Günaydın Bircancım , herkese günaydın kızlar,
Afiyet şeker olsun , prensine yarasın inşallah... Bende yeni geldim ve kahvaltımı ediyorum.
Evet yaa bugünde geçsin hızla , hatta haftasonu tatili gelsin biran önce :teytey:
Herkesin güzel bir gün geçirmesini dilerim
bircan dilek canlarım hemen hafta sonu gelsin uyuyalım ve bebeşlerimize alış veriş yapalım
bircan dilek canlarım hemen hafta sonu gelsin uyuyalım ve bebeşlerimize alış veriş yapalım
sağol tatlım sanada prensesinede yarasın... tombiş prenses olsun. dün kızın oğlumu Şeniz öptü ya özgenin kızı kıskancakdelikafadulden
Teşekkürler canım , sağol. Ama prensesim tombul olmasın :çok üzgünüm:
Annesi gibi zayıf ve uzun olsun o da:))) Ama Özgenin kızı da kıskanmasın yaa benim kızım onuda öper bugün kaydirigubbakcemile3
evet ya bir tek pazar günüm olmasına rağmen hemen hafta sonu gelsin bir gün uyuyayımmmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Günaydın kızlar,
Ben henüz kahvaltımı yapmadım.Sizlere afiyet olsun. Bugünlerde doğru dürüst uyuyamıyorum. Gece 3 kere tuvalet için kalkıyorum. Herkes böyle mi?
gunaydin kizlar nasilsiniz ya bugun benim icin dua edermisiniz saat 4 cabuk olsun ve testlerimiz temiz ciksin:Saruboceq: eeeeeeeeeeeee kizlar bebisler nasil en onemli hazinelerimzi sormayi unutcakdim nerdeyse.
günaydın herkese mutlu bir gün diliyorum
biz bugün 16. haftamıza geçtik çok mutluyuz
Bircan sana katılıyorum uyumak istiyorum bende
Demet ciğim dualarım seninle merak etme güzel çıkacak testlerin
Canım sana özelden mesaj attım geldi mi acaba???
gunaydin kizlar nasilsiniz ya bugun benim icin dua edermisiniz saat 4 cabuk olsun ve testlerimiz temiz ciksin:Saruboceq: eeeeeeeeeeeee kizlar bebisler nasil en onemli hazinelerimzi sormayi unutcakdim nerdeyse.
Günaydın canım. Aynı şeyi bende yaşıyorum bu aralar hatta gece yatmadan tuvalete giriyorum sonra tam yatağa gelip yatıyorum hoooppp yine tuvaletim geliyor.Haydi yine tuvalete...
Elbette ederiz tatlım. Hayırlısıyla git gel , aramıza tekrar iyi haberlerle dön inşallah. Üçlü test sonuçların mı belli olacak bugün? Bizim bebişler iyi , seninki nasıl canım?
ewet canim 3lu testlerin sonuslarini alicam insallah temiz:Saruboceq:cikar bebegim iyidir insallah cunku gripbim biliyorsunuz bende cok merak ediyorum son durumunubelki kizlar cinsiyetini gosterir bizmki yaaaaaaaaaaa:CüvCüv:
Guanydın kızlar.
Demet canım guzel haberle gel ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?