ben de modifiye yaptırmayı düşünüyorum:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet canım ya allah korusun..akşam beklicem seni şekerim..ayy sevgilisini balkonda bekleyen kızlar gibi..çok heyecanlandım:dance:
kızlar beyin kanaması riski ile erken doğum yapmak zorunda kalmış yazık seren serengil Allah şifa versin yavrusuna bir daha evlat acısı göstermesin burdan haberi okuyabilirsiniz
Seren Serengil erken doğum yaptı - MAGAZİN - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi
ZEYTİNGÖZLÜ çok teşekkür ederim. senin etrafındakilerde benimkiler gibi ısrarla kız demiş ama sen ikilemde kalmamışsın ne güzel :) bakalım akşama öğrenecegiz inşallah. dua ediyorum bir an önce saat 8 olsun diye
ben yavaştan doktora gidiyom kızlar... herkese iyi akşamlar bebişleri kocaman öptümmm
kızlar iyi akşamlar herkese bende çıkıyorum ....
doktora gidcekler iyi haberlerle gelirler inşallahhh:Saruboceq:
kızlar bebek arabası için istanbulda saraçhanede fiyatlar yarı yarıya ve aynı kalitede..hemde markalı tavsiye ederim..
tamam canım 6:10 gibi geçiyoruz ama trafik işte fark ediyor canım 5 dak önce sonra çekmece tarafından gelen araçlara bak
canım hadi hayırlı haberle gel inşallah. iyi akşamlarben yavaştan doktora gidiyom kızlar... herkese iyi akşamlar bebişleri kocaman öptümmm
bende canım yazık kadına yaa ilk bebeğinide doğuma 3 gün kala kaybetmişti ve bu hamileliğindede ben pınar altuğ gibi meydanda dolaşamam nazardan falan çok korkarım demiş yazık o yüzden hiç görünmedi.aminn canım Rabbim kimseye yaşatmasın ve bebeğini ona bağışlasın Allah ın takdiri hiç belli olmaz Rabbim yeterki ol desin dayanabileceginizi bilsem gönderirdim 15 haftalık doğan bebek yaşıyor ve öldürmeyen Allah öldürmüyor dedirtiyor Rabbimin hikmetinden sual olunmazmışayyy çok üzüldüm... ya Allah kimseye yaşatmasın ya bebek zor yaşar gibi geliyor bana
Ne olursa olsun , canım tabiki sağlıklı olsun ama bende acaba kız olabilir mi dedim ,sonuçta ne olursa olsun o anında benimsiyorsun sabah ki yazılara baktıysa nasıl da kaynanatörlük yaptığımızı görürsün :lepi:
canım cennetin sonunda E-5 tarafında Miniço'nun yerii var kızına bişeyler bakabilrsin bazı şeyler uygun haberin olsun canım
Özgecim iyi haberlerini bekliyoruz , minnoşun eminim çok iyidir hihoyyyt
canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh dualarım hepinizle hepimiz içinKızlar bende yavaştan hazırlanıp çıkıyorum. Bebişimi görücem 1 saat sonra. Dua edin teyzoşları hayırlı haberlerle gelelim.
bebeğını gorecek arkadaslar.hadı ıyı haberlerle gelın ıns.bol bol ısleyın mınnoşları.ozlem gıderın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?