hoşbulduk kızlar. Evet artık bir prensesim olcağı kesinleşti. Bacaklarını açtı gösterdi kuzucum :) 230 gr. 19 cm olmuş. Herşey yolunda. Gayet sağlıklıymış. Annesinin kuzusu bir hıçkırıyor bir parmak emiyordu :) baya güldürdü beni. 1 kilo almışım. Biraz tuzu kesmem gerekliymiş. Sanırım ödeme müsait bir yapıdaymışım. Allaha şükür gördük geldik bebeğimizi. Darısı hepinizin başına canlarım banim.
kızlarrr ben geldim baya geç aldı dr. muayneye saat 10da eve geldik sonrada nete bağlanmaya çalıştım derken geçiktim arkadaşlar. DİLEK CİM kıyamam size bennn. ECEM CİM GÜLCAN CIM hepiniz çok sağolun.hepinizi çok seviyorum yaa düşünülmek merak edilmek çok güzell Allah hepinizin gönlüne göre versin veeeee beklenen haberrr kızım oluyorrrrrrr EYLÜL üm geliyorr :)) dr.um yanılgı paylarımız olsada bu haftalarda kız sanırım erkek belirtisi yok dedi :)) doğumumuz 4 eylül de olacakmış ama ne yazık ki sezeryan olacak dedi dr.um inşallah hayırlısı ile kızımı kucağıma alacağım günleri göstersin Rabbim
canım teşekkür ederim amin inşallahhhhikinizde yuzunuz gülerek geldınız ne guzel. saglıkla kucagınbıza almak nasip etsin Allah çok sevındım kızlar.
ıkınız adınada cok sevındım allahım kucagımızada almayı nasıp etsın. emsalcım meraktan bu saatte nete gırdım. tahmınım tutmadı yanılmısım. ılk bebısın bır prenses keyfını cıkar bence tekrar tebrıkler kızla ıkınızede
kızlarrr ben geldim baya geç aldı dr. muayneye saat 10da eve geldik sonrada nete bağlanmaya çalıştım derken geçiktim arkadaşlar. DİLEK CİM kıyamam size bennn. ECEM CİM GÜLCAN CIM hepiniz çok sağolun.hepinizi çok seviyorum yaa düşünülmek merak edilmek çok güzell Allah hepinizin gönlüne göre versin veeeee beklenen haberrr kızım oluyorrrrrrr EYLÜL üm geliyorr :)) dr.um yanılgı paylarımız olsada bu haftalarda kız sanırım erkek belirtisi yok dedi :)) doğumumuz 4 eylül de olacakmış ama ne yazık ki sezeryan olacak dedi dr.um inşallah hayırlısı ile kızımı kucağıma alacağım günleri göstersin Rabbim
hoşbulduk kızlar. Evet artık bir prensesim olcağı kesinleşti. Bacaklarını açtı gösterdi kuzucum :) 230 gr. 19 cm olmuş. Herşey yolunda. Gayet sağlıklıymış. Annesinin kuzusu bir hıçkırıyor bir parmak emiyordu :) baya güldürdü beni. 1 kilo almışım. Biraz tuzu kesmem gerekliymiş. Sanırım ödeme müsait bir yapıdaymışım. Allaha şükür gördük geldik bebeğimizi. Darısı hepinizin başına canlarım banim.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar herkes nasıl? umarım herkes iyidir hala tülayı merak ediyorum ama olsun gelir yoktur bişiy
bebeklerler nasıl? ben her sabah bu günde bitsin diyorum bebeğime Allahın izniyle bir gün daha yaklaşmak bile heyecan veriyor kızlar
Günaydın canım. Umarım dediğin gibi Tülayda iyidir inşallah canım. O doktora falan mı gidecekti yoksa uzun zamandır aramızda değil diye mi merak ediyorsun? Ayy canım bende aynen hergün sanki teskere bekleyen asker gibi gün sayıyorum:)))
Ben önümüzde ki haftaya gidicem dr. oğluşumu görücem inşallah , çok merak ediyorum büyüdümü diye annesinin karnı maşallah kocaman oldu ama acaba o ne durumda ??
dilek bir an önce eylül olsun.... bebeklerimize kavuşalım.
tülay msne giriyordu ve her gü yazardı dün girmedi formada girmedi 10 nisanda gidicekti doktora merak ettim.
prenses napıyo fıstıkın?
benim paşa iyidir Allah'ın izniyle
günaydın güzel anneler
emsal ve mozijiku çok sevindim bebişlerinize maşallah
bu arada akşam ecem uzaktanda olsa gördüm el salladık bir birimize artık her akşam geçerken bakıcam çok güzel anne olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?