Evet yaaa Eylül gelsin artık...Daha nisan bitse bile önümüzde ne kadar uzun bir zaman var yaaa(( Zaman geçmek bilmiyor. Prensesim iyi sanki göbüşümü biraz daha büyüttü gibime geliyor teyzesi:)) Onlar hep iyi olsunlar tatlım onlar iyi olursa bizde iyi oluruz çünkü. Allah bugünlerimizi aratmasın.
günaydın kızlarr. hepinize güzell bir gun dilerim..
günaydın kızlar..... umarım hepimiz için güzel birgün olur... dün kızımı gördüm ellerini,kollarını , ayaklarını herşeyini gördüm.. parmaklarını bile saydık tek tek.. kıpır kıpırdı yaramazım .. çok mutluyum çokk hihoyyytdelikafadulden
günaydın güzel annişler
çok güzel bir gün diliyorum....
günaydın kuzuların güzel anneleri nasılsınız bugün?
emsalcim ve özgecim güzel haberlerle gelmenize çok sevindim...
bende cumayı iple çekiyorum cuma olsada doktora gidip bi görsem kuzumu....
yerim o kuzunun parmaklarını ayy cnaım ne kadar mutlu oldun kimbilir ben bile çok sevindim inanhihoyyyt:sm_cool:
günaydınnn canım nabersin nasılsın? bebekin nasıl:CüvCüv:?
gunaydın hanımlar,cok mutlu ve saglıklı bı gun olmasını dılıorum herkese.
özgee ve emsal cok sevındım bebeklerınızın ıyı olmasına.masallah kocaman olmuslar.ayrıca kızlarınız oluomus onu da yrıyeten tebrık ederım.hayırlı olsun yavrularınız[/B]
iyiyiz canım siz nasılsınuız? benımkı karnımı çok kasıyo aksamları. siz benden ilerdesiniz varmı boyle bısey
iyiyiz canım siz nasılsınuız? benımkı karnımı çok kasıyo aksamları. siz benden ilerdesiniz varmı boyle bısey
canım ben aksam catlıcak gıbıydım.cok yemek yemememe ragmen ozellıkle ust karnım o kadar gerılıo gıbı hıssedıorum kı son ayları dusununce o zaman yarılırım dıorum.yanı gobek delıgımın 4-5 parmak ustune denk gelıo soyledıgım yerler
Hepinize günaydın kızlar..Bu aralar gerginim canım hiç bilgisayarın başında oturmak istemiyor..Bu yüzden uzun zamandır yazamaıyodum..ya bişe sorcam doktorum bana nisanın 17.sinde gel amniosentez testi yapıcaz demişti....Şimdi bu testin neden yapıldığını öğrenince morelim bozuldu
Aranızda bu testi yaptıran var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?