2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ıkınız adınada cok sevındım allahım kucagımızada almayı nasıp etsın. emsalcım meraktan bu saatte nete gırdım. tahmınım tutmadı yanılmısım. ılk bebısın bır prenses keyfını cıkar bence tekrar tebrıkler kızla ıkınızede

ikinizde yuzunuz gülerek geldınız ne guzel. saglıkla kucagınbıza almak nasip etsin Allah çok sevındım kızlar.
canım teşekkür ederim amin inşallahhhh

sağol arkadaşım bu saatte düşünüp gelmişsin :)) hiç önemli değil benim için her halükarda çok mutluyum ben anne oluyorum en sonunda Rabbim bana annelik duygusunu yaşattı ya binlerce kere şükürler olsun.Rabbim dileyen bekleyeb herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahh. inşallahh hapimiz sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucaklarımıza alırız canım

aminn tatlımmmmm
canımmmmm çoooooooooooooook sevindim prensese
bebeğin sağlıklı olsunda sezeryan olsun annesi

bitanemmm en azından artık bizi şaşıtmıyacak prenses.

ayyyyyy bak ne güsel sağlığı iyiymiş maşallah büyümüşte şükürler olsun.

ben o kuzunun parmakalarını ısırırım yerim ben onun hıçkıran ağzını ayyy kim bilir ne tatlıydı. bende hıçkırırken de gördüm parmağını emerken de çok tatlı oluyorlar demi. bide insanın hiç masadan kalkıp bebeğinden ayrılası gelmiyor eminim şimdiden özledin kızını

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar herkes nasıl? umarım herkes iyidir hala tülayı merak ediyorum ama olsun gelir yoktur bişiy

bebeklerler nasıl? ben her sabah bu günde bitsin diyorum bebeğime Allahın izniyle bir gün daha yaklaşmak bile heyecan veriyor kızlar

Kızlar iyi haberlerle aramıza tekrar dönmenize nasıl sevindiğimi anlatamam. Hepimizin gözüaydın. İki prensesimizde iyiymiş.Allah hiç bozmasın.Emsalcim demek prensesime bir prenses daha geliyor hem belki de adaşı olacak bir prenses:))) Çok mutlu oldum var ya canım sabah sabah. Benim doğum tarihimde o aralara dnk düşüyor aslında ama bende sezeryan düşündüğüm için hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapacağız. Bir de aynı gün yaparmışız:))) Ben büyük bir zevkle seni hemen cinsiyet listesine ekleyeyim şimdi canım benim.

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek 20-emsalll35………………..kız
21-glcnsyt...........erkek
22-tıgerboxer........erkek
23-aslıhanyılmaz...erkek
24-nevestabircan ....erkek
25-telli..................erkek

Günaydın canım. Umarım dediğin gibi Tülayda iyidir inşallah canım. O doktora falan mı gidecekti yoksa uzun zamandır aramızda değil diye mi merak ediyorsun? Ayy canım bende aynen hergün sanki teskere bekleyen asker gibi gün sayıyorum:)))

Ben önümüzde ki haftaya gidicem dr. oğluşumu görücem inşallah , çok merak ediyorum büyüdümü diye annesinin karnı maşallah kocaman oldu ama acaba o ne durumda ??

günaydın güzel anneler

emsal ve mozijiku çok sevindim bebişlerinize maşallah

bu arada akşam ecem uzaktanda olsa gördüm el salladık bir birimize artık her akşam geçerken bakıcam çok güzel anne olucak :)

dilek bir an önce eylül olsun.... bebeklerimize kavuşalım.

tülay msne giriyordu ve her gü yazardı dün girmedi formada girmedi 10 nisanda gidicekti doktora merak ettim.

prenses napıyo fıstıkın?

benim paşa iyidir Allah'ın izniyle

Evet yaaa Eylül gelsin artık...Daha nisan bitse bile önümüzde ne kadar uzun bir zaman var yaaa(( Zaman geçmek bilmiyor. Prensesim iyi sanki göbüşümü biraz daha büyüttü gibime geliyor teyzesi:)) Onlar hep iyi olsunlar tatlım onlar iyi olursa bizde iyi oluruz çünkü. Allah bugünlerimizi aratmasın.

günaydın canım nasılsın?

gunaydın hanımlar,cok mutlu ve saglıklı bı gun olmasını dılıorum herkese.
özgee ve emsal cok sevındım bebeklerınızın ıyı olmasına.masallah kocaman olmuslar.ayrıca kızlarınız oluomus onu da yrıyeten tebrık ederım.hayırlı olsun yavrularınız
[/B]

günaydın kızlar..... umarım hepimiz için güzel birgün olur... dün kızımı gördüm ellerini,kollarını , ayaklarını herşeyini gördüm.. parmaklarını bile saydık tek tek.. kıpır kıpırdı yaramazım .. çok mutluyum çokk hihoyyytdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…