2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bende saat 6 gibi hazırlanmaya başlarım 7 gibi de evden çıksak 8 e doğru orda oluruz sanırım.

teşekkür ederim kendi adıma sağol canım :)) amin inşallahhh. bakalım minnoşlar ne kadar büyümüşler. zaten bu gun gidecegiz 1 ay sonraya randevu verecekler ( şu muayne aralıkları bu kadar uzun olmak zorundamı acaba özlüyoruz kuzuları dimi ama ??[/QUOTE]

Bu arada canım ben dr. demiştim bir kere bu muayene aralıklarını sıklaştırsak diye , kadın bana elinizden gelse ultrasondan çıkmayacaksınız yeni nesil anneler bir tuhaf demişti., ardından da nasıl olsa 60 sene göreceksin bebeği demişti :sm_cool:

Bebişini gör el salla ona :lepi:

hayırlı haberlerle gel inşallah canım..:Saruboceq:

canımm ya ne güsel güsel haberler gel bizi merakta bırakma olurmu bitanem

Saolun fıstıklar. Emsalcim sende güzel haberlerle gel

abbowww aşk-ı memnunun reklamını gördüm şimdi ayyy kopmuş bunlar resmen ya..kızlar yakında bihter hanımıda görebiliriz aramızda :CüvCüv: :roflol::roflol:

aslında haksız sayılmaz kadın :)) ama ne yapalım bizde aralar çok uzun bizede hak versinler. geçenlerde eşime diyorum elimden gelse eve ultrason aleti alırım diye ehhh aşkım ammada yaptın haa diyor :))
güzel haberlerle gel canım inşallah:Saruboceq:
sağol canım inşallahh
Saolun fıstıklar. Emsalcim sende güzel haberlerle gel

sende canım :))

emsal inşallah sende ogrenırsın bugun. yazarkan oglun olacak gibi gectı ıcımden:)

abbowww aşk-ı memnunun reklamını gördüm şimdi ayyy kopmuş bunlar resmen ya..kızlar yakında bihter hanımıda görebiliriz aramızda :CüvCüv: :roflol::roflol:

O bizden önce hamile kalmıştı ama aldırdı , bence o bu gidişle bizim aramızda değilde başka kaldırımlarda dolaşcek kötükedihüso

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize dr gidicekler güzel haberlerle gelin

ecem sana el sallıcam inşallah sizin orda trafik olur uzun uzun bakarım sana

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize dr gidicekler güzel haberlerle gelin

ecem sana el sallıcam inşallah sizin orda trafik olur uzun uzun bakarım sana

merak etme hayatım yağmurlu hava trafikte kapalı ben bekliyorum seni..:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…