2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz isim konusunu uzun konuşmalar düşünmeler sonucunda netleştirdik minik oğluşumuzun ismi POYRAZ OLUCAK

İnşallah güzel çıkar canım. Bebişim haraket etme alıştırmaları yapıyor galiba. Bu arada ticker ında bir terslik mi var? Şu anda kaçıncı haftadasın?

canim ben ticketti yaptim ama hic ayarlama yapmdim suan 22.5hafdalik olmasi gerekiyor ama bizimki 2hafda gec geliyor20+4hafdaligiz teyzesi:CüvCüv:

temiz çıkar tatlım elham yapma benimde 3 lü test yarın belli olcak içim pır pır yapıyo

canim siz hemen ogreniyorsunuz ben 1ay bekledim nasip olursa bugun ogrenicem.insallah seninkide temiz cikar gullum.:CüvCüv:

inşallah Demet ciğim az kişi kaldı öğrenmeyen evet candy haklı tickerde bir gariplik var canım

ya canim hic ayarlama yapmadigim icin oyle dur bir ugrasiyim onla.senin kontrol tarihin ne zaman 22nisanmiydi canim seninki.

günaydın güze anneler, minik prens ve prensesler. hepiniz için süper bi gün olsun bi de hemen akşam olsun eve gidelim :)

gunaydin kizlar nasilsiniz ya bugun benim icin dua edermisiniz saat 4 cabuk olsun ve testlerimiz temiz ciksin:Saruboceq: eeeeeeeeeeeee kizlar bebisler nasil en onemli hazinelerimzi sormayi unutcakdim nerdeyse.

Demetçim senin için ve benim gibi test yaptırmayan ya da sonuç bekleyen annelere dua ediyorum şu aşamada bitsin de tadını çıkartalım diye :CüvCüv: Benim oğluşum da iyi heralde hatta çok nadir de olsa minik minik şeyler hissediyorum belki erken bilmiyorum ama sık sık değil .

kızlar biz isim konusunu uzun konuşmalar düşünmeler sonucunda netleştirdik minik oğluşumuzun ismi POYRAZ OLUCAK

Günaydın Bircan bayıldım ben bu isme , adıyla yaşasın oğluşun :ecrin_bebek:

Hayırlı olsun canım bence de güzel isim. Biz isim araştırmasına hiç girmedik ama bir arkadaşımızın Doruk isminde oğluşu var. Eşime de bana da sıcak geldi Doruk. Sonradan değişirse fikirlerimiz bilmem tabii.

Kızlar daha önceden de konuşulmuştu ama netleşmemişti galiba. Tetanoz aşısını sordunuz mu? Benim doktorum mutlaka yaptır dedi. En son ne zaman olduğumu hatırlamıyorum. Birde 20. hafta bittikten hemen sonramı yoksa 22 ,23. haftalar da da olabiliyor mu?

wawwwwww super isim gercekden oglusun ismiyle guzel bir yasam sursun canim ismi ona uysun

bende merak ediyorum bakalım belki gösterir cinsiyetini

bende cok merak ediyorum teyzesi normaldde cokdan ogrenirdim ama bizimki cok keyifci cikiyor kapatiyor seyini bacak bacask ustunede atiyorrrrrr:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Yaseminim diyorum ki 10 tane çikolata yiyeyim girmeden bu seferde aşırı hareketten görmezsek kaydirigubbakcemile3 öğrensem hemen anneme telefon edeceğim onun hayalini bile kurdum yani düşünün

günaydın kızlar...
bugün benim doğumgünüm ve çok mutluyum gerçi 1 yaş daha yaşlandık ama olsun... her yaşın ayrı bir güzelliği var...

Yaseminim diyorum ki 10 tane çikolata yiyeyim girmeden bu seferde aşırı hareketten görmezsek kaydirigubbakcemile3 öğrensem hemen anneme telefon edeceğim onun hayalini bile kurdum yani düşünün
deniz benim oğlum gibi ise çikolata onu harekete gecirmez:) benım esek çikolata yıyınce daha sakın. sanırım keyfını cıkarıyor:)

evet canım ya inşallah ikimizinde temiz çıkarhihoyyyt:sm_cool:

ya bebeğndiğine sevindim amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…