2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyi akşamlar herkese bende çıkıyorum ....
doktora gidcekler iyi haberlerle gelirler inşallahhh:Saruboceq:

evet canım ya allah korusun..akşam beklicem seni şekerim..ayy sevgilisini balkonda bekleyen kızlar gibi..çok heyecanlandım:dance:

tamam canım 6:10 gibi geçiyoruz ama trafik işte fark ediyor canım 5 dak önce sonra çekmece tarafından gelen araçlara bak

Ne olursa olsun , canım tabiki sağlıklı olsun ama bende acaba kız olabilir mi dedim ,sonuçta ne olursa olsun o anında benimsiyorsun sabah ki yazılara baktıysa nasıl da kaynanatörlük yaptığımızı görürsün :lepi:

kızlar bebek arabası için istanbulda saraçhanede fiyatlar yarı yarıya ve aynı kalitede..hemde markalı tavsiye ederim..

canım cennetin sonunda E-5 tarafında Miniço'nun yerii var kızına bişeyler bakabilrsin bazı şeyler uygun haberin olsun canım

tamam canım 6:10 gibi geçiyoruz ama trafik işte fark ediyor canım 5 dak önce sonra çekmece tarafından gelen araçlara bak

tamam canım evdeyim zaten bu akşam eşimde o saatte geliyor genelde balkonda oluyorum ama bugün sana özel çıkıcam şekerim..:enbuyukkk:

ben yavaştan doktora gidiyom kızlar... herkese iyi akşamlar bebişleri kocaman öptümmm
canım hadi hayırlı haberle gel inşallah. iyi akşamlar
ayyy çok üzüldüm... ya Allah kimseye yaşatmasın ya bebek zor yaşar gibi geliyor bana
bende canım yazık kadına yaa ilk bebeğinide doğuma 3 gün kala kaybetmişti ve bu hamileliğindede ben pınar altuğ gibi meydanda dolaşamam nazardan falan çok korkarım demiş yazık o yüzden hiç görünmedi.aminn canım Rabbim kimseye yaşatmasın ve bebeğini ona bağışlasın Allah ın takdiri hiç belli olmaz Rabbim yeterki ol desin dayanabileceginizi bilsem gönderirdim 15 haftalık doğan bebek yaşıyor ve öldürmeyen Allah öldürmüyor dedirtiyor Rabbimin hikmetinden sual olunmazmış

evet canım sağlıkla sıhhatle eli ayağı düzgün bir şekilde doğsunda hiç önemli değil benim için. sadece bir an önce akşam olsun ve bebeğimi göreyim istiyorum o kadar özledimki anlatamam sana :))

canım cennetin sonunda E-5 tarafında Miniço'nun yerii var kızına bişeyler bakabilrsin bazı şeyler uygun haberin olsun canım

biliyorum canım orayı benim abim textille uğraşıyor orayada ürün veriyormuş ama bakmadım kısmetse giderim..iş yerin ne tarafta cnm uzak mı?

Kızlar bende yavaştan hazırlanıp çıkıyorum. Bebişimi görücem 1 saat sonra. Dua edin teyzoşları hayırlı haberlerle gelelim.

bebeğını gorecek arkadaslar.hadı ıyı haberlerle gelın ıns.bol bol ısleyın mınnoşları.ozlem gıderın.

özge canım guzelhaberlerle gel inşallah. tum bebeişini görecekler hepiniz mutlu cıkın dr larınızın yanından ınsallah

Kızlar bende yavaştan hazırlanıp çıkıyorum. Bebişimi görücem 1 saat sonra. Dua edin teyzoşları hayırlı haberlerle gelelim.
canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh dualarım hepinizle hepimiz için
bebeğını gorecek arkadaslar.hadı ıyı haberlerle gelın ıns.bol bol ısleyın mınnoşları.ozlem gıderın.

teşekkür ederim kendi adıma sağol canım :)) amin inşallahhh. bakalım minnoşlar ne kadar büyümüşler. zaten bu gun gidecegiz 1 ay sonraya randevu verecekler ( şu muayne aralıkları bu kadar uzun olmak zorundamı acaba özlüyoruz kuzuları dimi ama ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…