2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet tatlım yaa bulantı demeyelimde daha çok mide ekşimesi ve yanması diyelim. Midem daima rahatsız ve ağır yemekler yediğimde özellikle, mutlaka bulanıyor ve çıkarıyorum.
Seninki ne durumda?

kuşum gaviscon iç çekme şu yanmayı ya.bütün doktorlar öneriyor.o olmasa ben yandım yani.

ecem daha iyi bosver bakarlar koltuklar yaş.ohh senı de alırlar belkı dısarı cıkarsınız.olaya ıyı tarafından bak hıc canını sıkma.

Kızlar bir derdiiim var tutamam içimdeeeeeeee diye şarkı varya işte bugunlerde benim şarkım. nolur bir akıl verin. Ben özel okulda idari kadrodayım.2 kere istifa edip geri döndüm 1 sene sonra geri aynı pozisyona geri geldim. Şimdi okullarda bilirsiniz kontrat yenileme dönemi ve ben napcam bilmiyourm.yerime biri gelse benim için sorun degil ama gelen bolumu dagıtırmı diye korkuyorum (ki geçen sene oldu ancak toparladım insanları), çalışırsam bebişe bakıcı bakacak, part time çalış diyor kurucu ama müdür 2.dönem full time gel diyor..2.dönem gitsem bile bebiş daha 4-5 aylık olacak yine biriine birakacam Eşim derki ya bebegin huyu suyu değişirse diye . Ben napcam yaaa .. Bir yandan kızım napcan çalışacaksın diyorum otur bebişin keyfini çıkar...Bi akıl verin.
Aranızda çalışmaya devam edecek olan varmı????

ben çalışıcam canım. bir çok çalışan annenın bebegı nasıl buyuduyse benım oğlumda oyle buyuyecek

Evet tatlım yaa bulantı demeyelimde daha çok mide ekşimesi ve yanması diyelim. Midem daima rahatsız ve ağır yemekler yediğimde özellikle, mutlaka bulanıyor ve çıkarıyorum.
Seninki ne durumda?

ben çıkartmıyorumda genelde hep miğdem rahatsız bulanıyor acıkınca çok kötü oluyor yeyince yine kötü oluyor anlamadım

ne güsel canım ya ayy ben pek hissetmiyorum bazende hiç hissetmiyorum bir an önce hep hissetmek istiyorum

benim bir oğlum daha var seneye ilkokula başlıcak tabi bende doğum yapıcam..Şuan çalışıyorum ama büyük ihtimalle doğumdan sonra çalışmıcam...

valla canım el mecbur çalışacağız bebeklerimize daha iyi yaşam koşulları sağlamak adına zeytingözlü ve ben vicdan azabımızı yeni aşmıştık sen açtın gene bu konuyu yüreğim dağlandı şaka bir yana zor bir durum keşke çalışmak durumunda olmasak ve her anlarını yaşayabilsek ama benim gözüm arkada kalmaz Allahım nasip ederse anneciğim bakacak

bende çalışıcam canım hayat şartları bebeğim için

Ben seni yönlendirmek istemem ama bence önceliği bebeğine vermelisin. Ben de çalışıyorum, doğuma kadar ne kadar gelebilirsem geleceğim işe. Fakat doğumdan sonra 3 yıl bebeğimle ilgilenmek istiyorum. Eşimin geliri de iyi değil ama idare edeceğiz bir şekilde. Çocukların kişiliği ilk 3 yılda oturuyor. Bunu gözardı etme derim. Düşünsene bebeğin yürüyecek yanında başkası olacak. Belki ilk kez anne diyecek, yine yanında başkası olacak. Çalışmak için zorunluluğun yoksa bence biraz düşün derim...

ecem daha iyi bosver bakarlar koltuklar yaş.ohh senı de alırlar belkı dısarı cıkarsınız.olaya ıyı tarafından bak hıc canını sıkma.

güzelim gelsinler başımın üstünde yerleri var ama bitanesinin eşi var tövbe yarabbim beni günaha sokucak şimdi her geldiğinde evimi didik didik eder dolap içlerime kadar..şimdi hamileyim ya bilerek haber verdirmemiştir o bakalım didem hamileyken evi ne alemde diye..ya insana zorla kötü düşündürüyorlar..ben o kızdan çok çektim ya bak yine eskiler geliyor aklıma..kocası bir koltukta ben bir koltukta oturuyoruz o nedense hep berkayın yanında..mesela yemek yeriz tabağı artar kocası varken bizimkine sorar ayyy berkay bunu yermisin diye..şeytan diyor al o tabağı vur kadının kafasına..bak valla kas katı kesildim..akşam beni zorlu saatler bekliyor kızlar..

oğlumda hep çalıştım hiç birşeyinde yanında olamadım..Hasta oldu ilgilenemedim..Onun hakkını nasıl ödücem içimde vizdan azabı var bu yüzden bebeğimde çalışmayı düşünmüyorum...

hayat şartları gereği aramızda çalışıcak çok arkadaş var ben çalışmıcam tabi ekstra bi durum olmazsa ki benim işimde ara vermeye hiç gelmez iki sene sonra aman durum kötü çalışmam lazım desem dönmem zor olur iş hayatıma ama seninde durumun müsaitse çalışman geerekmiyosa bebeğinle vakit geçirmen herşeye değer bence

ben çok kıskancım o yüzden yorum yapmayayım :jeyyar:...o tabak başına kesin geçerdi hihoyyyt

ayy valla iki üç laf sokar öyle yollarım ben o kadını aaaaaaaaaaaaaaaaaaa salon kadını çizgimden direk kayarım vallaaaa

canım sen hamıle oldugun ıcın.sana hersey mübah.cok mu canını sıktı agzının payını verırver hamılelıgıne verırler onlar da.hiiç canını sıkma.isterse evını b.. goturuodu desınler sallama bence.hatta ben agırlasıorum yavas yavas sen bana yardımcı olurmusun bılemne de onu da calıstr.gıcık oldum kadınaklava:

Ecem ben senin yerinde olsam bu akşam bir cıngar çıkarır bi dahada görüşmem deli kadın

kızlar ya ben çok oturunca bebeğin yeri biraz sıkışıyor ya o zaman oynadığını hissediyorum bakın şimdi hissediyorum bişeyler...kayıyor gibi ...sanki karnıma bişeyler değiyor..

ahh ahh bide beni düşünün..bunlar bizden önce evlendi nikahı olacağı gün beni çağırmadı ve benim o zamanki nişanlım şimdiki kocam gitti..neymiş efendim arkadaşının hatrı varmış onun şahidi olmuş..daha neler neler hele çeyizim serileceği gün sanki onu çağıran olmuş kaynanam gibi tepemdeydi ne çeyiz getirdim diye..biz evlendikten sonra ilk geldiklerinde hanım yatak odama girdi dolaplarıma bakmaya sonra benim hani hepimizde olan seten geceliklerim askıda asılıydı ve bana şöyle dedi ayyy sen bu kadar şeyi giyiyormusun eşinin ismini şimdi vermeyim reklam olmasın benim kocam benden hiç böyle şeyler istemez dedi..bende o zaman ya sende ya da kocanda sorun var dedim iyi dememişmiyim bacılarım...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…