kızlar biz isim konusunu uzun konuşmalar düşünmeler sonucunda netleştirdik minik oğluşumuzun ismi POYRAZ OLUCAK
İnşallah güzel çıkar canım. Bebişim haraket etme alıştırmaları yapıyor galiba. Bu arada ticker ında bir terslik mi var? Şu anda kaçıncı haftadasın?
temiz çıkar tatlım elham yapma benimde 3 lü test yarın belli olcak içim pır pır yapıyo
inşallah Demet ciğim az kişi kaldı öğrenmeyen evet candy haklı tickerde bir gariplik var canım
gunaydin kizlar nasilsiniz ya bugun benim icin dua edermisiniz saat 4 cabuk olsun ve testlerimiz temiz ciksin:Saruboceq: eeeeeeeeeeeee kizlar bebisler nasil en onemli hazinelerimzi sormayi unutcakdim nerdeyse.
kızlar biz isim konusunu uzun konuşmalar düşünmeler sonucunda netleştirdik minik oğluşumuzun ismi POYRAZ OLUCAK
günaydın canımm nabersin
Demet ciğim ben 18 nisanda gidecem inşallah gösterir yaramazım
bende merak ediyorum bakalım belki gösterir cinsiyetini
Demetçim senin için ve benim gibi test yaptırmayan ya da sonuç bekleyen annelere dua ediyorum şu aşamada bitsin de tadını çıkartalım diye :CüvCüv: Benim oğluşum da iyi heralde hatta çok nadir de olsa minik minik şeyler hissediyorum belki erken bilmiyorum ama sık sık değil .
sagol canim benim dualariniz icin benimkide oynuyor hatta babasiyla oyun bile oynuyorlar babasi hadi seni bekliyorum buraya tekme at diyor 2dk sonra bizimki tekme atiyorrrrrrrrrcok kiskaniyorum walla simdiden onlari kaydirigubbakcemile3
deniz benim oğlum gibi ise çikolata onu harekete gecirmez:) benım esek çikolata yıyınce daha sakın. sanırım keyfını cıkarıyor:)Yaseminim diyorum ki 10 tane çikolata yiyeyim girmeden bu seferde aşırı hareketten görmezsek kaydirigubbakcemile3 öğrensem hemen anneme telefon edeceğim onun hayalini bile kurdum yani düşünün
günaydın kızlar...
bugün benim doğumgünüm ve çok mutluyum gerçi 1 yaş daha yaşlandık ama olsun... her yaşın ayrı bir güzelliği var...
günaydın kızlar...
bugün benim doğumgünüm ve çok mutluyum gerçi 1 yaş daha yaşlandık ama olsun... her yaşın ayrı bir güzelliği var...
canim ben ticketti yaptim ama hic ayarlama yapmdim suan 22.5hafdalik olmasi gerekiyor ama bizimki 2hafda gec geliyor20+4hafdaligiz teyzesi:CüvCüv:
canim siz hemen ogreniyorsunuz ben 1ay bekledim nasip olursa bugun ogrenicem.insallah seninkide temiz cikar gullum.:CüvCüv:
ya canim hic ayarlama yapmadigim icin oyle dur bir ugrasiyim onla.senin kontrol tarihin ne zaman 22nisanmiydi canim seninki.
Demetçim senin için ve benim gibi test yaptırmayan ya da sonuç bekleyen annelere dua ediyorum şu aşamada bitsin de tadını çıkartalım diye :CüvCüv: Benim oğluşum da iyi heralde hatta çok nadir de olsa minik minik şeyler hissediyorum belki erken bilmiyorum ama sık sık değil .
Günaydın Bircan bayıldım ben bu isme , adıyla yaşasın oğluşun :ecrin_bebek:
gunaydın canım. iyiyim saol sen ve oğlun nasılsınız? isim konusu netleşmiş ne güzel. ismi ile buyusun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?