biliyorum canım orayı benim abim textille uğraşıyor orayada ürün veriyormuş ama bakmadım kısmetse giderim..iş yerin ne tarafta cnm uzak mı?
Kızlar bende yavaştan hazırlanıp çıkıyorum. Bebişimi görücem 1 saat sonra. Dua edin teyzoşları hayırlı haberlerle gelelim.
Kızlar bende yavaştan hazırlanıp çıkıyorum. Bebişimi görücem 1 saat sonra. Dua edin teyzoşları hayırlı haberlerle gelelim.
güzel haberlerle gel canım inşallah:Saruboceq:bu arada bende saat 6 gibi hazırlanmaya başlarım 7 gibi de evden çıksak 8 e doğru orda oluruz sanırım.
Offf ya çok uykum geldi , dışarda yağmurlu ve kasvetli bir hava var , hafta sonundan sonra hiç iç açıcı değil ....
canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh dualarım hepinizle hepimiz için
teşekkür ederim kendi adıma sağol canım :)) amin inşallahhh. bakalım minnoşlar ne kadar büyümüşler. zaten bu gun gidecegiz 1 ay sonraya randevu verecekler( şu muayne aralıkları bu kadar uzun olmak zorundamı acaba özlüyoruz kuzuları dimi ama ??
hayırlı haberlerle gel inşallah canım..:Saruboceq:
canımm ya ne güsel güsel haberler gel bizi merakta bırakma olurmu bitanem
kızlar bebek arabası için istanbulda saraçhanede fiyatlar yarı yarıya ve aynı kalitede..hemde markalı tavsiye ederim..
aslında haksız sayılmaz kadın :)) ama ne yapalım bizde aralar çok uzun bizede hak versinler. geçenlerde eşime diyorum elimden gelse eve ultrason aleti alırım diye ehhh aşkım ammada yaptın haa diyor :))Bu arada canım ben dr. demiştim bir kere bu muayene aralıklarını sıklaştırsak diye , kadın bana elinizden gelse ultrasondan çıkmayacaksınız yeni nesil anneler bir tuhaf demişti., ardından da nasıl olsa 60 sene göreceksin bebeği demişti :sm_cool:
Bebişini gör el salla ona :lepi:
sağol canım inşallahhgüzel haberlerle gel canım inşallah:Saruboceq:
Saolun fıstıklar. Emsalcim sende güzel haberlerle gel
abbowww aşk-ı memnunun reklamını gördüm şimdi ayyy kopmuş bunlar resmen ya..kızlar yakında bihter hanımıda görebiliriz aramızda :CüvCüv: :roflol::roflol:
abbowww aşk-ı memnunun reklamını gördüm şimdi ayyy kopmuş bunlar resmen ya..kızlar yakında bihter hanımıda görebiliriz aramızda :CüvCüv: :roflol::roflol:
emsal inşallah sende ogrenırsın bugun. yazarkan oglun olacak gibi gectı ıcımden:)
canım benim çok sağollll inşallahhh bakalım hayırlısı Allah tan. gelir gelmez yazarım size sabah okursunuz teyzesi :))
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize dr gidicekler güzel haberlerle gelin
ecem sana el sallıcam inşallah sizin orda trafik olur uzun uzun bakarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?