2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar benımde erkek bebegım tosunum olcak benıde eklıye bılırmısınız

yok önlü arkalıla iyi değil bende gördüm zaten arabaya falanda zor sığar heralde...pratik ve hafif olmasını göz önünde bulundur...maclarende iyidir haberi olsun...

bana da önlü arkalıda, arkadaki bebeğe haksızlık gibi geliyor :roflol: :roflol:
ikiz de doğurmayacağım ama :roflol:

Sağol canımcım aynı şekilde seni de göremeyince ben merak ediyorum...Yok tatlım işim yorucu değil yapmam gereken şeyleri yine oturarak bilgisayar başında yapıyorum yani.
Valla bende en az senin kadar heyecanlıyım tatlım yaa. Büyümüştür tabii annesi gördüğünde seni bile şaşırtacak inan. Onların fasulye kadar ki hallerini hatırlıyorum da Allaha binlerce kez şükür bugünlere kadar gelebildik bundan sonrası da sorunsuz geçer inşallah hepimizin. O senin bakışının ve kendinin güzelliği tatlım.Amin canım benim...

aslında doğru söylüyorsun pembe ama ozaman kim ugrasacak bu işlerle önünde sonunda alınacak zaten ama cok ucuk bazılarının fiyatıı

kızlar mızlar bana müsade bugün foruma attığım mesajın haddi hesabı yok. delirdiğim bir gün olsun bu.

ne olur benim için minnoşlarım için dua edin yarın sabah güzel haberlerle geleyim...

yaaaaa evet pahalı bıraz ama benım ıstedıgım model buu.aksam usul usul gostereyım bakım eşime nabız yoklaması yapımkaydirigubbakcemile3

adam kalpten gidecek valla fiyatıı görünce...alemsin:roflol: yakışır tosuna ama

kızlar mızlar bana müsade bugün foruma attığım mesajın haddi hesabı yok. delirdiğim bir gün olsun bu.

ne olur benim için minnoşlarım için dua edin yarın sabah güzel haberlerle geleyim...

dualarımız senınle canım. guzel haberle beklıyoruz senı. en azından bırınınde cınsıyet bılgısı ıle:)

Dualarımız seninle pemboşumm. Hayırlı haberlerle gel Şeniz

hayırlı haberlerle yine coşku dolu neşeli neşeli gel inşallah canım güle güle :1hug:

merhaba kızlar benımde erkek bebegım tosunum olcak benıde eklıye bılırmısınız

Canım sen eklenmiştin zaten.

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek
21-glcnsyt...........erkek
22-tıgerboxer........erkek
23-aslıhanyılmaz...erkek
24-nevestabircan ....erkek
25-telli..................erkek

selam petibor,baktığın arabaya bende baktım ama ağır geldi.birdeen iyi ana kucağı maxi cosi cabrio fix miş bebek doğumdan itibaren çok rahat yatıyormuş....ben buggster aldım birde maxi cosi ana kucağı.....çok araştırdım çoook

saol canım.onlara da bakayım bi.tesekkur edrım

pembişim maviş mavş haberler alıpta gel olurmu:roflol: güzel haberlerini bekliyoruz....allaha emanetsiniz..

ben de modifiye yaptırmayı düşünüyorum:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…