2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben şaka yaptım aynı konuları konuşamayacaz diye bişiy yok elbette konuşuruz valla tamamen latife yaptım ben

hosbulduk canimm.aman ne biliym bugün pek iyi degilim .güne kaynanamla tartisarak basladim.onun yüzünden esimlede tartistik.gicik bi durum yanii.sinir oldum yaaaklava:

canım benim bu halinle hala kaynanan sana sarıyor yani işte tezim gene ispat oldu canlarım ne demiştim en iyi kaynana ölü kaynana

hosbulduk canimm.aman ne biliym bugün pek iyi degilim .güne kaynanamla tartisarak basladim.onun yüzünden esimlede tartistik.gicik bi durum yanii.sinir oldum yaaaklava:

buyur burdan yak sinirim gerildi bugünde benim senin kaynanın derdi neymiş

Canım bence hata senin eşinde. Ne demek sen üzülme diye söylemedim. Benimde eşim bankada çalışıyor ve bazen mesai arkadaşıyla bazı müşteri ziyaretleri yapmaları gerekiyor o durum bile benim canımı acayip sıkar ve yazık bir gün önceden mutlaka haber verir biz yarın şuraya gidicez diye. Aslında eşime güvenmediğimden değil ama burası küçük bir yer yarın birgün senin eşini bir kızla gördük deseler bilmiyorum artık kıyametler kopar ama evde. Her ne kadar ben o gün birlikte müşteri ziyaretine gittiklerinden haberimde olsa kocamın çekeceği vardır o gece benden:))) Allah şükür hiç böyle bir durum olmadı ama.
Neyse tatlım demek istediğim iş senin eşinde bitiyor sen onun kulağını iyi çek. Sonra da onlarla tekrar görüşmek istemiyorum de. Ben valla o kızın hareketlerini hiç iyiye yormadım.

Canım benim yaaa nedir bu kaynanaların derdi gelinleriyle. Bulmuşlar bizim gibi gelinleri de bunuyorlar resmen klava:

canım benim bu halinle hala kaynanan sana sarıyor yani işte tezim gene ispat oldu canlarım ne demiştim en iyi kaynana ölü kaynana

bencede valla benimki geçen gün aramış durumum kötü bişey almadım bebeğe alıcam borcum var koltok perde bulaşık mak.fırınlı ocak aldı şimdi yok neyse dua etsin babam bana gelmişti bişey diyemedim ama öbür oğlunun düğününde neler yapmış torununda da bende dicem oğullarıını ayırdın torunlarını ayırmasaydın keşke bize bişey yapmadın onada yapmazsın diye kopan kopar zaten ay çok sinirlendim

walla sorma yaaa bide sacma sapan konular yanii.. ya birak beni kendi halime ne geliyosun üstüme.üsütük yaa.bana ne diyo: bak sakin kocana eski konulari acma eski konular dedigide tüp bebek yapmistik sorun esimdeydi.o konulari acma yok bebeginiz dogunca öyle simartmak yok bilmem ne yok .yaa sanane ister simartirim ister simartmam!cocuk benim degilmi???benim dilegim saglikla gelmesi baska bise düsünmüyorum bunun söyledigine bak yaaa...eski konulari acmaymis ulan biz oglunla bi kere bile konusmadik bunlari.duyunca ben hemen olabilir caresine bakariz dedim ve benim destek oldugum kadar kimse destek olmamistir esime.yaa bu onun degil 2mizin problemi.hic yoktan canimi sikti anliycaaniz.Çok üzgünüm çoook

Canım bu kadar özel konularınıza nasıl girebiliyor yaa? Nasıl kendinde böyle bir hakkı bulabiliyor? Benim de eşimin böyle bir durumundan daha önce bahsetmiştim sizlere. Eşimde birgün annesi ile paylamış ama birgünden birgüne kayınvalidem bu konuda en küçük laf etmiş değildir çünkü onu asla ilgilendirmez.

onlarla da olmuyor, onlarsızda olmuyor.. Onlar büyüğümüz, napalım söylediklerine dolu tarafından bakmamız lazım, ne kadar gereksiz konuşsalarda... Ya da hiç dinlememek lazım, her dediğine he de geç, o da kırılmasın, sende :) zor olasa da...

valla karanfil bende olsam konusmustum bır ton. benım kadar eşimi kimse düşünemez. bizimde esimde sperm hareket sorunuda vardı ama ufak bı boyuttaydı. anası dogru duzgun bılmez bıle ben nıye tup bebek yaptırdım. dedımkı bende sorun vardı olmuyordu. ama bır daha asla konusu gecmedı. şimdi normal hamıle kalmısım gibi davranıyor herkes. zaten bılende çok az.

iste yaa kendini dominant zannediyo.herseyde hakki var zannediyo.bise diyip kizincada hastaliga vuruyo kendini kayinpederde giriyo araya bu sefer allaaahh diyorum yani.sinirler yaa...hic anlamiyolar halimizden.moralim bozuk oluyo bazen hemen noldu kocanlami kavga ettin yaa allah allah niye kavga ediym hem etsem sanane dimi ama.biktim walla yaa.bebisim dogunca nolcak bilmiyorum:bbo:

canım sıkma canını kaynanalık genini bir gün bulup yok eder inşallah bilim adamları valla benim yok mekanı cennet olsun ama böyle arkadaşların falan kaynanalarına gıcık oluyorum kökten karşıyım kaynana kurumuna taviz verme elbette o senin canın keyfin nasıl isterse öyle yetiştirirsin sağlıklı olsun yeter
ben çıkıyorum güzel annişler sizlere güzel akşamlar kaynanasız ve de deli kadınlarsız (ecem için) akşamlar diliyorum a.s.

canim benimkinide kimse bilmiyo bi annem bi kaynananm biliyo iste.daha annemin agzindan 1 kelime duymamimisimdir.amaaann bu cadi yaa..cok kizginim yaa..

Kızlar hepinize iyi akşamlar bol kayınvalde çekiştirmeler. Bana da supriz misafir geliyoooomuşşşş yeni haberim oldu delikafadulden

heralde sürekli kızım bu çocugun üstü ınce. aman ne gıydırmıssın sen buna boyle. pişti çocuk. aç bu çocuk aç dialogları ile gecer:)

heralde sürekli kızım bu çocugun üstü ınce. aman ne gıydırmıssın sen buna boyle. pişti çocuk. aç bu çocuk aç dialogları ile gecer:)

o zaman cok kavga edicez demektir.dayanamam ben.esimde dayanamaz zaten.hakkimizda hayirlisi olsun artik ne diyim.

canim benimkinide kimse bilmiyo bi annem bi kaynananm biliyo iste.daha annemin agzindan 1 kelime duymamimisimdir.amaaann bu cadi yaa..cok kizginim yaa..

boşver canım yaa. şimdi boyle dedıkce ıyıce sinirin artar. salla gitsin. o konussun sen bıldıgını oku.

Canım benim haklısın yaa.Ama artık senin eskisi kadar sinirlenmemen lazım. Sen içinden geldiği gibi lafını söyle, boşver senin için rahatlasın. Gerisi ne olursa olsun, sakın takma kafana lafını söyle sonra arkana at. Boşver lafı alıp oturanların canı sıkılsın senin değil.
Üzme bebişimizi bakayım olmadık şeyler yüzünden klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…