2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla her gece her ezan duydugumda her aklıma geldıgınde sukredıorum.allahım yokluklarını gostermesın

valla o kadar haklısın ki, zaten düşündüğümüz her an şükretmemek elde değil..
benim aklıma her geldiğinde inanamamazlıkla şükrediyorum mesela..
Rabbim hakeden ve isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

ne ayak ustu ya.ne dıyom sana been :mymeka: 10 gunluk bayram tatılınde zayıfladım ben:roflol:

valla ben de zayıflamıştım ama temizlik yaparken..
sonra o bayram tatilinde bebeğe karar vermiştik :asigim:
komediydi ama, mesela geziyoruz geziyoruz arada yolda konuşuyoruz olsun mu olmasın mı diye :roflol: :roflol: :roflol:

olsun:) en gec bende görsem o bana muhtaç sadece bende ona:) d,iğerleri onunişine yaramazki o kuzum annesının gögsüne yapısana kadar aglar zırlar meme meme diye benı beklerkı:)

en çok sevindiğim kısmı da bu zaten :jeyyar:
bayramda dıdısının dıdısını gezmiceeemmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Evet bu sene evimisde otururuz kuzularla

Amin pemboş. Maşallah bebelerimize

lan benım 16 ayda hoşafım çıktı ozaman:) sonra dr a dedım yapma etme elını opiyim ablam sen hallet su işi dedım:)

kaydirigubbakcemile3 ayy gel buraya vallahi öpicem Şeniz
allahım hepımızınkını sag salım kucaklamayı nasıp etsın,ısteyen herkese de tattırsın bu duyguyu ıns

begüüüümmmm cevaplamaya niyetim yok galiba yaaaa kaydirigubbakcemile3

sinemcim buldum hem de internetten daha ucuza. (internetten hep daha ucuzunu bulurdum herşeyin oysa) 600 tl. she-mall deki jokerden. ama çok erken almaya cesaret edemedim. inşallah pahalanmaz.

evet canım birde öyle bi sorun var ya dahada artarsa ya da azalırsa fiyatı ama enınde sonunda alıcaz zaten ben 5. aya gırdım yavas yavas almayı dusunuyoruz bazı seylerii ama hala kıyafet almıyorumm bebişe :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 ayy gel buraya vallahi öpicem Şeniz
allahım hepımızınkını sag salım kucaklamayı nasıp etsın,ısteyen herkese de tattırsın bu duyguyu ıns
aminnnnn canımm sağlıkla sıhatle inşallah. her daim buna dua edıyorum benım ve tum yavrularını bekleyenlerı saglıkla kavustur dıe dua edıyorum. hepimiz 9 ay umutla beklıyoruz geliş şekli nasıl olursa olsun tüm gelecegımızı artık onların uzerıne planlıyoruz. kurban olurum ben onları vereneee

pembe ben de sımdı burdakı kadınlara bakıp aynı seylerı soyluorum.6-7 şer dogurmuşlar.bunlar bıle dogurmus ben mı doguramıcam dıorum-tatlicadiarzu-

canım benim chicco lightway çok kulluanişlı hemde pahalı değil tercih edebilirsin...ben rahat ettim açıkcası ama paramı iki arabaya harcayana kadar maxi cosi alırdım hem konforlu hem zarif hemde hafif olması gerektiği gibi yani.. evet fiyat olarak tuzlu ama kaç nesil bu arabaya biner kimbilir...chicco araba konusunda pek iyi sayılmaz ama ben lightwayden memnunum o ayrı...

gelelim park yatağa bizde hışırtı falan olmadı hiç kayra uyku konusunda iyi bir bebekti bize sıkıntı çektirmedi maşallah diyeyim ama bebekler genelde oynak oluyolar elleri ayakları durmaz ilk aylarda gerinirler sürekli uykuda bile...ben chicconun aldım park yatağınız zaten kumaştan etrafı naylondan değil.. file var yanlarında...yatakda aldık içine ama ilk aylar üstte yatıyor ona ayrı yatak pedi mevcut...tavsiye ederim...

Allahın en güzel hediyesi bebişlerimiz Allahım ayırmasın onlardan bizii..
nasılda alıştık onlara birde doğunca dusunsenıze hiç ayrılamıcaz yanlarından bu gıdıslee

anladım canım ama seni görmeyince olmuyor artık :)) iyi olmanıza çok sevindim fazla yormayın kendinizi hayatım. evet biraz heyecan var tabii akşama yavrumu görcem bakalım ne kadar büyümüş teyzesi :)) güzel yüzlü ve güzel yürekli arkadaşım benim çok sağol Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ve hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh

sevgili hamile arkadaşlarım özellikle de istanbuldakiler sizden bir ricam var. benim bu arabaya gözünüz ilişirse ne olur fiyatını ve mağaza adını not alın.

Peg Perego Aria Twin/ ikiz

malum ikiz çok masraflı. oraya sipariş verebilirim. bakınız nette ucuz bulamadım.

canım ya yorma kendini lütfen hiç bir iş yapmada yat dinlen bebeğindne önemli değil

haklısın iki araba alana kadar aynı fiyat maxi-cosi eder :)
ben sürekli kararsızım bebek arabası konusunda, chicco dediğin gibi bebek arabasında uzman değil ama diğerleri de aşırı pahalı geliyor..
babanne arabasını alır bizde onun için de pahalı olmasın istiyorum biraz; ama istediğim modeli yarı yarıya onunla da alabilirim bilmiyorum :)

park yatak konusunda da kumaşı tercih edeyim o zaman, çünkü çok özeniyorum bayılıyorum :)
ama bana benzeyen bi bebeğim olursa tavana salıncak asmak zorunda kalırım herhalde :roflol: :roflol:
doğum yaklaşsın bakalım da ona göre iyice şekillenir herhalde düşüncelerim :)
çok teşekkür ederim çok yardımcı olduğun için a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…