hoş geldın karanfil biz iyiyiz sende durumlar nasıl
Ufff özür arkadaşım yaaa ben daha önce konuyu görmedim kiklava:deli kafam benim :) Yapmayım vicdan bebişe iyi gelmez üzülürüm ben sonra..
Annem burda olsa keşke kadıncaz da napcak onu bilmiyorum kardeşimde benimle aynı hafta dogum yapcak onun yanında kayınvalde yok, benimki de öyle becerekli değil.. Önümüzdeki haftasonuna kadar zamanım var artık etraflıca bi konuşacaz babişkoyla..
Ecem84 allah kolaylık versin benimde öyle bir sırnaşık başıma ilk evlendiğim sene mussallah olmuştu gece yatıyorz pat telefon , alışverişteyiz pat telefon.Vee saatlerce konuşurdu aşk hayatı sorunları vs vs. Neyse baktık olmuyoo kocişkom dedi bu kıza eşim rahatsız oluyor iş dışında bu kadar çok arama diyede kurtulduk valla
hosbulduk canimm.aman ne biliym bugün pek iyi degilim .güne kaynanamla tartisarak basladim.onun yüzünden esimlede tartistik.gicik bi durum yanii.sinir oldum yaaaklava:
hosbulduk canimm.aman ne biliym bugün pek iyi degilim .güne kaynanamla tartisarak basladim.onun yüzünden esimlede tartistik.gicik bi durum yanii.sinir oldum yaaaklava:
yok be kızlar ben en son kadını ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum..ama o sağolsun arıyor ama hatrımı sormak için değil işte bugün eşimin adını vererek onla vergi dairesine yada işte sigortaya falan gittik diyor..ve ben bunu ondan öğrendiğim için kıyamet kopuyor eşime soruyorum neden sen söylemedin diye sen üzülme diye söylemedim diyor..ama bu akşamda yine sulu görürsem onu ipler çok feci kopacak..zaten bir saattir eşimlede kapışıyoruz onun benim evimde ne işi var diye ne yapaim gelmeyinmi deseydim diyor bana ya...
canım benim bu halinle hala kaynanan sana sarıyor yani işte tezim gene ispat oldu canlarım ne demiştim en iyi kaynana ölü kaynana
canım benim bu halinle hala kaynanan sana sarıyor yani işte tezim gene ispat oldu canlarım ne demiştim en iyi kaynana ölü kaynana
walla sorma yaaa bide sacma sapan konular yanii.. ya birak beni kendi halime ne geliyosun üstüme.üsütük yaa.bana ne diyo: bak sakin kocana eski konulari acma eski konular dedigide tüp bebek yapmistik sorun esimdeydi.o konulari acma yok bebeginiz dogunca öyle simartmak yok bilmem ne yok .yaa sanane ister simartirim ister simartmam!cocuk benim degilmi???benim dilegim saglikla gelmesi baska bise düsünmüyorum bunun söyledigine bak yaaa...eski konulari acmaymis ulan biz oglunla bi kere bile konusmadik bunlari.duyunca ben hemen olabilir caresine bakariz dedim ve benim destek oldugum kadar kimse destek olmamistir esime.yaa bu onun degil 2mizin problemi.hic yoktan canimi sikti anliycaaniz.Çok üzgünüm çoook
walla sorma yaaa bide sacma sapan konular yanii.. Ya birak beni kendi halime ne geliyosun üstüme.üsütük yaa.bana ne diyo: Bak sakin kocana eski konulari acma eski konular dedigide tüp bebek yapmistik sorun esimdeydi.o konulari acma yok bebeginiz dogunca öyle simartmak yok bilmem ne yok .yaa sanane ister simartirim ister simartmam!cocuk benim degilmi???benim dilegim saglikla gelmesi baska bise düsünmüyorum bunun söyledigine bak yaaa...eski konulari acmaymis ulan biz oglunla bi kere bile konusmadik bunlari.duyunca ben hemen olabilir caresine bakariz dedim ve benim destek oldugum kadar kimse destek olmamistir esime.yaa bu onun degil 2mizin problemi.hic yoktan canimi sikti anliycaaniz.çok üzgünüm çoook
Canım bu kadar özel konularınıza nasıl girebiliyor yaa? Nasıl kendinde böyle bir hakkı bulabiliyor? Benim de eşimin böyle bir durumundan daha önce bahsetmiştim sizlere. Eşimde birgün annesi ile paylamış ama birgünden birgüne kayınvalidem bu konuda en küçük laf etmiş değildir çünkü onu asla ilgilendirmez.
walla sorma yaaa bide sacma sapan konular yanii.. ya birak beni kendi halime ne geliyosun üstüme.üsütük yaa.bana ne diyo: bak sakin kocana eski konulari acma eski konular dedigide tüp bebek yapmistik sorun esimdeydi.o konulari acma yok bebeginiz dogunca öyle simartmak yok bilmem ne yok .yaa sanane ister simartirim ister simartmam!cocuk benim degilmi???benim dilegim saglikla gelmesi baska bise düsünmüyorum bunun söyledigine bak yaaa...eski konulari acmaymis ulan biz oglunla bi kere bile konusmadik bunlari.duyunca ben hemen olabilir caresine bakariz dedim ve benim destek oldugum kadar kimse destek olmamistir esime.yaa bu onun degil 2mizin problemi.hic yoktan canimi sikti anliycaaniz.Çok üzgünüm çoook
valla karanfil bende olsam konusmustum bır ton. benım kadar eşimi kimse düşünemez. bizimde esimde sperm hareket sorunuda vardı ama ufak bı boyuttaydı. anası dogru duzgun bılmez bıle ben nıye tup bebek yaptırdım. dedımkı bende sorun vardı olmuyordu. ama bır daha asla konusu gecmedı. şimdi normal hamıle kalmısım gibi davranıyor herkes. zaten bılende çok az.
iste yaa kendini dominant zannediyo.herseyde hakki var zannediyo.bise diyip kizincada hastaliga vuruyo kendini kayinpederde giriyo araya bu sefer allaaahh diyorum yani.sinirler yaa...hic anlamiyolar halimizden.moralim bozuk oluyo bazen hemen noldu kocanlami kavga ettin yaa allah allah niye kavga ediym hem etsem sanane dimi ama.biktim walla yaa.bebisim dogunca nolcak bilmiyorum:bbo:
heralde sürekli kızım bu çocugun üstü ınce. aman ne gıydırmıssın sen buna boyle. pişti çocuk. aç bu çocuk aç dialogları ile gecer:)
canim benimkinide kimse bilmiyo bi annem bi kaynananm biliyo iste.daha annemin agzindan 1 kelime duymamimisimdir.amaaann bu cadi yaa..cok kizginim yaa..
iste yaa kendini dominant zannediyo.herseyde hakki var zannediyo.bise diyip kizincada hastaliga vuruyo kendini kayinpederde giriyo araya bu sefer allaaahh diyorum yani.sinirler yaa...hic anlamiyolar halimizden.moralim bozuk oluyo bazen hemen noldu kocanlami kavga ettin yaa allah allah niye kavga ediym hem etsem sanane dimi ama.biktim walla yaa.bebisim dogunca nolcak bilmiyorum:bbo:
boşver canım yaa. şimdi boyle dedıkce ıyıce sinirin artar. salla gitsin. o konussun sen bıldıgını oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?