2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

takmiyorum artik takmiycamda...bi kac gün konusmayiz zaten kafam rahat eder azcik..

amaann bosverdim artik yaaa walla nedir bu bebegimi strese soktu sabahtan beri.takmiyorum takmiycamda..

neyse dostlar ben kacıorum bugunluk.duş falan alıcam daha.
yarın gorusmek uzere ıns.
bebelerınıze ve kendııze ıyı bakın.allaha emanet olun.

neyse kizlar sagolun desteginiz icin.bende cikiyorum simdi.bebislere ve kendinize iyi bakin.yarin görüsürüz..

arkadaşlar kendi annemizin dediği batmaz ama kayınvalide olunca batıyor işte sanki müdahele ediyormuş gibi geliyor bize.Allah hep iyi geçimler versin.benim kayınvalidem iyidir ama çok alıngandır.napıcan huyuna gidicen.gidemeyip saçmalıyom bazen ama o zamanda kocamla aram bozuluyor çünkü ona göre hep annesi haklıdır.yapcak biş yok.az öz görüşmek ,görüşüncede Allah'ım herhangi bir sorun çıkmadan evimize dönelim demekten başka çare yok.hep iyi gfeçinelim inşallah Allah'ın yardımıyla.:Saruboceq:

slm güzel annişleeerr bi haftadır yokum aranısda işlerim çok yoğun hiç giremiyorum bu ara inşallah herkes iyidir biras baktım geçmişe kızlar çoğalmış valla bizim tosuncuklar kıymete biniyo galiba :sm_cool: ayy oğluşuma hangi güsel annenin güsel kızını alsam acaba canlarım ya biras okudum yasdıklarınısıda ilk hareketleri hissetmeye başlamışınız ne güsel hep o anı bekliyorum bende daha hissedemedim 20, haftanın içindeyim aslında ama hep elim karnımda çok hafif oluyomuş ya kaçırmım o anı diye kaydirigubbakcemile3

Canım aslında iyi geçinmek için en güzeli senin yaptığın ama tabii yapabilene. Ben önceden hep annesini şikayet ettim durdum ama elime huzursuzluktan başka birşey geçmedi artık şikayet mikayet etmiyorum görülecek bir hesap varsa kendim alıveriyorum ona hiç duyurmuyorum :jeyyar:

Ooooo ne çok şey konuşmuşsunuz bacılar. Bende yukarda toplantıda bağırmakla meşguldum. Çok gerdiler beni kafaları çalışmayan adamlarla çalışmak zor gerçekten.

Ooooo ne çok şey konuşmuşsunuz bacılar. Bende yukarda toplantıda bağırmakla meşguldum. Çok gerdiler beni kafaları çalışmayan adamlarla çalışmak zor gerçekten.

kıymam tatlım stres yapma

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın herkesi öptüm bebeklere dikkat

Ne bu stres tatlım? Relax ol lütfen prensesin için. Boşver işler olur gider sen kendini sıkma.

Hadi iyi akşamlar canımcım oğlunu da seni de çok çok öpüyoruz kızımla birlikte. Kendinize ii bakın.

Ne bu stres tatlım? Relax ol lütfen prensesin için. Boşver işler olur gider sen kendini sıkma.

İyiakşamlar Bircanım.

Ya sormayın kızlar gerilmek istemiyorum bebeişim için ama haksızlığa dayanamayan bir tipim ben. Beni delirtiyor resmen. İnsanların tembelliği, kafalarının basmaması.... vb..

kızlar nbrler nsl gidiyo hamişlik ben ağustos annelerindeyim ama arada burayada uğruyorum herşey yolundadır umarım mozijiku canım nbr kızınmı olcak ne güzel hayırlısı benimde oğlum olucak tam kesinleşmedi ama %90 erkek

yine bir tek b en varım...kızlar çok yoruldumm.. bizim burda bir mağazada indirim vardı..3 saattir mağazadayız talan ettik yaaa...çok komiktii... 3 saatte kasa bekledik ama değdi..çok ucuz şeyler aldıkk...

günaydın kızlar nasılsınız? sütümü içiyorum bir yandan da geçmişi okuyayaım dedim ama kimsecikler bişiy yazmamış. neyse kahvaltımızıda yaptık biz herkese afiyet olsun yarasın bebişlerinize

kızlar bebeklerimiz bir gün daha büyüdü ne güzel hemen akşam olsada eve gidip yatsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…