haklisin yaa...üfff iste insan gicik oluyo.bise degil bebegimde onun yüzünden strese girdi..
Canım benim haklısın yaa.Ama artık senin eskisi kadar sinirlenmemen lazım. Sen içinden geldiği gibi lafını söyle, boşver senin için rahatlasın. Gerisi ne olursa olsun, sakın takma kafana lafını söyle sonra arkana at. Boşver lafı alıp oturanların canı sıkılsın senin değil.
Üzme bebişimizi bakayım olmadık şeyler yüzündenklava:
haklisin yaa...üfff iste insan gicik oluyo.bise degil bebegimde onun yüzünden strese girdi..
arkadaşlar kendi annemizin dediği batmaz ama kayınvalide olunca batıyor işte sanki müdahele ediyormuş gibi geliyor bize.Allah hep iyi geçimler versin.benim kayınvalidem iyidir ama çok alıngandır.napıcan huyuna gidicen.gidemeyip saçmalıyom bazen ama o zamanda kocamla aram bozuluyor çünkü ona göre hep annesi haklıdır.yapcak biş yok.az öz görüşmek ,görüşüncede Allah'ım herhangi bir sorun çıkmadan evimize dönelim demekten başka çare yok.hep iyi gfeçinelim inşallah Allah'ın yardımıyla.:Saruboceq:
Ooooo ne çok şey konuşmuşsunuz bacılar. Bende yukarda toplantıda bağırmakla meşguldum. Çok gerdiler beni kafaları çalışmayan adamlarla çalışmak zor gerçekten.
Ooooo ne çok şey konuşmuşsunuz bacılar. Bende yukarda toplantıda bağırmakla meşguldum. Çok gerdiler beni kafaları çalışmayan adamlarla çalışmak zor gerçekten.
kıymam tatlım stres yapma
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın herkesi öptüm bebeklere dikkat
kıymam tatlım stres yapma
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın herkesi öptüm bebeklere dikkat
Ne bu stres tatlım? Relax ol lütfen prensesin için. Boşver işler olur gider sen kendini sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?