güzelim gelsinler başımın üstünde yerleri var ama bitanesinin eşi var tövbe yarabbim beni günaha sokucak şimdi her geldiğinde evimi didik didik eder dolap içlerime kadar..şimdi hamileyim ya bilerek haber verdirmemiştir o bakalım didem hamileyken evi ne alemde diye..ya insana zorla kötü düşündürüyorlar..ben o kızdan çok çektim ya bak yine eskiler geliyor aklıma..kocası bir koltukta ben bir koltukta oturuyoruz o nedense hep berkayın yanında..mesela yemek yeriz tabağı artar kocası varken bizimkine sorar ayyy berkay bunu yermisin diye..şeytan diyor al o tabağı vur kadının kafasına..bak valla kas katı kesildim..akşam beni zorlu saatler bekliyor kızlar..
ahh ahh bide beni düşünün..bunlar bizden önce evlendi nikahı olacağı gün beni çağırmadı ve benim o zamanki nişanlım şimdiki kocam gitti..neymiş efendim arkadaşının hatrı varmış onun şahidi olmuş..daha neler neler hele çeyizim serileceği gün sanki onu çağıran olmuş kaynanam gibi tepemdeydi ne çeyiz getirdim diye..biz evlendikten sonra ilk geldiklerinde hanım yatak odama girdi dolaplarıma bakmaya sonra benim hani hepimizde olan seten geceliklerim askıda asılıydı ve bana şöyle dedi ayyy sen bu kadar şeyi giyiyormusun eşinin ismini şimdi vermeyim reklam olmasın benim kocam benden hiç böyle şeyler istemez dedi..bende o zaman ya sende ya da kocanda sorun var dedim iyi dememişmiyim bacılarım...:teytey:
ayyy valla eski günlerim depreşti son anımıda anlatayım mutfağa kaçıcam..bunların gelin arabası benim ablamın kocasının arabasıydı ve şöförüde benim nişanlımdı..normal olarak yanına kim oturacak tabiki nişanlısı olarak ben değilmi aman allahım kıyametler koptu ben nasıl otururum diye lennn serseri hem araba benim hem arabayı süren adam benim..ayyy bu gazla akşama kadının çekiceği var benden..kötükedihüso
gelelim canım biz onu cokacimcoook manyakmıdır nedir canım eşin ne iş yapıyor ben kocama bağırırım öyle biri yapsa
klava:
ne aptal kadınmış o ya.gıymeyelım de kocalarımızın gozlerı dısarı mı kaysın allah korusun.ıyy aksam sıze gelebılırmıyım kadını boğmaya.valla kımse benım yatak odama gıremez.annem bıle bana kalmaya geldıgınde gırmemıstı kadıncagız mıllete noluo
ahh ahh bide beni düşünün..bunlar bizden önce evlendi nikahı olacağı gün beni çağırmadı ve benim o zamanki nişanlım şimdiki kocam gitti..neymiş efendim arkadaşının hatrı varmış onun şahidi olmuş..daha neler neler hele çeyizim serileceği gün sanki onu çağıran olmuş kaynanam gibi tepemdeydi ne çeyiz getirdim diye..biz evlendikten sonra ilk geldiklerinde hanım yatak odama girdi dolaplarıma bakmaya sonra benim hani hepimizde olan seten geceliklerim askıda asılıydı ve bana şöyle dedi ayyy sen bu kadar şeyi giyiyormusun eşinin ismini şimdi vermeyim reklam olmasın benim kocam benden hiç böyle şeyler istemez dedi..bende o zaman ya sende ya da kocanda sorun var dedim iyi dememişmiyim bacılarım...:teytey:
Sad canım eşimin muhasebe bürosu var..başta beni haksız buluyordu kıskanıyorum diye ama birgün ben ameliyat olmuştum nişanlıyken ve evde yatıyordum nişanlım ayak ucumda oturuyor kocası sandalyede oda nişanlımın dizinde yatıyordu..o gün bizim safın gözü açıldı..
peti bekliyorum anam gel akşama...
bunlar hala buroda mı çalışıyorlar anam sen niye hala bunu eşinin yanına sokuyorsun parçalıcam valla ne kadar terbiyesizlik kadının kocası bişey demiyormu canım benim ki dağıtır ağız burun garanti ay gerildim
canım benim o değil kocası çalışıyor benimkinin yanında..o yan büroda ama yetişir o her yerden offf offf
bu akşam hareketlerine dikkat cnm eğer hala olumsuzsa eşine çok kararlı şekilde hoşlanmadığını söyle ve ayrıca hamileliğimle alakası yok eskiden de sinir oluyordum ama ne senin konuya el koydun ne onun adam gibi durdu dee yeter artık sabır bir yere kadar dee
valla benimde bir arkadaşım laçka lacka hareketler yapıyordu eşime döndüm bir gün bune samimiyet dedim benimkine oda şok niye bana kimse bu tarz bişey yapamıyorum ama artık yapar dedim baktım bir gün fena bozdu ben bu tarz hareketlerden hoşlanmam diye
valla canım el mecbur çalışacağız bebeklerimize daha iyi yaşam koşulları sağlamak adına zeytingözlü ve ben vicdan azabımızı yeni aşmıştık sen açtın gene bu konuyu yüreğim dağlandı şaka bir yana zor bir durum keşke çalışmak durumunda olmasak ve her anlarını yaşayabilsek ama benim gözüm arkada kalmaz Allahım nasip ederse anneciğim bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?