2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen haftasonu gitmiyecekmıydın ben mı karıştırdım......artık göbüşler bellı oluyo... ben burdayım diyolar bebişler

evet cansu hafta sonu gidecektim ama evimiz hafta sonu taşınacak nihayet... onun için perşembeden gideceğimm... zaten artık dayanamıyorum.....

hadi hayırlısı canım ögrenırsın cınsiyetıde az kalmış bişey kalmadı 3 gün....

evet 3 günn ohh beaaa.. darısı sana inşallahh... senınde bişey kalmadıı...:)

ben haftaya gidecegim canım benım 10 gün falan var diyelım ehhh işte azalıyo günler özledım kuzucuguma yaaaa

kızlar nisan anneleri baya dökülmüş yaa.. 21 kişi doğum yapmışş... ayyy ne güzell...kuzucuklarına kavuştular..

emsal hadi seni beklıyoruz hayırlı haberler ile gel saat 9bucuk oldu

Emsalcim valla canım bende en çok bu saate kadar bekleyebildim seni. Artık çıkıyorum. Umarım herşey yolundadır canım. Yarın iyi haberlerini duymak için dua edicem bu gece...

hoşbulduk kızlar. Evet artık bir prensesim olcağı kesinleşti. Bacaklarını açtı gösterdi kuzucum :) 230 gr. 19 cm olmuş. Herşey yolunda. Gayet sağlıklıymış. Annesinin kuzusu bir hıçkırıyor bir parmak emiyordu :) baya güldürdü beni. 1 kilo almışım. Biraz tuzu kesmem gerekliymiş. Sanırım ödeme müsait bir yapıdaymışım. Allaha şükür gördük geldik bebeğimizi. Darısı hepinizin başına canlarım banim.

kurban olsun didem teyzesi ona yerim ben o kalem parmaklarını..gözün aydın arkadaşım darısı başımıza..
ama emsal gelmedi daha merak ettim ya inşallah iyi geçmiştir onunda..

özgecim hayılrı olsun canım kesinleşmış prensesın nasılda büyümüş ya 20 cm olmuş nerdeyse....maşallah diyelım yavruna yesin onu teyzesi parmakta :ecrin_bebek:emermış oyyy oy

kurban olsun didem teyzesi ona yerim ben o kalem parmaklarını..gözün aydın arkadaşım darısı başımıza..
ama emsal gelmedi daha merak ettim ya inşallah iyi geçmiştir onunda..

özgecim hayılrı olsun canım kesinleşmış prensesın nasılda büyümüş ya 20 cm olmuş nerdeyse....maşallah diyelım yavruna yesin onu teyzesi parmakta :ecrin_bebek:emermış oyyy oy

Tşk ederiz teyzoşları :) büyümüş valla benim kızım maşallah. İnş. emsalde iyi haberlerle gelir.

kızlarrr ben geldim baya geç aldı dr. muayneye saat 10da eve geldik sonrada nete bağlanmaya çalıştım derken geçiktim arkadaşlar. DıLEK CıM kıyamam size bennn. ECEM CıM GÜLCAN CIM hepiniz çok sağolun.hepinizi çok seviyorum yaa düşünülmek merak edilmek çok güzell Allah hepinizin gönlüne göre versin veeeee beklenen haberrr kızım oluyorrrrrrr EYLÜL üm geliyorr :)) dr.um yanılgı paylarımız olsada bu haftalarda kız sanırım erkek belirtisi yok dedi :)) doğumumuz 4 eylül de olacakmış ama ne yazık ki sezeryan olacak dedi dr.um inşallah hayırlısı ile kızımı kucağıma alacağım günleri göstersin Rabbim

tşkler kızlar kendımı gordugume sevındım kızlarda yetışıyor erkekleremaşallah allah nazardan saklasın

Tşk ederiz teyzoşları :) büyümüş valla benim kızım maşallah. İnş. emsalde iyi haberlerle gelir.

canım benim senide çok tebrik ederim Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallahhh. bizi düşündüğün içinde çok teşekkür ederiz teyzesi :)) bende sendenim benimde prensesim geliyor :))

ikinizde yuzunuz gülerek geldınız ne guzel. saglıkla kucagınbıza almak nasip etsin Allah çok sevındım kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…