2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, baya döktürmüşsünüz, bademciğin yanında baş ağrısıda var, akşam da yemeğe obama gelicek ne yemek yapıcam şimdi ben.:))

Bebeğini görmeye gidecek hanımlar...
Doya doya bakın bebişlerinize hatta bizim içinde bakın özlem giderin...
ıyi haberlerle dönmenizi bekliyoruz...

ayyy koptum valla.ya ben mutfaga gırınce kendımı sapıtıom saat 6 olmuş.abboouuwwww

benid koca boşayacak valla evde enginardan başka yemek yok yapasımda yok .....

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR... HERKES GİDİYO, BEN YENİ GELEBİLİYORUM YA... GERÇİ BENİMDE MESAİ BİTECEK BİRAZDAN...
BEN DE BEBEĞİMİ GÖRMEK İSTİYOM YA.... SON 4 GÜN.....
YA BU ARADA BEN HİÇ BİŞEY HİSSETMİYORUM,BİZİM BEBEKLER BÜYÜMEDİ Mİ HALEN, HEP EŞİME DİYORUM, YOK GALİBA İÇİMDE BİŞEY... süprizzzzz

benid koca boşayacak valla evde enginardan başka yemek yok yapasımda yok .....

onu bulduguna sukretsınler valla.bu halımızle deıl mı yapıoruz opup basına koysunlar.benim de karnım cok acıktı da ondan yaptıım yoksa yapasım yoktu yani

kızlar ben cıkıorum karnım acıktı masayı hazırlıyayım bari erken yıyelım bu gece.
yarın gorusuruz.allaha emanet olun

casrum bende aynen senin gibiyim bzaen hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi göbegimde fazla büyümedi...bulantım oldugu zaman hamile oldugumu anlıyorum bu arada sen kaç haftalık hamilesin bende cuma günü bebegimi görüp kısmetse cinsiyetini ögrencem...:CüvCüv:

ben 16 haftalık sat 13 aralıktı
ama ben cinsiyetini öğrenmiştim geçen ay :) bu ay da doğrulanır bakalım :)

bilet almaya gittim geldım pek kımse kalmamış
emsal canım senın ogluşun olcak gıbı gelıyo bakalım haberını bekleyecegım çok merak ettım bütün akşam açık olurum...

sivaslı yıne senın bişey kalmamış 4 gün var benım haftaya çoook varrrrrsenağlamasenağlama

aslında 16. haftaya g,r,nce bakarız diyo doktorlar sen neden haftayı bekliyosun randevunuz öylemiydi guluncani...

aslında 16. haftaya g,r,nce bakarız diyo doktorlar sen neden haftayı bekliyosun randevunuz öylemiydi guluncani...

en son 19 unda gitmiştim şimdide o kadar bekleyemem 15 ınde falan giderim geçen p.tesi de aynı doktorum hastenede ultrasonda bakmştı ama söylememıştı....2 hafta sonra demişti

canım benim ilğin için çok teşekkür ederim bakalım akşama yazarım burda olursan sohbette ederiz. bu arada daha öncede yazdım şimdide yazayım sana hayırlı yolculuklar canım şimdiden. hayırlısı ile git gel inşallahh kendine de bebeğinede çok dikkat et Allah a emanet ol. akşama uzun uzun konuşuruz. birazdan çıkacağım 9 - 9:30 gibi gelirim sanırım. öpüyoruz sizi görüşmek üzere canım

kızlar slm bende bu perşembe günü gidip öğreneceğim cinsiyetini dayanamıyorumm...delikafadulden kızlar buarada benim göbeğim baya belli oluyor...hamileye benzedimm nihayet...:CüvCüv: ayyy neler çektikk yaa...:Saruboceq: çok şükür bittii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…