıyoruz. kurban olurum ben onları vereneeekaydirigubbakcemile3 ayy gel buraya vallahi öpicem Şeniz
allahım hepımızınkını sag salım kucaklamayı nasıp etsın,ısteyen herkese de tattırsın bu duyguyu ıns
yine ben geldim :teytey: :teytey:
begümcüm, tam da aklımdaki soruyu cevaplamışsın aslında aa şöyle bi sorum olaca:, kayra uyku konusunda nasıl bi bebekti_?
bebek arabası konusunda kesinlikle katılıyorum, görümcem o chicco lite way kullanıyor, hem bebek arabası hem baston gibi süper kullanışlı ve hafif, benim tercihim o olacak sanırım...
ama bunların arkaları çok dik ve sert... kullanışsız olru gibi geldi..
ki onu geçtim müthiş pahalı... 400 bile fazla geliyor bana ki 600-800 liralardan bahsediliyor bunlarda -tatlicadiarzu-
bi de yatak konusunu sormuştum begüm, kayra uyku konusunda nasıl bi bebekti diye...
çünkü park yataklarda hışırtı sorunu oluyormuş sallandığı zaman... e uslu akılı bi bebek olacağı da malum değil...
sallanırken hışırdıyorsa hem ben hem de bebek sinir olacaksak sesten almayı düşünmüyorum...çok da istiyordum park yatak...
ben de ahşap sepet yaptırmayı düşünüyorum artık, zaten sonrasında baza ve yatağı hazır
sen bu hışırtı konusunda ne diyorsun_?
bircancım gözün aydın geçmişe bir göz attım oğlun olacakmış hayırlı olsun...
Hzenbil senin içinde çok üzüldüm canım takma kafana yaaa.. Beter olsun inşallah
Canım buralardayım ama ara sıra işlerim çıkıyor ve ben onları yaparken tabii topic bayağı ilerliyor ve ben geçmişten başlıyorum okumaya daima kaçırdığım birşey olmasın diye..
Biz iyiyiz tatlım umarım sizde öylesinizdir tabii şimdi sizde birazda heyecan vardır:))
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlım. Dualarım seninle ve bebişinle. Sen bu mutluluğu çoktan haketmişsin zaten:) Allah hiç bozmasın inşallah.
slm kızlar simdi hastaneden geldikk ve 3 lü testimizi yaptırdık..... Sizler napıyosunuz bakalım...
gecmiş olsun canım bekle gecer işallah...
kızlar hepinize merhaba,
az önce doktordan geldim, ikili testimin sonucunu göstermek için. Temiz çıktı testimiz çok şükür.
Dün biraz temizlik yapmıştım kızlar yorulmuştum, belim de ağrımıştı. Doktor bebek rahatsız görünüyor, yordun mu kendini dedi hemen.hareketleri kalp atışı falan güzel dedi ama rahim kasılmış biraz o yüzden bebek rahatsız duruyor dedi, lütfen kendini yorma git yat dinlen dedi. Magnezyum bi de minoset verdi. Korkulacak birşey yok geçer dedi, lütfen 4 ayı bitirene kadar dikkat edin kendinize iş yapmayın iyiyim diye dedi kızdı bi de. Bebişimi öyle görünce üzüldüm kızlar ya başına böyle birşey gelen varmı acaba.?
10-15 gün içinde düzelir dinlen dedi bana.
canım benim chicco lightway çok kulluanişlı hemde pahalı değil tercih edebilirsin...ben rahat ettim açıkcası ama paramı iki arabaya harcayana kadar maxi cosi alırdım hem konforlu hem zarif hemde hafif olması gerektiği gibi yani.. evet fiyat olarak tuzlu ama kaç nesil bu arabaya biner kimbilir...chicco araba konusunda pek iyi sayılmaz ama ben lightwayden memnunum o ayrı...
gelelim park yatağa bizde hışırtı falan olmadı hiç kayra uyku konusunda iyi bir bebekti bize sıkıntı çektirmedi maşallah diyeyim ama bebekler genelde oynak oluyolar elleri ayakları durmaz ilk aylarda gerinirler sürekli uykuda bile...ben chicconun aldım park yatağınız zaten kumaştan etrafı naylondan değil.. file var yanlarında...yatakda aldık içine ama ilk aylar üstte yatıyor ona ayrı yatak pedi mevcut...tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?