2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar döndüm ben..ya seren serengil erken doğum yapmış 24 haftalıkken mynette gördüm şimdi allah yardımcısı olsun kızı olmuş rabbim annesine babasına bağışlasın onu ya..:Saruboceq: :Saruboceq:

oo 24haftalık olamaz yanlış var yazın çıktı hamileyim dedi...sonrada doğum için amerikaya gitti...

tam bir saat sonra randevum var kızımı görecem hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 inşallah bu sefer güzel poz verir son iki ultrason fotoğrafından hiçbirşey anlaşılmıyo

canım benim çok sağolll. doğru söylüyorsun yeni hamileyken gidiyorum geliyorum bebeğimi görecegim diye bir de o kadar heyecanlıydımki. hcg de görük keseyi görmeye geldi sıra. ufacık bir nokta sonra kap atışı gitttik yine minicik bişey. ben dedim ki yaw ben ne zaman bebeğimiin bebeğe benzer halini göreceğim :)) hayal gibi geliyordu herşey ama dediğin gibi buralara kadar geldik çok şükür. inşallah kucağımıza alacağımız günleride görürüz canım

allah yardım etsin cnm yaa hep erken oluyor onun bebişlerde

evet canım ya allah korusun..akşam beklicem seni şekerim..ayy sevgilisini balkonda bekleyen kızlar gibi..çok heyecanlandım:dance:

Hadi ya. O kadınında başına gelmeyen kalmadı çocuklar yüzünden Allah yardımcıları olsun

Aaaa oda mı hamileymiş hiç duymamıştım. kafamçokkarıştı

oo 24haftalık olamaz yanlış var yazın çıktı hamileyim dedi...sonrada doğum için amerikaya gitti...

bende şaşırdım ya 400 gr doğmuş bebek hayati tehlikeyi atlatamamış..ama sanki daha büyük gibi hatırlıyorum bende..

kızlar mızlar bana müsade bugün foruma attığım mesajın haddi hesabı yok. delirdiğim bir gün olsun bu.

ne olur benim için minnoşlarım için dua edin yarın sabah güzel haberlerle geleyim...

canım benim hadi hayırlısı inşallah. yarın inşallah ikimizde listeye ekleniriz :))

bana gelince benim biraz canım sıkkın. haftasonu lekelenmem oldu. dr. önemli değil dinlenin dedi. yarın dr a gideceğim olmasaydı iyiydi...

Canım sıkma canını ama kendinide yorma sen bir minnoş fazla taşıyorsun :)

Yani aşkolsun bende balıkım ve çok da uzun değilim biz çirkin mi oluyoz şimdi

Ben bir erkek bir kız diyorum

ben bişey sormak istiyorum erkektemı anne güzelleşirdi kızdamı...kızda güzellıgını kız alır bılıyodum ama dün biri bana sen güzelleşmısın kız dedi.aaaaaaaadelikafadulden

Vallahi bilmem ama canım benim tüm belirtilerim kız gibiydi erkek bekliyorum , yani sen ona takılma ayrıca ben eskisine göre birazcık çirkinleştim.

Canım ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğimden beri oğlan bu dedim , bana herkes ama herkes kız dedi , yediklerimden içtiklerime , vücut şeklime , yüzüme baktılar , yüzük çevirdiler ama oğlan oldu ben de acaba kız mı dedim ama oğlan olduğunu duyunca hemen toparlandım hiç de üzülmedim ,Allah sağlık sıhhat versin .. Ama annenin içinden geçirdiği cinsiyet daha doğru sanki .

o memnundurda bız ıstnabullular yarın bu durumdan hiç hoşnut olmayıp agzımızı sonuna kadar bozacagımız garantı:)

Canım biz Ankaralılar olarak baya bir saydık sövdük e yarında siz sayıp sövün :jeyyar:

Ben çok şanslıyım bin kere şükrediyorum 3. denenemde hamile kaldım , hiç bir aşerme ve bulantı yaşamadım inşallah da yaşamam ....Yatıp kalkıp şükrediyorum halime .

işte tam ıstedıgım gıbı bı bebek arabası
Jane Solo Trio Bebek Arabası Seti

Elacım bu birazcık pahalı değil mi yahu , ne gerek var böyle paralar vermeye ...Zaten çoğu araba boşuna taşınıyor bence...

Kızlar oku oku bitiremedim çoğu yeri atladım vallahi .

ZEYTıNGÖZLÜ çok teşekkür ederim. senin etrafındakilerde benimkiler gibi ısrarla kız demiş ama sen ikilemde kalmamışsın ne güzel :) bakalım akşama öğrenecegiz inşallah. dua ediyorum bir an önce saat 8 olsun diye

kızlar bebek arabası için istanbulda saraçhanede fiyatlar yarı yarıya ve aynı kalitede..hemde markalı tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…