2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım haklısın doğru söylüyosun Allah sabır versin göz açıp kapayıncaya kadar geçsin günlerr

yerim o kuzunun parmaklarını ayy cnaım ne kadar mutlu oldun kimbilir ben bile çok sevindim inanhihoyyyt:sm_cool:

günaydın kuzuların güzel anneleri nasılsınız bugün?
emsalcim ve özgecim güzel haberlerle gelmenize çok sevindim...
bende cumayı iple çekiyorum cuma olsada doktora gidip bi görsem kuzumu....

günaydın kuzuların güzel anneleri nasılsınız bugün?
emsalcim ve özgecim güzel haberlerle gelmenize çok sevindim...
bende cumayı iple çekiyorum cuma olsada doktora gidip bi görsem kuzumu....

gunaydın begumcum.cuma mı gıdıosun hadı ıns sende gusel haberler getr bıze.cok saglıklı bı kızın olucagını mujdele.ben de 18 nısanda gıdıcem cok var daha

yerim o kuzunun parmaklarını ayy cnaım ne kadar mutlu oldun kimbilir ben bile çok sevindim inanhihoyyyt:sm_cool:

evet yaa içim nasıl rahatladı anlatamam .. allah korusun arkadaşımın bebğinin parmakları eksik doğmuştu çok korkuyodum.. şimdi rahatladım.. darısı bütün bebişlerimize inşallah

Günaydın fıstıklar :sm_cool: Herkesler iyidir inşallah.

Emsalcim Çingenecim çok sevindim canlarım prenseslerinize. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsina.s.

Msms hzenbil Bircancım Dilekcim Yasemincim Sad Elacım Begümcüm , hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım. Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah.a.s.

naber canım günaydınn

iyiyiz canım siz nasılsınuız? benımkı karnımı çok kasıyo aksamları. siz benden ilerdesiniz varmı boyle bısey

benimde akşamları karnım çatlayacak gibi oluyo... bazen gündüzleride oluyo ama normal .. bebişlerimizhızla büyüyo annesi.. yer açıyo kendine

benimde çok sık değil. bazen oluyor ama oturamıyorum bıle:) illa uzun oturmamı emrediyor içerden bende söz dinleyen bır anneyım:)

iyiyiz canım siz nasılsınuız? benımkı karnımı çok kasıyo aksamları. siz benden ilerdesiniz varmı boyle bısey

canım ben aksam catlıcak gıbıydım.cok yemek yemememe ragmen ozellıkle ust karnım o kadar gerılıo gıbı hıssedıorum kı son ayları dusununce o zaman yarılırım dıorum.yanı gobek delıgımın 4-5 parmak ustune denk gelıo soyledıgım yerler

Hepinize günaydın kızlar..Bu aralar gerginim canım hiç bilgisayarın başında oturmak istemiyor..Bu yüzden uzun zamandır yazamaıyodum..ya bişe sorcam doktorum bana nisanın 17.sinde gel amniosentez testi yapıcaz demişti....Şimdi bu testin neden yapıldığını öğrenince morelim bozuldu
Aranızda bu testi yaptıran var mı???

bırcan ıyıyız allaha sukur canım.sen de ıyısın masallah tosununla.
cıngene gozun aydın canımbebegın ıyımıs cok sevındım

valla bende dün onu düşündüm ela. şimdi boyleyım daha yarılamadım bıle. ılerısı nasıl olacak dedım.. benım gobek delıgı ustu değilde karnım çok fena gerıldı. dr 16. haftada rahım buyur agrıda yapabılır dedı. 15+ dayım ama 16 sayılıyor ya bırde 5 gun ılerde kuzum acaba ondan mı dıyorum.

canım bızden yaptıran yok.ama ben agustos annelerını de takıp edıorum orda aftabrunun rıskı 1/76 mı ne cıkmıstı o yaptrdı.ama sonra kızında hıcbısey olmadıgı anlasıldı.cok saglıklıymış.senın rıskın mı fazla cıktı nıe amnıo onerdı doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…