ben de modifiye yaptırmayı düşünüyorum:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Allah iyiliğini versin Sakura. Sendende bu beklenirdi zaten :roflol::roflol:
selam kızlar döndüm ben..ya seren serengil erken doğum yapmış 24 haftalıkken mynette gördüm şimdi allah yardımcısı olsun kızı olmuş rabbim annesine babasına bağışlasın onu ya..:Saruboceq: :Saruboceq:
Sağol canımcım aynı şekilde seni de göremeyince ben merak ediyorum...Yok tatlım işim yorucu değil yapmam gereken şeyleri yine oturarak bilgisayar başında yapıyorum yani.
Valla bende en az senin kadar heyecanlıyım tatlım yaa. Büyümüştür tabii annesi gördüğünde seni bile şaşırtacak inan. Onların fasulye kadar ki hallerini hatırlıyorum da Allaha binlerce kez şükür bugünlere kadar gelebildik bundan sonrası da sorunsuz geçer inşallah hepimizin. O senin bakışının ve kendinin güzelliği tatlım.Amin canım benim...
allah yardım etsin cnm yaa hep erken oluyor onun bebişlerde
selam kızlar döndüm ben..ya seren serengil erken doğum yapmış 24 haftalıkken mynette gördüm şimdi allah yardımcısı olsun kızı olmuş rabbim annesine babasına bağışlasın onu ya..:Saruboceq: :Saruboceq:
oo 24haftalık olamaz yanlış var yazın çıktı hamileyim dedi...sonrada doğum için amerikaya gitti...
kızlar mızlar bana müsade bugün foruma attığım mesajın haddi hesabı yok. delirdiğim bir gün olsun bu.
ne olur benim için minnoşlarım için dua edin yarın sabah güzel haberlerle geleyim...
bana gelince benim biraz canım sıkkın. haftasonu lekelenmem oldu. dr. önemli değil dinlenin dedi. yarın dr a gideceğim olmasaydı iyiydi...
begüm maşallah inceciksin. göbeğin de çok güzel gidiyor.
ama bir şey diyeceğim hakikaten güzel hamile göbeği diye bir şey var. yani vücut fit göbek dimdik ve biçimli olunca nefis oluyor. bu da tabi 20li yaşlarda ince bir vücutla mümkün azcık da boy :)
dilek 2 oğlan
peti 1 kız 1 oğlan
msms biri kesin kız
gülcan 1 kız 1 oğlan
ben 1'i kesin erkek
gamma 1 kız 1 oğlan,
mozi 2 oğlan
kızlar bunlar da benim minnoşlara dair yapılan tahminler tahmin yürütmek isteyen varsa severek alırım listeye :)
ben bişey sormak istiyorum erkektemı anne güzelleşirdi kızdamı...kızda güzellıgını kız alır bılıyodum ama dün biri bana sen güzelleşmısın kız dedi.aaaaaaaadelikafadulden
ahh canım benim ne güzel yaa biri yanımda oynuyor biri karnımda onuyor diyor yerim ben onları :)) sağol canım ya nihayet biri yorum yaptı :)) hadi bakalım inşallahh canım. içimde bir ses erkek diyor benimde sürekli oğluşum diye sevesim geliyor karnımı ama etrafımdaki herkez senin kızın olacak dediği içinmidir bilinmez bazen o tarafada kayıyorum yogun olarak. bakalım inşallah bu akşam öğreniriz arkadaşım
o memnundurda bız ıstnabullular yarın bu durumdan hiç hoşnut olmayıp agzımızı sonuna kadar bozacagımız garantı:)
şaka bir yana her allahın gecesi şükrederek uyumamız lazım hepimizin. böyle bir mucizeye ulaşabildiğimiz için. hele bizler gibi böyle emek ve zahmetlerle uğraşanlar için bir iki ay içinde hamile kalanlar çok şanslı. allah her daim bu şansınızı açık etsin... maşallah
ben tedavi olurken yanında bebek, küçük bir çocuk olan bir anne baba gördüğümde hemen şunu düşünürdüm içimden. "demek yapabiliyorsunuz " :)
işte tam ıstedıgım gıbı bı bebek arabası
Jane Solo Trio Bebek Arabası Seti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?