2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben sorarım senn için haşim işcana merak etme.. ama şöyle bişey önericem sana böyle birleşik aaba alacağına 2 ayrı alsandaha kolay olmazmı sizin için..zaten tek başına ikizlerle bi yere çıkman biraz zor olur...bi düşün derim..ben kullananları gördükçe zorlandıklarını gördüm..

canım benim çok haklısın her an şükretmek gerek Allah a. anne baba olmak çok büyük şans. Allah kimseye aratmasın bu bir mucize içinde bir canlı var her an bişeyler yapıyor orda gün geçtikçe büyüyor içinde. hani bir terim var sevinçten ağlamak diye nasıl olur böyle bir şey diyordum ama inanırmısın her ultrasona girdiğimde sevinçten ağlıyorum günlerce eşime anlatıyorum gördünmü nasıldı nasıl oynuyordu falan diye :) Allah ım inşallah tamamına erdirsin canım
olsun:) en gec bende görsem o bana muhtaç sadece bende ona:) d,iğerleri onunişine yaramazki o kuzum annesının gögsüne yapısana kadar aglar zırlar meme meme diye benı beklerkı:)

işte bende bunları anlatmaya çalıştım sana :)))

aslında evet, ben de bi çok ikiz annesinden öyle yorumlar okudum tek tek alın diyorlar hep..
olmadı bi aparat vardı bulursam eklicem, arıyorum...

msms yok o modellerin ağırlıkları fazla biraz
ikizler için zaten çok seçenek yok. peg perego aria iyi sen de peg perego bak olur mu. nasıl olsa saha çoook gezersin...

begüm çok sevinirim bakarsan.
ama iki arabayı tek başına birleştirmek (aparatla felan) o da zor oluyormuş ben ikizanneleri sitelerine takıldım da biraz. bir de tandem yani arkalı önlüler de ikizler açısından iyi değil.

evet zorlanacağız. ikiz bu kolay mı olacak:) allah yardım etsin...

kocamla çıkarsam o kaldırsın indirsin sürsün zaten. ben alışverişi yapan olurum mesela :) ama tek başıma da çıkabileyim değil mi minnoşlarımla. oooy o günler gelecek mi kızlar yaaaa

yok önlü arkalıla iyi değil bende gördüm zaten arabaya falanda zor sığar heralde...pratik ve hafif olmasını göz önünde bulundur...maclarende iyidir haberi olsun...

hem de ne günler gelecek, mama yedirmek için peşlerinden koşacağız :roflol: :roflol:
o değil de bi doğsa da yanımda yatsa, kokusuyla uyusam.....

kocamla çıkarsam o kaldırsın indirsin sürsün zaten. ben alışverişi yapan olurum mesela :) ama tek başıma da çıkabileyim değil mi minnoşlarımla. oooy o günler gelecek mi kızlar yaaaa

bu gunlerde hayaldı ama geldı.rabbım herseye kadir.gelecek ıns.o zaman bugunlerı gulumseyerek hatırlıcaz allahın ıznıyle ıns.

ya kızlar bir de şunu düşünün ki arabayla gezmeye daha çok zaman olacak. şubatta 5 ayları falan dolacak martta. 6. ayda anca... acele de etmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…