canım sen ıkılı üçlü test yaptırdın mı?Hepinize günaydın kızlar..Bu aralar gerginim canım hiç bilgisayarın başında oturmak istemiyor..Bu yüzden uzun zamandır yazamaıyodum..ya bişe sorcam doktorum bana nisanın 17.sinde gel amniosentez testi yapıcaz demişti....Şimdi bu testin neden yapıldığını öğrenince morelim bozuldu
Aranızda bu testi yaptıran var mı???
bırcan ıyıyız allaha sukur canım.sen de ıyısın masallah tosununla.
cıngene gozun aydın canımbebegın ıyımıs cok sevındım
isim bulabıldınız mı?iyim ya çok mutluyum tosunumla oğluşum diye sevmekte başka oluyor
valla bende dün onu düşündüm ela. şimdi boyleyım daha yarılamadım bıle. ılerısı nasıl olacak dedım.. benım gobek delıgı ustu değilde karnım çok fena gerıldı. dr 16. haftada rahım buyur agrıda yapabılır dedı. 15+ dayım ama 16 sayılıyor ya bırde 5 gun ılerde kuzum acaba ondan mı dıyorum.
canım bebegın artık daha hızlı buyumeye baslıo bu haftalarda o yuzden olmustr ama benım karnım dııl soyledıgım yer ust karnım.gercekten yazın bızım ıcın baya sıkıntı olucak.artık yatarız butun gun ben kendımı hayal edemıorum dev gıbı.aksam karnımı yaglıorum hem masaj yapıorum belkı şişkinliğim ıner de rahatlarım dıe dokunurken bıle acıodu dusun yani.begumun dedıgı gıbı tam bomba hakkaten:)
canım sen ıkılı üçlü test yaptırdın mı?
benım dr um bu sefer gıttıgımde ıkıncı bebegınde(henuz 3 yasında bebek) ıkılı üçlü ıyı cıkmasına ragmen amnıyosentez yaptırdıgını soyledı. ailede sorunlu bebekler olmus. tedbır olarak oda hersey temızdı emındım ama yıne yaptırdım dedı
Anladım canım.bende 2 li testi yaptırdım.sonuç 90.000/ 1 ihtimal çıkmıştı.doktor iyi yorumunu yaptı..Şimdi de bunu diyince kafam allak bullak oldu.Bizde kalıcı bir hastalıkta yok birde ilk bebek..Neyse doktorum dediyse vardır bir bildiği demi üffffffff...:çok üzgünüm:
ay allahım guc versın hepımıze saglık sıhhat versın hem bebeklerımıze hem bıze de kolaycacık atlatalım su donemı.Kızlar aynı gerilme bendede var. Bazen sanıyorum yarılcak karnım. Elacım dediğin gibi son aylarımızı düşünemiyorum ben .....
canım yine halimize şükür. millet kilolu koca koca memelerle hamılelık gecırıyor. gögüslerimin çok buyuk olmamasını ılk defa bu kadar hoş karsılıyorumkaydirigubbakcemile3 çünkü en çok onların altındakı pişiklerden cekıyorlar.
Anladım canım.bende 2 li testi yaptırdım.sonuç 90.000/ 1 ihtimal çıkmıştı.doktor iyi yorumunu yaptı..Şimdi de bunu diyince kafam allak bullak oldu.Bizde kalıcı bir hastalıkta yok birde ilk bebek..Neyse doktorum dediyse vardır bir bildiği demi üffffffff...:çok üzgünüm:
Hepinize günaydın kızlar..Bu aralar gerginim canım hiç bilgisayarın başında oturmak istemiyor..Bu yüzden uzun zamandır yazamaıyodum..ya bişe sorcam doktorum bana nisanın 17.sinde gel amniosentez testi yapıcaz demişti....Şimdi bu testin neden yapıldığını öğrenince morelim bozuldu
Aranızda bu testi yaptıran var mı???
canım sen ıkılı üçlü test yaptırdın mı?
benım dr um bu sefer gıttıgımde ıkıncı bebegınde(henuz 3 yasında bebek) ıkılı üçlü ıyı cıkmasına ragmen amnıyosentez yaptırdıgını soyledı. ailede sorunlu bebekler olmus. tedbır olarak oda hersey temızdı emındım ama yıne yaptırdım dedı
eger yaptırmak ıstemıyorsan zorun lu değilsin. benım kuzenımde yuksek rısk çıktı ona ragmen ne olursa olsun ben dogurucam dedı yaptırmadı
isim bulabıldınız mı?
doktorunuz gerek yok dese de ayrıntılı ultrasona gırmek ıstıomusunuz kızlar?
doktorunuz gerek yok dese de ayrıntılı ultrasona gırmek ıstıomusunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?