2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gelelim canım biz onu cokacimcoook manyakmıdır nedir canım eşin ne iş yapıyor ben kocama bağırırım öyle biri yapsa

klava:
ne aptal kadınmış o ya.gıymeyelım de kocalarımızın gozlerı dısarı mı kaysın allah korusun.ıyy aksam sıze gelebılırmıyım kadını boğmaya.valla kımse benım yatak odama gıremez.annem bıle bana kalmaya geldıgınde gırmemıstı kadıncagız mıllete noluo

ayyy valla eski günlerim depreşti son anımıda anlatayım mutfağa kaçıcam..bunların gelin arabası benim ablamın kocasının arabasıydı ve şöförüde benim nişanlımdı..normal olarak yanına kim oturacak tabiki nişanlısı olarak ben değilmi aman allahım kıyametler koptu ben nasıl otururum diye lennn serseri hem araba benim hem arabayı süren adam benim..ayyy bu gazla akşama kadının çekiceği var benden..kötükedihüso

:roflol::roflol::roflol:e akıllım sen de adama ne ızın verıon ben onu soole bı cekerım kenara.acarım agzımı adam korkudan a dıyemez ne soforlugu.neyse canım sen bak işine hiiç takma o cadıyı da.hatta iice calıstr onu bu gece:roflol:

gelelim canım biz onu cokacimcoook manyakmıdır nedir canım eşin ne iş yapıyor ben kocama bağırırım öyle biri yapsa

Sad canım eşimin muhasebe bürosu var..başta beni haksız buluyordu kıskanıyorum diye ama birgün ben ameliyat olmuştum nişanlıyken ve evde yatıyordum nişanlım ayak ucumda oturuyor kocası sandalyede oda nişanlımın dizinde yatıyordu..o gün bizim safın gözü açıldı..
peti bekliyorum anam gel akşama...

canım ben buakşam sizdeyim kesin tanımaz etmez ben ona iki laf söyledim mi bidaha sizede gelmez tövbe tövbee söyle eşine hoşlanmıyorum gelmesin diye bide eşin yanı ozamanki nişanlın sensiz niye gidiyor yok anam geldim size yoldum o bayanı neyse yazmıyım anla sen sen ona en iyisi deki ben yaparım yardıma ihtiyacım yok misafir salonda oturur öyle evimin her yerinde dolaşmana gerek yok dee birde gecelik için ben öyle penye falan giyemiyorum günlük geceliklerim onlar benim kötükedihüso

bunlar hala buroda mı çalışıyorlar anam sen niye hala bunu eşinin yanına sokuyorsun parçalıcam valla ne kadar terbiyesizlik kadının kocası bişey demiyormu canım benim ki dağıtır ağız burun garanti ay gerildim

canım benim o değil kocası çalışıyor benimkinin yanında..o yan büroda ama yetişir o her yerden offf offf

çok sinirlendim ama kıskançlığımdan çatlardım herhalde sanki benim evime gelicek gibi anam çok sinirlendim

Sağol Ayfercim doktora gittiğimde bir sorayım şu şurup işini.

Ecemcim valla sen bu güne kadar çok iyi sabretmişsin. Seni tebrik etmek lazım. Ben çoktan saçını başını yolmuştum ya onun ya da hala görüşmek istiyorsa kocamın :jeyyar:

canım benim o değil kocası çalışıyor benimkinin yanında..o yan büroda ama yetişir o her yerden offf offf

bu akşam hareketlerine dikkat cnm eğer hala olumsuzsa eşine çok kararlı şekilde hoşlanmadığını söyle ve ayrıca hamileliğimle alakası yok eskiden de sinir oluyordum ama ne senin konuya el koydun ne onun adam gibi durdu dee yeter artık sabır bir yere kadar dee
valla benimde bir arkadaşım laçka lacka hareketler yapıyordu eşime döndüm bir gün bune samimiyet dedim benimkine oda şok niye bana kimse bu tarz bişey yapamıyorum ama artık yapar dedim baktım bir gün fena bozdu ben bu tarz hareketlerden hoşlanmam diye

katılıyorum sonuna kadar eşimle çok şükür böyle bişiy yaşamadık ama olsa çok fena müdahale ederdim ben nasıl dikkat ediyorsam ondanda aynısını beklerim

ecem bu ne sabır kızım yaa. ben sizi gectım kadının kocası hiçmı rahatsız değil yaaff

Ufff özür arkadaşım yaaa ben daha önce konuyu görmedim ki klava:deli kafam benim :) Yapmayım vicdan bebişe iyi gelmez üzülürüm ben sonra..
Annem burda olsa keşke kadıncaz da napcak onu bilmiyorum kardeşimde benimle aynı hafta dogum yapcak onun yanında kayınvalde yok, benimki de öyle becerekli değil.. Önümüzdeki haftasonuna kadar zamanım var artık etraflıca bi konuşacaz babişkoyla..

Ecem84 allah kolaylık versin benimde öyle bir sırnaşık başıma ilk evlendiğim sene mussallah olmuştu gece yatıyorz pat telefon , alışverişteyiz pat telefon.Vee saatlerce konuşurdu aşk hayatı sorunları vs vs. Neyse baktık olmuyoo kocişkom dedi bu kıza eşim rahatsız oluyor iş dışında bu kadar çok arama diyede kurtulduk valla

slm kızlar,
karanfil iyiyiz, canım sen nasılsın.
ecemcim, valla öyle bir anlatmışsınki okurken fenalık geldi, yemeğine acı biber koy, ne bileyim fazladan tuz at, ne bu yaaa..

yok be kızlar ben en son kadını ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum..ama o sağolsun arıyor ama hatrımı sormak için değil işte bugün eşimin adını vererek onla vergi dairesine yada işte sigortaya falan gittik diyor..ve ben bunu ondan öğrendiğim için kıyamet kopuyor eşime soruyorum neden sen söylemedin diye sen üzülme diye söylemedim diyor..ama bu akşamda yine sulu görürsem onu ipler çok feci kopacak..zaten bir saattir eşimlede kapışıyoruz onun benim evimde ne işi var diye ne yapaim gelmeyinmi deseydim diyor bana ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…