2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen ıkılı üçlü test yaptırdın mı?
benım dr um bu sefer gıttıgımde ıkıncı bebegınde(henuz 3 yasında bebek) ıkılı üçlü ıyı cıkmasına ragmen amnıyosentez yaptırdıgını soyledı. ailede sorunlu bebekler olmus. tedbır olarak oda hersey temızdı emındım ama yıne yaptırdım dedı

canım bebegın artık daha hızlı buyumeye baslıo bu haftalarda o yuzden olmustr ama benım karnım dııl soyledıgım yer ust karnım.gercekten yazın bızım ıcın baya sıkıntı olucak.artık yatarız butun gun ben kendımı hayal edemıorum dev gıbı.aksam karnımı yaglıorum hem masaj yapıorum belkı şişkinliğim ıner de rahatlarım dıe dokunurken bıle acıodu dusun yani.begumun dedıgı gıbı tam bomba hakkaten:)

Kızlar aynı gerilme bendede var. Bazen sanıyorum yarılcak karnım. Elacım dediğin gibi son aylarımızı düşünemiyorum ben .....

canım yine halimize şükür. millet kilolu koca koca memelerle hamılelık gecırıyor. gögüslerimin çok buyuk olmamasını ılk defa bu kadar hoş karsılıyorumkaydirigubbakcemile3 çünkü en çok onların altındakı pişiklerden cekıyorlar.

Anladım canım.bende 2 li testi yaptırdım.sonuç 90.000/ 1 ihtimal çıkmıştı.doktor iyi yorumunu yaptı..Şimdi de bunu diyince kafam allak bullak oldu.Bizde kalıcı bir hastalıkta yok birde ilk bebek..Neyse doktorum dediyse vardır bir bildiği demi üffffffff...:çok üzgünüm:

eger yaptırmak ıstemıyorsan zorun lu değilsin. benım kuzenımde yuksek rısk çıktı ona ragmen ne olursa olsun ben dogurucam dedı yaptırmadı

Kızlar aynı gerilme bendede var. Bazen sanıyorum yarılcak karnım. Elacım dediğin gibi son aylarımızı düşünemiyorum ben .....
ay allahım guc versın hepımıze saglık sıhhat versın hem bebeklerımıze hem bıze de kolaycacık atlatalım su donemı.

evet ya allahtan buyuk deıller cok.bı de onların agırlıgı olacaktı:bboişkler de cabası:bbo:

bence de yaptrmak zorunda dıılsın.hem baska doktora da bı goster bazen soyledıklerı degısıo.hem amnıoda duşuk rıskı de var onu da dusun.

Riskinde fazla çıkmamışki cnm. Neden böyle dedi acaba doktorun? benim riskim bile 10.000/1 çıkmıştı. Doktor iyi dedi :uhm:

Tatlım geçmiş olsun. Doktorun niye acaba öyle birşey önerdi? Normalde ikili test ve üçlü testte sonuçlar güzelse amniyosentez önermiyorlar. Çünkü amniyosentezin riskleri var.
Eğer doktorun ikili ve üçlü yapmayıp direk amniyosentez istediyse bence sakın başka bir doktora gözükmeden yaptırma canım.

cnm üzme kendini dr bildiği bişey vardır ama doğanda mı yaptırcaksın bu arada benide detaylı ultrasyona gönderdi dr bakırköyde birine gidicem herşeyi iyice araştırıyorlar dr dra değişiyor canım onun için iyi düşün iyi olsun ama dr sor bunu neden istediğini bu tarz şeyleri istemesi için sebep neyse seninle paylaşmalı bence bu arada çok güzel anne olucaksın akşam fazla göremedim ama çok cicisin

eger yaptırmak ıstemıyorsan zorun lu değilsin. benım kuzenımde yuksek rısk çıktı ona ragmen ne olursa olsun ben dogurucam dedı yaptırmadı

sğl canım verdiğin bilgiler için kontrole gittiğimde doktorumla konuşup bir karara bağlarım artık....hakkımda herşeyin hayırlısı......

Benimde karnım akşamları çok geriliyor...sanki çatlıyacakmış gibi hissdiyorum..ama 2 haftadır bebe yağını sürüp yatıyorum..o gerginlik hissi yok oluyor.sürmediğim zaman ise yine aynı.sizdeki gerilmeler sürmenize rağmen hala deva ediyor mu?

Kızlar göbek aynen benim de şişiyor akşamları sanki patlayacak gibi benim bir de göğüslerim büyüdü zaten küçük değildi geçen yağlarken bir baktım alt rafında çatlağa benzer bir şeyler oluşmuş öyle bir çığlık atmışım ki,eşim bişey oldu sandı umarım daha fazla olmaz mirmirmirmir

isim bulabıldınız mı?

babası mustafa kemal koymak istiyor. Tam Atatürkçü bizimki
ama eşimin amcasının ismide mustafa Kemal. eniştesi var mustafa. kuzeni var mustafa o yüzden koymak istemiyorum iki isimde istemiyorum ben ama kızdı bana ne sitersen koy dedi bende düşünüyrum bakalım

doktorunuz gerek yok dese de ayrıntılı ultrasona gırmek ıstıomusunuz kızlar?

ayrıntılı ultrason derken şu keyfi girilen 4 boyutlumu yoksa hanı kalbının damarlarına kadar bakılan ultrasona mı? bu 5. aydakını yaptırmak gerekıyor. benım dr um zaten soyledı. ozaman 2 lı testte gıttıgım prof ıle bır kez daha gporusucez. 4 boyutluda bize hatıra olarak kalacagından gırces

kızlar hepinize teşekkürler yorumlarınız için...bende şimdi zaralarını okuyodumda iyice korktum.. 17 sinde herşey bir sonuca ulaşır artık..eğer keyfi bir istemeyse bende yaptırmayı düşünmüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…