2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Bircancım , herkese günaydın kızlar,
Afiyet şeker olsun , prensine yarasın inşallah... Bende yeni geldim ve kahvaltımı ediyorum.
Evet yaa bugünde geçsin hızla , hatta haftasonu tatili gelsin biran önce :teytey:
Herkesin güzel bir gün geçirmesini dilerim

bircan dilek canlarım hemen hafta sonu gelsin uyuyalım ve bebeşlerimize alış veriş yapalım

sağol tatlım sanada prensesinede yarasın... tombiş prenses olsun. dün kızın oğlumu Şeniz öptü ya özgenin kızı kıskancakdelikafadulden

evet tatlım ya hafta sonu olsun dimi? inşallah güzel bir gün olur kızlar çabuk geçen kısa ve güzel bir günn..

bircan dilek canlarım hemen hafta sonu gelsin uyuyalım ve bebeşlerimize alış veriş yapalım

Evet tatlım yaaa bol bol dinlenelim bebişlerimizle birlikte...

Günaydın kızlar,
Ben henüz kahvaltımı yapmadım.Sizlere afiyet olsun. Bugünlerde doğru dürüst uyuyamıyorum. Gece 3 kere tuvalet için kalkıyorum. Herkes böyle mi?

gunaydin kizlar nasilsiniz ya bugun benim icin dua edermisiniz saat 4 cabuk olsun ve testlerimiz temiz ciksin:Saruboceq: eeeeeeeeeeeee kizlar bebisler nasil en onemli hazinelerimzi sormayi unutcakdim nerdeyse.

günaydın herkese mutlu bir gün diliyorum
biz bugün 16. haftamıza geçtik çok mutluyuz
Bircan sana katılıyorum uyumak istiyorum bende
Demet ciğim dualarım seninle merak etme güzel çıkacak testlerin

Günaydın kızlar,
Ben henüz kahvaltımı yapmadım.Sizlere afiyet olsun. Bugünlerde doğru dürüst uyuyamıyorum. Gece 3 kere tuvalet için kalkıyorum. Herkes böyle mi?

Günaydın canım. Aynı şeyi bende yaşıyorum bu aralar hatta gece yatmadan tuvalete giriyorum sonra tam yatağa gelip yatıyorum hoooppp yine tuvaletim geliyor.Haydi yine tuvalete...

gunaydin kizlar nasilsiniz ya bugun benim icin dua edermisiniz saat 4 cabuk olsun ve testlerimiz temiz ciksin:Saruboceq: eeeeeeeeeeeee kizlar bebisler nasil en onemli hazinelerimzi sormayi unutcakdim nerdeyse.

Elbette ederiz tatlım. Hayırlısıyla git gel , aramıza tekrar iyi haberlerle dön inşallah. Üçlü test sonuçların mı belli olacak bugün? Bizim bebişler iyi , seninki nasıl canım?

günaydın herkese mutlu bir gün diliyorum
biz bugün 16. haftamıza geçtik çok mutluyuz
Bircan sana katılıyorum uyumak istiyorum bende
Demet ciğim dualarım seninle merak etme güzel çıkacak testlerin

saol denizcim ya bir aydir bekliyorum testlerin sonuclarini insallah iyi cikar bugun belki cinsiyetinide gosterir bizimki tabi keyif yapmazsa

İnşallah güzel çıkar canım. Bebişim haraket etme alıştırmaları yapıyor galiba. Bu arada ticker ında bir terslik mi var? Şu anda kaçıncı haftadasın?

temiz çıkar tatlım elham yapma benimde 3 lü test yarın belli olcak içim pır pır yapıyo

inşallah Demet ciğim az kişi kaldı öğrenmeyen evet candy haklı tickerde bir gariplik var canım

ewet canim 3lu testlerin sonuslarini alicam insallah temiz:Saruboceq:cikar bebegim iyidir insallah cunku gripbim biliyorsunuz bende cok merak ediyorum son durumunubelki kizlar cinsiyetini gosterir bizmki yaaaaaaaaaaa:CüvCüv:

ewet canim 3lu testlerin sonuslarini alicam insallah temiz:Saruboceq:cikar bebegim iyidir insallah cunku gripbim biliyorsunuz bende cok merak ediyorum son durumunubelki kizlar cinsiyetini gosterir bizmki yaaaaaaaaaaa:CüvCüv:

bende merak ediyorum bakalım belki gösterir cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…